Kommentarer till Tacopaj

"Otroligt god Tacopaj - lyxig men enkel att göra. Recept med bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

penna Skrivet av Erica 2010-03-15 11:31
Jag använde det receptet med vanligt mjöl och där det ej behövde förgräddas.
besökare Svar till Erica penna Skrivet av Susanne 2010-03-12 01:12
Vilka val gjorde du när du gjorde pajdegen? Vetemjöl? Grahamsmjöl? Smör? Olja? Vilket recept är det du saknar pajdeg (det fanns ju två tidigare, ett med vetemjöl och smör och ett med grahamsmjöl, vetemjöl och olja)?
penna Skrivet av Erica 2010-03-11 15:59
Ta tillbaka det gamla receptet på pajdegen, det blev ju bara skit av alltihopa med detta recept. Har gjort denna paj jätte många gånger och den är hur god som helst, och nu skulle jag göra den igen och får inte till paj degen... så tebax med det gamla receptet tack !!!
penna Skrivet av veronica 2010-03-07 17:15
Lägg ut det gamla receptet var godare deg där med mjölk
penna Skrivet av Anna 2010-03-07 06:54
Den är väldigt god!
penna Skrivet av millis 2010-03-03 17:37
den är jättegod!
penna Skrivet av veronica 2010-02-26 17:02
Vi tycker det här receptet är så enkelt, men vi har tagit quornefärs och gjort den vegetarisk. Super gott.
penna Skrivet av Kullabo 2010-02-05 10:45
Tycker täcket är godare utan majonäs
penna Skrivet av Johanna 2010-02-04 14:01
Kan tillägga att vi använder tacosås istället för chilisås.
penna Skrivet av Johanna 2010-02-04 13:59
Bästa TACOPAJ receptet någonsin :-D Vi älskar denna paj såååå mkt och har bjudit vänner o familj som också bara ÄLSKAT DEN.. man tar mer bara för att den är SÅ god!
penna Skrivet av Älskar Tacopaj 2009-12-21 17:13
Ojoj vad det här receptet är gott. Jag gör aldrig någon annan tacopaj än från det här receptet. Ända som jag ändrar på r att ta en färdig tacopajs påse, en halv extra sats med creme fraiche fyllningen. Så super gott. Ska precis äta det nu, men man måste ju kommentera och tacka för receptet först =) Blev rårivna morötter till och ven en röra på rivna morötter, riven vitkål blandat med creme fraiche och majonäss. Mums vad gott. Tusen tack för en otroligt bra hemsida. Jag använder nästan aldrig mina kockböcker längre, älskar recepten.se Tack.
penna Skrivet av Emma 2009-12-21 15:40
Snacka om gott.Tacopaj är jätte god och det finns en tacopaj som är på en plåt eller vad man ska kalla det. Och det finns en liten också.Jag rekomenderar att ta med såna när man campar XD XD XD XD
penna Skrivet av Susanne 2009-12-15 01:42
Svar till Anna: Jag har inte provat kesella. Den stora skillnaden är att kesella inte är kokbar. Vet inte om den kan bli grynig även i ugnen precis som om man kokar den.
penna Skrivet av Anna 2009-12-12 15:53
Kan man ta kesella istället för crème fraiche?
penna Skrivet av Duoc 2009-12-11 01:44
Den här var supergod! Tomaterna gav en överraskande god smak i det här receptet!Jag rekommendar att vara lite sparsam med täcket... den var riktig mäktig!!
penna Skrivet av Lasse 2009-12-10 18:52
Sorry jag missade majonästen. Jag bor på en skola, så jag fick handla allt nytt.. Idag ska jag göra en till :). Ha det!
penna Skrivet av Susanne 2009-12-05 19:35
Svar till Lasse: Varsågod! ;) Det låter dyrt, jag antar kryddor etc ingick i kostnaden som du kan använda även till andra recept? Majonnäs står med som ingrediens under "Täcke". Tack och God Jul!
penna Skrivet av Lasse 2009-12-05 18:59
Tack så hemskt mycket för receptet! Blev underbart. Gick på dryga 240 kr, men den kommer räcka 3 dagar. Kan tillägga att du missat att skriva Majonäs i inköpslistan. Tack och god jul i förskott!
penna Skrivet av elisabeth 2009-12-05 18:59
Den blev väligt smarrig =)
penna Skrivet av Barbro 2009-12-05 15:46
Nu har jag provat båda pajdegarna o dom är lika goda båda två så det kvittar lika vilken man gör.
Det blev helt enkelt kanonbra
penna Skrivet av Fanny de Camacho 2009-12-03 16:27
HEJ,
det var sa gott och safftig,
penna Skrivet av Jessica :D , N 2009-12-02 18:16
Jätte gooooood Tacopaj :D , Jag älskar denna paj..
penna Skrivet av gunnillaa 2009-11-28 15:19
Jag tycker om paj.
det e jätte kul med paj.
jätte roligt ,
penna Skrivet av Susanne 2009-11-16 16:27
Svar till Jeanette: Tack för bra tips! Det ska jag prova!
penna Skrivet av Jeanette 2009-11-16 15:45
