Kommentarer till Tacopaj - Sida 1

"Otroligt god Tacopaj - lyxig men enkel att göra. Recept med bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1   2   3   nästa sida
penna Skrivet av Linnéa 2017-08-21 16:39
Hur mycket måste man gångra ingredienserna till en långpanna och hur länge i ugnen?
person Svar till Maj Lundgren penna Skrivet av Susanne 2017-04-21 11:50
Man stoppar in den i frysen. Eller vad menar du?
penna Skrivet av Maj Lundgren 2017-04-18 21:15
Hur fryser man paj?
person Svar till Gabrielle penna Skrivet av Susanne 2017-01-21 11:49
Kul att du tyckte om tacopajen! Låter gott med majs också! Tack för tipset!
penna Skrivet av Gabrielle 2017-01-06 18:09
Underbart god! Jag slängde i lite majs i köttfärsen med supergott!
penna Skrivet av Linda 2016-10-02 16:41
Mycket gott! :-)
person Svar till Jessica penna Skrivet av Susanne 2016-07-19 14:30
Ja det är väldigt gott! Ja pajen bör räcka till 4 vuxna och ett barn om ni äter "normala" portioner, men som sagt är det väldigt gott och om alla vill äta lite extra så kan det bli lite för lite i det fallet, men mätta kommer ni bli det tror jag. :) Annars är ett tips att servera med något bröd till.
penna Skrivet av Jessica 2016-07-04 19:23
Låter som ett väldigt gott recept! Räcker pajen till 4 vuxna och ett barn? Blir man mätt då?
person Svar till Olov penna Skrivet av Susanne 2016-03-22 01:34
Jag tror det fungerar bra med turkisk yoghurt eller annan matlagningsyoghurt istället för crème fraiche. Den är ju kokbar till skillnad från gräddfil, risken med att använda gräddfil är att den blir kornig. Skulle du vilja ha en rundare smak så kan man blanda turkisk yoghurt eller matlagningsyoghurt med lite grädde så blir det väldigt likt crème fraiche. Kul att du tycker om receptet och min receptsida!
penna Skrivet av Olov 2016-03-22 01:16
Jättegott recept!! Tänkte bara höra om man kan använda gräddfil eller något annat istället för Creme Fraiche då jag bor i ett land där tillgången på det är väldigt begränsad!

Tack för en underbar sida!
person Svar till Jenny penna Skrivet av Susanne 2015-10-09 12:57
Så bra! :) Tack för att du delar med dig! :)
penna Skrivet av Jenny 2015-10-07 19:29
Jag har gjort den här pajen (vegetarisk) minst 25 gånger. Sedan jag blev vegan har jag dock inte lagat den förrän nu. Den blev minst lika god med havre fraiche, veg. mayo och sojaost (paprika & chili). :) Jag är salig av lycka just nu. Tack!
person Svar till Mevvan penna Skrivet av Susanne 2015-09-13 23:58
Varsågod! :) Vad roligt att du inspireras! Tack för att du skrev, jag blir väldigt glad för det! :)
penna Skrivet av Mevvan 2015-09-12 12:52
Du har gjort matlagning så roligt för mig. Stort tack för all inspiration du ger med dina goda recept!!!!
person Svar till Carina penna Skrivet av Susanne 2015-04-28 23:56
Ja jag tror det går bra att göra i förväg och frysa in. Det brukar ju bli godare om man värmer i ugnen men jag har inte gjort detta själv så jag vågar inte lova något. Lycka till och skriv gärna hur det blev om du provar!
penna Skrivet av Carina 2015-04-25 15:33
Hade tänkt bjuda på tacopaj vid buffébordet till vår studentmottagning. Kan man göra många i förväg och frysa in? Bör man isåfall efter upptining, värma dem i ugnen för att få en frasig pajyta?
person Svar till Cessi penna Skrivet av Susanne 2015-04-13 23:53
Tacopajen bör definitivt räcka till 3 personer. Jag skulle inte rekommendera att ta mera deg om du inte har en större pajform annars blir det för tjockt med deg. Men tar du en större pajform blir ju fyllningen tunnare och då blir det lite kortare tid i ugnen och så kanske toppingen inte riktigt täcker så inget jag skulle vilja rekommendera även om det säkert går. Annars är det nog bättre att servera med bröd till.
penna Skrivet av Cessi 2015-04-03 07:31
Jag ska göra den pajen idag för tre personer , tänkte ha sallad till men det blir ju som en huvudrätt , tänkte också att gör lite mer deg , en fjärdedels deg extra .
Funderar om det räcker ?!Vad tror du?
person Svar till unprecise penna Skrivet av Susanne 2015-02-13 23:50
Tack för att du delar med dig av bra tips för den som vill äta vegetariskt! Kul att du gillar min sajt! :)
penna Skrivet av unprecise 2014-02-01 19:10
jättegott! har lagat den flera gånger, och sist nu gjorde jag den vegetarisk. bytte ut köttfärsen mot gröna linser som jag förkokade tills de blev lite mjuka (typ 20 min), och gjorde sen precis som vanligt, stekte dem med lök o kryddor o la i pajskalet. jag gillar kryddigt, speciellt om det är vegetariskt så jag lade till lite extra lök o kryddor. funkade finfint! tack för en bra site!
person Svar till Anders penna Skrivet av Susanne 2013-08-06 10:53
Varsågod! Roligt att höra! :)
penna Skrivet av Anders 2013-08-01 00:42
Supergod! Det var tredje gången vi gjorde tacopaj efter detta recept nu så det är väl på tiden att säga tack;)
person Svar till Tove penna Skrivet av Susanne 2013-03-29 18:45
Tack för bra tips med havregryn istället för grahamsmjöl! Tack och detsamma! :)
penna Skrivet av Tove 2013-03-29 08:30
När familjen önskar Tacopaj gör jag den vegetarisk, med soyafärs. När jag hittade ditt magra recept på pajdeg så byttes det gamla pajdegsreceptet ut. Jag har också lagt i havregryn när grahamsmjölet tagit slut, fungerar utmärkt det också. Mina ungar gillar inte varma grönsaker så alltså serveras dem på sidan tillsammans med tacochips. Trevlig Påsk!
penna Skrivet av Erfan 2012-09-09 15:06
Riktigt gootttt!!!!
person Svar till Eva penna Skrivet av Susanne 2011-10-14 20:35
Jag har aldrig gjort pajdegen med bara fullkornsdinkel. Jag tror den blir väldigt knaprig då. Generellt om man vill ha en pajdeg som är som vanlig pajdeg så måste man ha lite vanligt vetemjöl eller siktat dinkelmjöl för att få lite luft i det. Med endast fullkornsdinkel eller grahamsmjöl (som är fullkornsdinkels motsvarighet för vanligt vetemjöl) så blir degen väldigt kompakt eftersom grahamsjöl och fullkornsdinkel är ganska tungt och inte innehåller så mycket gluten.
person Svar till Helena penna Skrivet av Susanne 2011-10-14 20:12
Vad trevligt! :) Hoppas allt är bra med dig! Kram!
penna Skrivet av Helena 2011-10-14 16:53
Nu har jag gjort ett till av dina recept. Gott!!

