Kommentarer till Tacopaj

"Otroligt god Tacopaj - en tacokryddad köttfärspaj med krämigt täcke. Enkelt recept. Perfekt till fredagsmyset eller festen."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord:  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
besökare Svar till Peter penna Skrivet av Susanne
Kul att du tyckte om receptet! :) Tack för att du skrev! :)
penna Skrivet av Peter
Grymt god paj! Tack för att du delat med dig av receptet!!!!:)
penna Skrivet av Cec
Tack för svar!Älskar ju själv tomat och gjort denna i sitt orginalrecept men ibland finns det ngn som absolut inte tål tomat så då får jag svårt att fundera ut ngn ersättning för tomat!?
besökare Svar till Ce penna Skrivet av Susanne
Tacopajen kan göras utan tomat, den kan antingen bara uteslutas eller också tar du någon annan grönsak istället t.ex. zucchini.
penna Skrivet av Ce
Kan man göra tacopajen utan att använda tomat? Vad ska jag använda istället?
besökare Svar till Sofia penna Skrivet av Susanne
Tråkigt att ni inte tyckte om den, tror ingen annan skrivit det tidigare. Berätta gärna vad exakt ni inte gillade så jag vet om det beror på själva receptet eller något annat.
penna Skrivet av Sofia
Inget särskilt inspirerande recept! Föll varken ungarna eller oss i smaken riktigt.
besökare Svar till Susanne penna Skrivet av Susanne
Kul att ni tyckte om tacopajen!
penna Skrivet av Susanne
Jättegod paj!! Gott med sallad å tacochips till :)
besökare Svar till Linnéa penna Skrivet av Susanne
Det beror ju på hur stor långpannan är.
penna Skrivet av Linnéa
Hur mycket måste man gångra ingredienserna till en långpanna och hur länge i ugnen?
besökare Svar till Maj Lundgren penna Skrivet av Susanne
Man stoppar in den i frysen. Eller vad menar du?
penna Skrivet av Maj Lundgren
Hur fryser man paj?
besökare Svar till Gabrielle penna Skrivet av Susanne
Kul att du tyckte om tacopajen! Låter gott med majs också! Tack för tipset!
penna Skrivet av Gabrielle
Underbart god! Jag slängde i lite majs i köttfärsen med supergott!
penna Skrivet av Linda
Mycket gott! :-)
besökare Svar till Jessica penna Skrivet av Susanne
Ja det är väldigt gott! Ja pajen bör räcka till 4 vuxna och ett barn om ni äter "normala" portioner, men som sagt är det väldigt gott och om alla vill äta lite extra så kan det bli lite för lite i det fallet, men mätta kommer ni bli det tror jag. :) Annars är ett tips att servera med något bröd till.
penna Skrivet av Jessica
Låter som ett väldigt gott recept! Räcker pajen till 4 vuxna och ett barn? Blir man mätt då?
besökare Svar till Olov penna Skrivet av Susanne
Jag tror det fungerar bra med turkisk yoghurt eller annan matlagningsyoghurt istället för crème fraiche. Den är ju kokbar till skillnad från gräddfil, risken med att använda gräddfil är att den blir kornig. Skulle du vilja ha en rundare smak så kan man blanda turkisk yoghurt eller matlagningsyoghurt med lite grädde så blir det väldigt likt crème fraiche. Kul att du tycker om receptet och min receptsida!
penna Skrivet av Olov
Jättegott recept!! Tänkte bara höra om man kan använda gräddfil eller något annat istället för Creme Fraiche då jag bor i ett land där tillgången på det är väldigt begränsad!

