Kommentarer till Thailändsk currykyckling - Sida 1

"Gott och enkelt recept med kyckling och champinjoner med smak av röd curry! Bilder steg för steg!"

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av A-M 2013-03-25 17:00
Mmmmmm gilla verkligen denna, la till mer röd currypasta bara så blev det mer sting, mer i min smak....annars suuuper go!
penna Skrivet av Tove 2011-10-06 09:51
Njae...gillar många recept på den här sidan men här får man allt byta ut grädden och mjölken mot kokosmjölk, saltet mot fisksås, lägga till lite asiatisk basilika och fyrdubbla currypastan ;)
penna Skrivet av Nina 2011-06-20 22:46
Jag hade i liiite timjan och ett antal stora teskedar currypasta... Och det blev lagom hett! Gillar verkligen det här receptet. Maten tillagar sig nästan själv och hela familjen gillade grytan. :)
penna Skrivet av Nord 2010-01-16 22:24
jag har i nästan 2 matskedar curry annars smakar de inte så mycket "thai", har öven i 2 vitlöksklyftor. Blir super gott
penna Skrivet av Karin 2008-03-11 17:09
Enkelt och gott. Körde med 1 dryg matsked currypasta + 3 st strimlade, färska limeblad. Rekommenderas.
penna Skrivet av Susanne 2007-06-01 23:45
Svar till Lisa: Då kanske du skulle tagit mer röd curry. Då får man en riktigt god smak.
penna Skrivet av Lisa 2007-06-01 19:28
Jag tyckte nog att rätten blev ganska "menlös", det smakade mest buljongtärning..
penna Skrivet av titte 2007-05-17 16:43
kul med nya recept behöver nytt ibland jätte gott
penna Skrivet av julia 2005-12-22 22:52
grymt gott recept.. en klar favorit som går att variera i oändlighet.. testa att ha i bambuhjärtan och minimajs.
  1