Din kusin
Helena
penna Skrivet av Eva 2011-10-03 14:15
Går det att bara ha fullkornsdinkel i eller måste jag blanda?
penna Skrivet av Filippa 2011-06-09 15:00
Det absolut bästa receptet som finns på tacopaj. Den här pajen försvinner i ett huj då jag lagar den!
penna Skrivet av Ellen 2011-06-02 14:57
Jag använder precis som det står i receptet, dock tillsätter jag vitlök, peppar, soja och lite chili krydda.
Sen när jag lägger det i paj degen drar jag över tacosås på köttfärsen, och häller i det i täcket också, blir supergott! Och jag hoppar över tomaterna :)
penna Skrivet av Annchristin 2011-05-01 17:46
riktigt god paj om man lägger till 1 - 1,5 påse knorr, dressingmix vitlök. riktigt gott =)
person Svar till Hanna penna Skrivet av Susanne 2011-04-29 02:09
Tack för bra tips! :)
penna Skrivet av Hanna 2011-04-28 14:07
Denna paj är verkligen underbart god, en stor favorit rätt här hemma :)

Tänkte bara ge ett litet tips. Byt ut majonnäsen i täcket och ersätt den med ungefär ett halvt paket philadelphiaost istället. Super gott :)
penna Skrivet av Birgitta 2011-04-01 11:24
Superbra sida med recept!!!
Tacopajen var mycket god, dock tyckte vi att det skulle vara lite mer pajdeg, säkert en smaksmak. Annorlunda o gott med "täcket" av cr.fraich o majonäs o ost (använde västerbottensost)
penna Skrivet av Christina 2011-03-16 13:43
Säger bara ett ord: Supergod
Tack för receptet
penna Skrivet av MatlagARN 2011-02-24 19:53
Det här var godare än fläsk, och fläsk som är så gött!
penna Skrivet av Matknugen 2011-02-01 17:35
Detta smakade gott i munnen
penna Skrivet av johanna 2011-01-22 21:26
jag använde grahamsmjöl och vetemjöl och valde olivolja. Pajen var riktigt god men jag tillsatte lite hot tacosås i creme fraichen. Denna rekommenderas verkligen..
penna Skrivet av Peter A 2010-03-26 11:10
Hej! Jag undrar om jag göra pajdeg ska plasta över plåt över natten eller ska förgrädda först? Tack för hand :)
penna Skrivet av Erica 2010-03-16 09:49
Å tack så jätte mycket !!! Då blir det en tacopaj idag då =)
person Svar till Erica penna Skrivet av Susanne 2010-03-15 12:47
Nu finns även receptet på denna pajdeg med under rubriken "Alternativ pajdeg utan förgräddning".
penna Skrivet av Erica 2010-03-15 11:31
Jag använde det receptet med vanligt mjöl och där det ej behövde förgräddas.
person Svar till Erica penna Skrivet av Susanne 2010-03-12 01:12
Vilka val gjorde du när du gjorde pajdegen? Vetemjöl? Grahamsmjöl? Smör? Olja? Vilket recept är det du saknar pajdeg (det fanns ju två tidigare, ett med vetemjöl och smör och ett med grahamsmjöl, vetemjöl och olja)?
penna Skrivet av Erica 2010-03-11 15:59
Ta tillbaka det gamla receptet på pajdegen, det blev ju bara skit av alltihopa med detta recept. Har gjort denna paj jätte många gånger och den är hur god som helst, och nu skulle jag göra den igen och får inte till paj degen... så tebax med det gamla receptet tack !!!
penna Skrivet av veronica 2010-03-07 17:15
Lägg ut det gamla receptet var godare deg där med mjölk
penna Skrivet av Anna 2010-03-07 06:54
Den är väldigt god!
penna Skrivet av millis 2010-03-03 17:37
den är jättegod!
penna Skrivet av veronica 2010-02-26 17:02
Vi tycker det här receptet är så enkelt, men vi har tagit quornefärs och gjort den vegetarisk. Super gott.
penna Skrivet av Kullabo 2010-02-05 10:45
Tycker täcket är godare utan majonäs
  1   2   3   nästa sida