Tack för en underbar sida!
besökare Svar till Jenny penna Skrivet av Susanne
Så bra! :) Tack för att du delar med dig! :)
penna Skrivet av Jenny
Jag har gjort den här pajen (vegetarisk) minst 25 gånger. Sedan jag blev vegan har jag dock inte lagat den förrän nu. Den blev minst lika god med havre fraiche, veg. mayo och sojaost (paprika & chili). :) Jag är salig av lycka just nu. Tack!
besökare Svar till Mevvan penna Skrivet av Susanne
Varsågod! :) Vad roligt att du inspireras! Tack för att du skrev, jag blir väldigt glad för det! :)
penna Skrivet av Mevvan
Du har gjort matlagning så roligt för mig. Stort tack för all inspiration du ger med dina goda recept!!!!
besökare Svar till Carina penna Skrivet av Susanne
Ja jag tror det går bra att göra i förväg och frysa in. Det brukar ju bli godare om man värmer i ugnen men jag har inte gjort detta själv så jag vågar inte lova något. Lycka till och skriv gärna hur det blev om du provar!
penna Skrivet av Carina
Hade tänkt bjuda på tacopaj vid buffébordet till vår studentmottagning. Kan man göra många i förväg och frysa in? Bör man isåfall efter upptining, värma dem i ugnen för att få en frasig pajyta?
besökare Svar till Cec penna Skrivet av Susanne
Tacopajen bör definitivt räcka till 3 personer. Jag skulle inte rekommendera att ta mera deg om du inte har en större pajform annars blir det för tjockt med deg. Men tar du en större pajform blir ju fyllningen tunnare och då blir det lite kortare tid i ugnen och så kanske toppingen inte riktigt täcker så inget jag skulle vilja rekommendera även om det säkert går. Annars är det nog bättre att servera med bröd till.
penna Skrivet av Cec
Jag ska göra den pajen idag för tre personer , tänkte ha sallad till men det blir ju som en huvudrätt , tänkte också att gör lite mer deg , en fjärdedels deg extra .
Funderar om det räcker ?!Vad tror du?
besökare Svar till unprecise penna Skrivet av Susanne
Tack för att du delar med dig av bra tips för den som vill äta vegetariskt! Kul att du gillar min sajt! :)
penna Skrivet av unprecise
jättegott! har lagat den flera gånger, och sist nu gjorde jag den vegetarisk. bytte ut köttfärsen mot gröna linser som jag förkokade tills de blev lite mjuka (typ 20 min), och gjorde sen precis som vanligt, stekte dem med lök o kryddor o la i pajskalet. jag gillar kryddigt, speciellt om det är vegetariskt så jag lade till lite extra lök o kryddor. funkade finfint! tack för en bra site!
besökare Svar till Anders penna Skrivet av Susanne
Varsågod! Roligt att höra! :)
penna Skrivet av Anders
Supergod! Det var tredje gången vi gjorde tacopaj efter detta recept nu så det är väl på tiden att säga tack;)
besökare Svar till Tove penna Skrivet av Susanne
Tack för bra tips med havregryn istället för grahamsmjöl! Tack och detsamma! :)
penna Skrivet av Tove
När familjen önskar Tacopaj gör jag den vegetarisk, med soyafärs. När jag hittade ditt magra recept på pajdeg så byttes det gamla pajdegsreceptet ut. Jag har också lagt i havregryn när grahamsmjölet tagit slut, fungerar utmärkt det också. Mina ungar gillar inte varma grönsaker så alltså serveras dem på sidan tillsammans med tacochips. Trevlig Påsk!
penna Skrivet av Erfan
Riktigt gootttt!!!!
besökare Svar till Eva penna Skrivet av Susanne
Jag har aldrig gjort pajdegen med bara fullkornsdinkel. Jag tror den blir väldigt knaprig då. Generellt om man vill ha en pajdeg som är som vanlig pajdeg så måste man ha lite vanligt vetemjöl eller siktat dinkelmjöl för att få lite luft i det. Med endast fullkornsdinkel eller grahamsmjöl (som är fullkornsdinkels motsvarighet för vanligt vetemjöl) så blir degen väldigt kompakt eftersom grahamsjöl och fullkornsdinkel är ganska tungt och inte innehåller så mycket gluten.
besökare Svar till Helena penna Skrivet av Susanne
Vad trevligt! :) Hoppas allt är bra med dig! Kram!
penna Skrivet av Helena
Nu har jag gjort ett till av dina recept. Gott!!