Vi brukar göra en liknande hemma hos oss men vi tillsätter även en burk green chili i "täcket". Det blir jättegott. Green chili finns bland taco-varorna i de flesta butikerna. Den är lite lagom stark och även barnen gillar den.
Sen brukar vi för enkelhetens skull bara blanda ner taco kryddor i färsen.
Till pajen brukar vi servera gräddfil smaksatt med lite pressad vitlök.
penna Skrivet av Susanne 2009-11-06 14:48
Svar till Anna: Jag har inte provat det men jag tror det går bra. Skriv gärna hur det blev om du provar!
penna Skrivet av Anna 2009-11-06 08:44
Kan man frysa den pajen?
penna Skrivet av Susanne 2009-10-31 13:49
Svar till Kim: Mrs Cheng Mushroom Soy. Du kan klicka på "soja" i ingredienslistan för att läsa mer om soja och se bild.
penna Skrivet av Kim 2009-10-30 12:29
Vad har ni använt för soja till pajen? Jag tog sån soja man har i såser, och det blev ju nästan en kolsvart röra?
penna Skrivet av Tjolanta 2009-09-24 19:51
Måste säga att detta är den godaste pajen, någonsin gjord !! den som uppfunnit denna pajen är mästare i köket, och det är bara att ta av hatten för detta geni !! ALLA som har provat den, ÄLSKAR den !!! HÖGSTA BETYG !!!
penna Skrivet av Ida 2009-09-14 09:20
Gjorde denna pajen till kvällen igår. Den blev väldigt uppskattad. SUPER GOD!!!! Annvände en påse med taco krydder istället.
penna Skrivet av Amandia 2009-09-06 16:45
Det här fick bli dagens middag. Har gjort efter det här receptet flera gånger och det är en hit varje gång. Tack för ett bra recept. Kör med tacokrydd påse istället, går snabbare.
penna Skrivet av Tezzan 2009-09-02 11:00
Godaste taco pajen jag ätit iaf. och så enkel att göra.
penna Skrivet av Susanne 2009-08-17 14:38
Svar till Sara: Jo det bör gå bra för det är motsvarande mängd kryddor som är i en påse tacokrydda.
penna Skrivet av Sara 2009-08-17 13:21
Istället för alla kryddor, räcker det inte med att använda en påse tacokrydda?
eller vad tror ni?
penna Skrivet av malin 2009-07-03 22:35
En av det godaste pajerna som jag har ätit är tacopaj.
penna Skrivet av hjärtruud 2009-06-19 16:59
såå himla gått asså! (y)
penna Skrivet av Carolina 2009-06-05 16:22
Provade detta recept för nån dag sen! Visst vi använde inte alla kryddor som stod med här. Men den blev lika god för det!! Tack för tipset, bra sida när man inte kan komma på något själv!! :D
penna Skrivet av Annika 2009-05-17 17:49
Använde santamaria färdig tacokryddmix. Det blev bra.
penna Skrivet av Daniel 2009-04-23 16:12
Fast jag gillar inte kryddblandningen: 2 tsk chilipeppar, 2 tsk spiskummin, 2 tsk koriander, 2 tsk curry.
Googla på typ "egen tacokrydda" för bättre proportioner kryddorna emellan.
penna Skrivet av Linda J 2009-04-19 16:34
gjort 2 små köp-aluformar så att en kan åka rätt in i frysen!
penna Skrivet av tina 2009-04-13 20:40
så lätt och SÅ god!
penna Skrivet av TimAwesome 2009-03-28 17:41
Bästa pajen ever. Jag har gjort den 2 gånger lika god båda gångerna.
penna Skrivet av Emmy 2009-03-21 18:36
Den ser supergod ut,Kanske ska göra den istället för Semla :>
Mvh Emmy
penna Skrivet av Susanne 2009-03-16 23:32
Svar till Peter Andersson: Ja det kan du göra. Så länge det är 10 grader ute eller kallare så kan du ställa det på balkongen. När man skriver kylskåpskallt så är det ca 1-8 °C.
penna Skrivet av Peter Andersson 2009-03-16 09:47
Till webmaster: Kan jag göra pajdeg och forma på långpanna och täck plastfolie ställ på kyl te.x balkong? Jag har inglasade balkong.
penna Skrivet av Susanne 2009-03-16 01:29
Svar till Peter Andersson: Ta en form som har ytan ungefär 500-600 kvadratcentimeter, t.ex. en långpanna 20x30 cm. Ja du kan göra pajdegen dagen innan. Täck med plastfolie och ställ in i kylen.
penna Skrivet av Peter Andersson 2009-03-15 14:07
Kan man göra pajdeg sedan trycka på långpanna eller pajform till nästa dag eller bara gör direkt ?

(samband förra kommentar)
penna Skrivet av Peter Andersson 2009-03-15 14:03
Hur mått en vanlig pajdeg till långpanna som jag ska ha till festen.
penna Skrivet av Ulrika 2009-03-03 13:06
Filippa - jag gjorde dubbel sats till ett kalas i fredags och det funkade jättebra till en långpanna. ALLA (barn och vuxna) gillade pajen och vi hade färdigköpt kebabsås till efter ett tips från en kompis. Jättebra att få "tacokryddat" utan kryddpaket!! Får gå in oftare på denna sidan!