Kommentarer till Stracciatellamousse - Sida 1

"Recept på stracciatellamousse. Mycket god och fin dessert som är superenkel att göra! Bilder steg för steg!"

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Anders Wåhlin penna Skrivet av Susanne 2016-12-21 18:58
Kul att du tycker om receptet!
penna Skrivet av Anders Wåhlin 2016-12-18 19:08
Receptet är en sensation alla avseende.
person Svar till Tessan penna Skrivet av Susanne 2016-02-06 01:31
Nej det vet jag tyvärr inte, jag är inte så mycket för att räkna kalorier.
penna Skrivet av Tessan 2016-02-05 17:30
Vet du hur många kalorier denna goda mousse innehåller?
person Svar till Camilla penna Skrivet av Susanne 2015-05-19 01:34
Jag vet tyvärr inte hur det blir med ricotta.
penna Skrivet av Camilla 2015-05-11 21:13
Hej! Funderade på om det går att byta ut kvargen mot ricotta? Är nämligen på jakt efter en enkel dessert som måste innehålla det.
person Svar till Marcus penna Skrivet av Susanne 2014-11-08 15:53
Ja det går bra!
person Svar till Emil penna Skrivet av Susanne 2014-11-08 15:37
Tack för tipset! Ser verkligen snyggt och proffsigt ut och säkerligen gott! Hoppas ballongerna är rena bara och att man inte får i sig något av plast eller gummi-ämnena i chokladen. Alla material man normalt använder vid matlagning och bakning ska ju vara säkra för livsmedel men hur är det med ballonger?
penna Skrivet av Emil 2014-11-08 15:00
Bra recept. Jag serverade det i egengjorda chockladskålar enligt https://www.youtube.com/watch?v=k71g_GojFQ0. Stor succé!
penna Skrivet av Marcus 2014-07-10 16:00
Går det bra att göra moussen dagen innan och låta det stå i kylen över natten för att dagen efter lägga upp det i portionsglasen och servera det som eftermiddags fika på jobbet?
person Svar till Fanny penna Skrivet av Susanne 2014-06-09 18:18
Tack för tips! :)
penna Skrivet av Fanny 2014-06-09 15:25
Jag äger ingen elvisp utan kör med mixerstav i stället. Därför är min rekommendation att använda mixerstav när man blandar i chokladen. Det gör att chokladen formar sig till småbitar och sprider ut sig lättare. Vilket livar upp!
person Svar till Maria penna Skrivet av Susanne 2014-02-05 17:22
Kvarg och kesella är samma sak. Kesella är Arlas varumärke på kvarg. Jag ska ändra det i instruktionerna.
penna Skrivet av Maria 2014-02-05 16:05
Blev lite fundersam på receptet...det står att det ska vara 250 gram kvarg...och sen i instruktionerna står det kesella...är det så att man kan alltså vilket som av dem två så länge mängden är den samma? Tänkte testa denna recept i kväll.
penna Skrivet av Ann-Charlotte 2014-01-22 18:34
Susanne, jag hittar de mest härliga recept här hos Dig! Tack för allt detta :)
person Svar till Gäst penna Skrivet av Susanne 2014-01-19 18:43
Tack, vad roligt att höra! :) Tack detsamma!
penna Skrivet av Gäst 2014-01-19 15:47
Otroligt gott!! Hela familjen älskade det! Bjöd gästerna på det idag och de var imponerade! Jag tog dubbelt av allt men använde 300 g choklad och 5 dl grädde och lite mer av sockret! Jag är en matlagningsälskare och din hemsida är den bästa på nätet med massor av goda recept som jag har prövat! Tack för alla recept! Ha en god fortsättning och fortsätt lägga upp exemplariska recept som ni har!!
penna Skrivet av sandy 2011-02-12 12:43
Jättegod. kesellan ger en bra syrlighet tycker jag. Vi testade att garnera med apelsinskivor, det var jättegott tillsammans.
penna Skrivet av Micaela 2011-01-24 10:37
väldigt god efterätt!!
penna Skrivet av Anna 2011-01-23 22:59
Jag har gjort denna dessert helt enligt receptet, för mig drar kesellan ner betyget lite då den ger en viss surhet till moussen, annars en väldigt fin dessert, enkel att göra, vacker att se på och absolut helt okej i smaken. Godast är nog egentligen chokladbitarna och grädden :P
person Svar till Gäst penna Skrivet av Susanne 2011-01-22 13:51
Tog du verkligen kesella 10% fetthalt och äkta vispgrädde (36-40% fetthalt)? Och du glömde inte florsockret? Tar man någon lightvariant blir nog smaken syrligare. Vill man ha ännu mindre syrlig smak så kan man förstås ta mera vispgrädde och mindre kesella, men jag tyckte när jag gjorde den enligt detta recept att det blev jättegott och kesellan tog inte alls över.
penna Skrivet av Gäst 2011-01-22 13:20
Alldeles för sur! Kesella tog över allt,så det smakade kesella med chokladbitar. synd, verkade gott...
penna Skrivet av Gäst 2011-01-17 10:25
Gud vad gott det ser ut! ser fram emot att äta den här ikvälL!
  1