Din kusin
Helena
penna Skrivet av Eva
Går det att bara ha fullkornsdinkel i eller måste jag blanda?
penna Skrivet av Filippa
Det absolut bästa receptet som finns på tacopaj. Den här pajen försvinner i ett huj då jag lagar den!
penna Skrivet av Ellen
Jag använder precis som det står i receptet, dock tillsätter jag vitlök, peppar, soja och lite chili krydda.
Sen när jag lägger det i paj degen drar jag över tacosås på köttfärsen, och häller i det i täcket också, blir supergott! Och jag hoppar över tomaterna :)
penna Skrivet av Annchristin
riktigt god paj om man lägger till 1 - 1,5 påse knorr, dressingmix vitlök. riktigt gott =)
besökare Svar till Hanna penna Skrivet av Susanne
Tack för bra tips! :)
penna Skrivet av Hanna
Denna paj är verkligen underbart god, en stor favorit rätt här hemma :)

Tänkte bara ge ett litet tips. Byt ut majonnäsen i täcket och ersätt den med ungefär ett halvt paket philadelphiaost istället. Super gott :)
penna Skrivet av Birgitta
Superbra sida med recept!!!
Tacopajen var mycket god, dock tyckte vi att det skulle vara lite mer pajdeg, säkert en smaksmak. Annorlunda o gott med "täcket" av cr.fraich o majonäs o ost (använde västerbottensost)
penna Skrivet av Christina
Säger bara ett ord: Supergod
Tack för receptet
penna Skrivet av MatlagARN
Det här var godare än fläsk, och fläsk som är så gött!
penna Skrivet av Matknugen
Detta smakade gott i munnen
penna Skrivet av johanna
jag använde grahamsmjöl och vetemjöl och valde olivolja. Pajen var riktigt god men jag tillsatte lite hot tacosås i creme fraichen. Denna rekommenderas verkligen..
penna Skrivet av Peter A
Hej! Jag undrar om jag göra pajdeg ska plasta över plåt över natten eller ska förgrädda först? Tack för hand :)
penna Skrivet av Erica
Å tack så jätte mycket !!! Då blir det en tacopaj idag då =)
besökare Svar till Erica penna Skrivet av Susanne
Nu finns även receptet på denna pajdeg med under rubriken "Alternativ pajdeg utan förgräddning".
penna Skrivet av Erica
Jag använde det receptet med vanligt mjöl och där det ej behövde förgräddas.
besökare Svar till Erica penna Skrivet av Susanne
Vilka val gjorde du när du gjorde pajdegen? Vetemjöl? Grahamsmjöl? Smör? Olja? Vilket recept är det du saknar pajdeg (det fanns ju två tidigare, ett med vetemjöl och smör och ett med grahamsmjöl, vetemjöl och olja)?
penna Skrivet av Erica
Ta tillbaka det gamla receptet på pajdegen, det blev ju bara skit av alltihopa med detta recept. Har gjort denna paj jätte många gånger och den är hur god som helst, och nu skulle jag göra den igen och får inte till paj degen... så tebax med det gamla receptet tack !!!
penna Skrivet av veronica
Lägg ut det gamla receptet var godare deg där med mjölk
penna Skrivet av Anna
Den är väldigt god!
penna Skrivet av millis
den är jättegod!
penna Skrivet av veronica
Vi tycker det här receptet är så enkelt, men vi har tagit quornefärs och gjort den vegetarisk. Super gott.
penna Skrivet av Kullabo
Tycker täcket är godare utan majonäs
penna Skrivet av Johanna
Kan tillägga att vi använder tacosås istället för chilisås.
penna Skrivet av Johanna
Bästa TACOPAJ receptet någonsin :-D Vi älskar denna paj såååå mkt och har bjudit vänner o familj som också bara ÄLSKAT DEN.. man tar mer bara för att den är SÅ god!
