Kommentarer till Stuvade makaroner - Sida 2

"Här är ett enkelt recept på stuvade makaroner. 4 port. Tid: 30 min. Koka upp mjölken..."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

penna Skrivet av Niia 2009-03-13 00:02
Härigt! Får blir middagen imorgon, med en god ungsbakad falukorv :)
penna Skrivet av noraaa (: 2009-02-24 17:57
gött gött! ligger och puttrar där nu! mums, vill typ ha nuu! :)

pusshej!
penna Skrivet av Anders 2009-01-19 18:52
Kanon gott, filmjölk går dock att använda, blir lite tjockare bara men mycket godare. Bör ni testa!
penna Skrivet av Mogge 2009-01-18 13:28
Måste allt säga att stuvade makaroner e väldigt gott och lättlagat. Ska bli fint med lite köttbullar till :D
penna Skrivet av Berit som älskar mat 2008-11-21 10:57
denna utsökta stuvningen skall jag bjuda på när mina barnbarn har kalas i helgen. tack för att ni lärt mig så mkt om matlagning!
penna Skrivet av Nisse Ensamståend 2008-10-25 09:48
Tack för att ni finns, annars har jag fått gott och lagt mig hungrig.
penna Skrivet av tim 2008-10-13 23:11
super gott och lätt :D
penna Skrivet av D3nka 2008-08-16 16:22
Enkelt och gott. kanon!
penna Skrivet av falukorv makaroner 2008-07-24 03:54
blev great, rekomenderas! :D
penna Skrivet av LeaT 2008-07-12 19:58
Och till er som klagar på att det bränner fast! Kör med teflonkastrull och har ni inte det rör om ofta och på så låg värme som möjligt som rekommenderas nedanför. Det ska puttra men inte koka. Ta av kastrullen om det blir för varmt.

Gjorde riktiga köttbullar till så det var inga problem att bevaka kastrullen för mig. Eftersom det ska koka länge så sätt på makaronerna först. Nästan all mjölk ska bort.
penna Skrivet av LeaT 2008-07-12 19:50
Hade i lite kardemumma i mina istället för muskot. Vet inte hur pass mycket som tog över av den smaken men gott var det!
penna Skrivet av Dardan 2008-04-09 18:40
Jättegott vare :)
penna Skrivet av Bosse Kock 2008-03-31 00:42
Testa att svetta en finhackad halv gul lök i lite smör och lägg i (den ska bara bli mjuk och transparant, men får inte ta färg). Kalasgott.
penna Skrivet av Sandra 2008-02-25 11:08
jag brukar ha kanel i mina stuvade makisar. supergott!
penna Skrivet av Nina 2008-01-21 21:02
Helt underbart gott med stekt falukorv till!
penna Skrivet av Magnus 2008-01-13 15:22
Det är ju inte stuvade makaroner - det är mjölkkokta makaroner. Använd vetemjöl för att stuva dem.
penna Skrivet av Simon Enqvist 2007-12-08 15:33
Det är viktigt att röra om ofta annars så bränner ni mjölken. Om det kokar för häftigt så får man även ta av kastrullen helt eller delvis för att sänka värmen något. Detta är helt klart det godaste sättet att göra stuvade makaroner på. Att först koka upp i vatten är totalt underlägset då makaronerna får smak av vatten istället för mjölk.
penna Skrivet av =( 2007-11-28 19:23
yes då har man en kaka i nya kastrullen då... såg dock att det finns bättre sätt att göra detta på...
penna Skrivet av Gadget 2007-11-16 23:29
Ehm du skriver som om det vore jätteenkelt att koka upp mjälk samt små puttra i 25 min som om det vore lätt att inte bränna.

Ett tips kan vara att koka upp dem i vatten sen koka upp mjölken för sig sen tillsätta makaronerna samt tillföra lite salt och socker för att neutralisera smaken lite. Mitt tips till alla älskare av stuvade makaroner ^^
penna Skrivet av John Lundberg ( Landvetters fjolla ) 2007-10-04 18:49
jag har ätit dessa i massor av år och jag tröttnar aldrig på denna delikatesen, underbar mat !

om det finns ngn annan typ av stuvning feel free to tell me skicka mail johnlundberg89@ hotmail.com
penna Skrivet av ida 2007-10-01 16:25
det godaste som finns=D
penna Skrivet av John 2007-06-09 20:15
Mycket gott :) , har ätit detta i massor av år och tröttnar alldrig!
penna Skrivet av Cray 2007-05-29 21:21
Gott! :)
penna Skrivet av Susanne 2007-05-27 13:42
Det beror ju på din spis. Men koka på så svag värme som är möjligt och det fortfarande puttrar. Slutar det puttra kan man höja lite mer för att sedan sänka lite igen.
penna Skrivet av Maria 2007-05-25 14:02
Jag vet inte riktigt vilken värme man ska koka .. så jag är tveksam ifall ja ska göra detta.
penna Skrivet av Isabell 2007-05-07 19:27
Jag hoppas att du har rätt Annelie! Ska prova detta ikväll och testa på pojkvännen :)
penna Skrivet av Annelie 2007-03-14 15:04
Vart jättegoda makaroner med detta recept,inte alls som när jag annars gjort, då makaronerna blivit helt sönder mosade:)Barnen älskade dom så jag rekommenderar verkligen receptet!