penna Skrivet av Älskar Tacopaj
Ojoj vad det här receptet är gott. Jag gör aldrig någon annan tacopaj än från det här receptet. Ända som jag ändrar på r att ta en färdig tacopajs påse, en halv extra sats med creme fraiche fyllningen. Så super gott. Ska precis äta det nu, men man måste ju kommentera och tacka för receptet först =) Blev rårivna morötter till och ven en röra på rivna morötter, riven vitkål blandat med creme fraiche och majonäss. Mums vad gott. Tusen tack för en otroligt bra hemsida. Jag använder nästan aldrig mina kockböcker längre, älskar recepten.se Tack.
penna Skrivet av Emma
Snacka om gott.Tacopaj är jätte god och det finns en tacopaj som är på en plåt eller vad man ska kalla det. Och det finns en liten också.Jag rekomenderar att ta med såna när man campar XD XD XD XD
penna Skrivet av Susanne
Svar till Anna: Jag har inte provat kesella. Den stora skillnaden är att kesella inte är kokbar. Vet inte om den kan bli grynig även i ugnen precis som om man kokar den.
penna Skrivet av Anna
Kan man ta kesella istället för crème fraiche?
penna Skrivet av Duoc
Den här var supergod! Tomaterna gav en överraskande god smak i det här receptet!Jag rekommendar att vara lite sparsam med täcket... den var riktig mäktig!!
penna Skrivet av Lasse
Sorry jag missade majonästen. Jag bor på en skola, så jag fick handla allt nytt.. Idag ska jag göra en till :). Ha det!
penna Skrivet av Susanne
Svar till Lasse: Varsågod! ;) Det låter dyrt, jag antar kryddor etc ingick i kostnaden som du kan använda även till andra recept? Majonnäs står med som ingrediens under "Täcke". Tack och God Jul!
penna Skrivet av Lasse
Tack så hemskt mycket för receptet! Blev underbart. Gick på dryga 240 kr, men den kommer räcka 3 dagar. Kan tillägga att du missat att skriva Majonäs i inköpslistan. Tack och god jul i förskott!
penna Skrivet av elisabeth
Den blev väligt smarrig =)
penna Skrivet av Barbro
Nu har jag provat båda pajdegarna o dom är lika goda båda två så det kvittar lika vilken man gör.
Det blev helt enkelt kanonbra
penna Skrivet av Fanny de Camacho
HEJ,
det var sa gott och safftig,
penna Skrivet av Jessica :D , N
Jätte gooooood Tacopaj :D , Jag älskar denna paj..
penna Skrivet av gunnillaa
Jag tycker om paj.
det e jätte kul med paj.
jätte roligt ,
penna Skrivet av Susanne
Svar till Jeanette: Tack för bra tips! Det ska jag prova!
penna Skrivet av Jeanette
Vi brukar göra en liknande hemma hos oss men vi tillsätter även en burk green chili i "täcket". Det blir jättegott. Green chili finns bland taco-varorna i de flesta butikerna. Den är lite lagom stark och även barnen gillar den.
Sen brukar vi för enkelhetens skull bara blanda ner taco kryddor i färsen.
Till pajen brukar vi servera gräddfil smaksatt med lite pressad vitlök.
penna Skrivet av Susanne
Svar till Anna: Jag har inte provat det men jag tror det går bra. Skriv gärna hur det blev om du provar!
penna Skrivet av Anna
Kan man frysa den pajen?
penna Skrivet av Susanne
Svar till Kim: Mrs Cheng Mushroom Soy. Du kan klicka på "soja" i ingredienslistan för att läsa mer om soja och se bild.
penna Skrivet av Kim
Vad har ni använt för soja till pajen? Jag tog sån soja man har i såser, och det blev ju nästan en kolsvart röra?
penna Skrivet av Tjolanta
Måste säga att detta är den godaste pajen, någonsin gjord !! den som uppfunnit denna pajen är mästare i köket, och det är bara att ta av hatten för detta geni !! ALLA som har provat den, ÄLSKAR den !!! HÖGSTA BETYG !!!
penna Skrivet av Ida
Gjorde denna pajen till kvällen igår. Den blev väldigt uppskattad. SUPER GOD!!!! Annvände en påse med taco krydder istället.
penna Skrivet av Amandia
Det här fick bli dagens middag. Har gjort efter det här receptet flera gånger och det är en hit varje gång. Tack för ett bra recept. Kör med tacokrydd påse istället, går snabbare.
penna Skrivet av Tezzan
Godaste taco pajen jag ätit iaf. och så enkel att göra.
penna Skrivet av Susanne
Svar till Sara: Jo det bör gå bra för det är motsvarande mängd kryddor som är i en påse tacokrydda.
penna Skrivet av Sara
Istället för alla kryddor, räcker det inte med att använda en påse tacokrydda?
eller vad tror ni?
penna Skrivet av malin
En av det godaste pajerna som jag har ätit är tacopaj.
penna Skrivet av hjärtruud
såå himla gått asså! (y)
penna Skrivet av Carolina
Provade detta recept för nån dag sen! Visst vi använde inte alla kryddor som stod med här. Men den blev lika god för det!! Tack för tipset, bra sida när man inte kan komma på något själv!! :D
penna Skrivet av Annika
Använde santamaria färdig tacokryddmix. Det blev bra.
penna Skrivet av Daniel
Fast jag gillar inte kryddblandningen: 2 tsk chilipeppar, 2 tsk spiskummin, 2 tsk koriander, 2 tsk curry.
Googla på typ "egen tacokrydda" för bättre proportioner kryddorna emellan.
penna Skrivet av Linda J
gjort 2 små köp-aluformar så att en kan åka rätt in i frysen!
penna Skrivet av tina
så lätt och SÅ god!
penna Skrivet av TimAwesome
Bästa pajen ever. Jag har gjort den 2 gånger lika god båda gångerna.
penna Skrivet av Emmy
Den ser supergod ut,Kanske ska göra den istället för Semla :>
Mvh Emmy
penna Skrivet av Susanne
Svar till Peter Andersson: Ja det kan du göra. Så länge det är 10 grader ute eller kallare så kan du ställa det på balkongen. När man skriver kylskåpskallt så är det ca 1-8 °C.
penna Skrivet av Peter Andersson
Till webmaster: Kan jag göra pajdeg och forma på långpanna och täck plastfolie ställ på kyl te.x balkong? Jag har inglasade balkong.
penna Skrivet av Susanne
Svar till Peter Andersson: Ta en form som har ytan ungefär 500-600 kvadratcentimeter, t.ex. en långpanna 20x30 cm. Ja du kan göra pajdegen dagen innan. Täck med plastfolie och ställ in i kylen.
penna Skrivet av Peter Andersson
Kan man göra pajdeg sedan trycka på långpanna eller pajform till nästa dag eller bara gör direkt ?

(samband förra kommentar)
penna Skrivet av Peter Andersson
Hur mått en vanlig pajdeg till långpanna som jag ska ha till festen.
penna Skrivet av Ulrika
Filippa - jag gjorde dubbel sats till ett kalas i fredags och det funkade jättebra till en långpanna. ALLA (barn och vuxna) gillade pajen och vi hade färdigköpt kebabsås till efter ett tips från en kompis. Jättebra att få "tacokryddat" utan kryddpaket!! Får gå in oftare på denna sidan!
penna Skrivet av Maria
Gjorde pajen igår och fick beröm av sambon :-)
Men jag måste säga att den smakade dubbelt så bra idag!
penna Skrivet av Martin (Cheesecake killen) xD
Hej! Martin här igen, du kanske inte minns, men men xD
hjorde denna idag! SKIT GOD!
Extra god med majs och massa cocktail tomater i... Mmm...
penna Skrivet av Karolina
Jättebra och gott recept! Så himla bra att krydda själv och inte använda färdig kryddblandning som innehåller konstiga tillsatser + att jag nu kan ta bort den kryddan som jag inte tål! =)
penna Skrivet av momme
den vart riktigt god använde stark taco krydda också bra recept
penna Skrivet av Camilla
Hade inga tomater, det gick bra utan! Jättegod paj, supergott skal med grahamsmjöl!
penna Skrivet av Frida
använde mig av taco-mix istället för att krydda köttfärsen själv och gud så gott det blev!
penna Skrivet av Susanne
Svar till nina: Tack för ditt tips på vegetariskt alternativ. Jag har lagt till det i receptet!
penna Skrivet av Denise
Gjorde denna pajen (fast med några små förändringar) på mitt 20-årskalas. Superbra val när man hade 41 personer som skulle mättas!!! Nu delar jag ut receptet till höger och vänster :)
penna Skrivet av nina
jag gör denna paj fast med vegetarisk mince-färs eller quorn-färs, blir underbart god..godaste pajen jag ätit! mums...tack för receptet!
penna Skrivet av M.T
Otroligt gott blev det! Superbra recept. Familjen älskade det :-)

Tips: När pajen kommer ut ur ugnen, välj tortilla chips av valfri smak, knäck i mindre bitar och strö över.
penna Skrivet av Susanne
Svar till Filippa: Jag har inte provat det men jag antar att det borde gå bra så länge långpannans yta är ungefär dubbelt så stor som en pajforms yta.
penna Skrivet av sanna elin och anna
tack för ett JÄTTEbra recept! , nu blir det myskväll med tjejerna ;D
penna Skrivet av Filippa
Kan man göra dubbel sats o grädda i långpanna?
penna Skrivet av alexandra och bella
vi tackar så mkt för detta recept! , våran favorit paj! Vi vann pajtävlingen som vi har i våran lilla familj .. tackar tackar , ha en fortsatt bra sommar .ät mkt tacopaj! HEJ
penna Skrivet av Lollo
Vill tacka för detta fina recept som gav mig MVG i betyg i en matlagningskurs ^^ La dock ananas på pajen istället för tomater. Prova! Är jättegott, ja lovar! ;)
penna Skrivet av Linda
vi gör de här pajen jätte ofta hemma. Vi blandar dock i en burk taco sås ( HOT för vår del) i cremefraichen och sen i med ost. Ingen majonäs dock.KANON GOTT!!
penna Skrivet av familjen holm sjöberg
helt underbar god paj!har även delat ut receptet till arbetskamrater.
penna Skrivet av Annelie
Mycket god paj,, uppskattad av alla i familjen!!
penna Skrivet av Sara & Jonas
Jättegod paj, vi kompleterade tomaten med majs och använde färdig tacokrydda istället för alla kryddor. Ingen majonäs istället 4dl lätt cremefraiche & lättost. Toppen betyg!
penna Skrivet av Susanne
Svar till Camilla: Jag har inte provat att frysa den men efter att pajen är tillagad borde det väl gå tror jag.
penna Skrivet av Camilla
Kan man frya den fast det är tomat i?
penna Skrivet av Lindstroms Dansband
Vi spela manga gigg, vi hungriga blir.. ett gigg i manaden blir mycke stressfullt, men denna tacopajjen tar ner pa varven o satter sig fint i magen mellan giggen.. GOTT *cp dreggel*
penna Skrivet av Sara
Jag gjorde den här pajen igår men jag skippade alla kryddorna och kryddade med flingsalt, nymalen peppar. Sen tog jag ett glas med vatten och hällde i tacokrydda i den, blandade runt och öste det över köttfärsen. Vart jätte gott!

Kommer absolut göra om det hära receptet,
en stor favorit!
penna Skrivet av Lotta
Den fick högsta betyg på tjejträffen
penna Skrivet av boris paredes
hej jag gjorde den i går och den vart jätte gott säger bara att den vart LATIOLABIAN GO
penna Skrivet av Lillin
MMM vad god! Gjjorde den igår kväll. Den blev precis lagom stark, helt perfekt. Men, jag vet inte om jag inte lät vattnet rinna av helt, för min blev mer som en lasagne i konsistensen. Det gjorde ju inget, väldigt gott ändå
penna Skrivet av Nina
jätte gott , men den behöver massor .
penna Skrivet av Lotta
Fick smaka den idag. Fy bubblan va go den var....
penna Skrivet av Viktoria
Helt klart min favorit jättegod och enkel att göra, jag brukar fuska och ta färdiga tacokryddor, funkar hur bra som helst...
penna Skrivet av Jenny
Är otroligt god och passar bra när man vill bjuda på något relativt snabbt. Testa att använda västerbottensost, blir helt sagolikt gott!
penna Skrivet av Nila
Världens godaste paj! :)
penna Skrivet av Linda
Det var längesen jag åt en så här god paj kanongott inte sista gången jag gör denna
penna Skrivet av PIA
KANON GOTT VAR DENNA PAJEN MUMMA
penna Skrivet av Johanna
Tack för ett UNDERBART recepte, Det här blir inte sistagången jag gör tacopaj:D tack så mycket
penna Skrivet av Creme Fraiche är gott!
Tacopaj är min favorit Paj! mycket god :)
penna Skrivet av Nina
Åååh denna tacopaj gjorde jag nyss och den blev sååå mumsig! tack för receptet! :)
penna Skrivet av beundraren
jag gör en nu vi ska ha släktträff då tängte jag att det skulla passa med lite tacopaj.
penna Skrivet av bettan
jätte god,den blev en favorit här hemma.i stället för vanlig riven ost tog vi riven ost smaksatt med texmex,otroligt gott.
penna Skrivet av tobbe
jag tycker det funkar ypperligt med minifraiche, brukar använda den smaksatt med vitlök för lite extra smak
penna Skrivet av Sarah
det man kan göra med täcket som ska ligga över, är att man blandar creme freche med tomat och lite tacosås. det blir ritkigt gott och lite smakrikare.
penna Skrivet av Tamara
Otroligt good! Skulle så kunna äta hela den själv!!
penna Skrivet av emma
använd INTE minifraiche på täcket. när man skär i pajen så blir den bara smetig. pajen är supergod annars!
penna Skrivet av emma
hur smakar den hälsosamma pajdegen?!
penna Skrivet av ANIA
ASÅ snacka om hur bra dena sidan e....nu kan jag laga olika mat varje dag...kändes tråkigt med nästan samma mat varannan dag hahahha tack till denna sidan
penna Skrivet av emma
det här vad jättegott! jag smulade i fetaost i köttfärsen. det blev jättebra. gott att blanda grahamsmjöl och vetemjöl i den första pajdegen.
penna Skrivet av Emma
Ha i vitlök i såsen som är ovanpå.. :) Sååå gott!
penna Skrivet av lilla_söta_kocken
den var j*vlig god, jag gjorde den igår. fantastisk och...oohh finns inga ord för de, men man blev lätt mett. :P
penna Skrivet av lilla_söta_kocken
jag ska prova det här och jag hoppas att det e gott:P och om det e det så ska jag prova riven mozarella ost som Anna T förslog:P
penna Skrivet av Smurfan
tacopaj är otroligt gott. . .ja brukar även ha majs och feferoni i min. .super gott
penna Skrivet av Anna T
Testa byta ut tomaterna till paprika ringar och byta ut den vanliga rivna osten till riven mozarella ost. Ni kommer inte ångra er!!!!!! MUMS
penna Skrivet av Susanne
Svar till Fanny: Ja det är det. Men vad som är godast är nog individuellt. Vanlig pajdeg är ju den som är vanligast och som du säkert ätit förut så det är nog ett säkrare kort. Den andra hälsosammare pajdegen är lite matigare tycker jag. Sen beror det ju också på hur stor vikt man lägger på nyttigheten.
penna Skrivet av fanny
ar det nan smakskillnad pa pajdegarna?
penna Skrivet av nishte
fantastiskt god. ni som inte har provat har verkligen missat något god.TESTA
  1