Kommentarer till Stekt ryggbiff - Sida 1

"Recept på stekt ryggbiff. Grundrecept. Stek på hög värme några minuter på varje sida."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Kenneth 2017-09-26 14:12
Är riktigt tacksam för den tid och energi du har lagt ner på alla dina recept. Många andra hemsidor förklarar inte alls så bra och i detalj som du har gjort. Tack!
penna Skrivet av John 2017-07-17 18:40
Jag följde receptet, 4 min medelhög värme på varje sida.
2 cm ryggbiff.
Perfekt!
Tack! Susanne, ett superbra recept.
person Svar till Morgan penna Skrivet av Susanne 2017-03-20 13:30
Kul att höra! Tack för att du skrev!
penna Skrivet av Morgan 2017-03-11 19:09
Tack för tipset, ryggbiffen blev saftig och väldigt god.
person Svar till Jan penna Skrivet av Susanne 2016-10-29 22:00
Stektiden beror förstås på hur tjocka skivorna är. Men i normala fall så är skivor av ryggbiff ganska tjocka, ca 2-3 cm och då brukar 3-4 minuter per sida bli bra. Men jag ska kanske förtydliga det i receptet.
penna Skrivet av Jan 2016-10-29 19:09
Jag stekte mina på 3 minuter per sida och fick dem helt genomstekta och oätliga, Hur kan man ge ett så dåligt tips som 4 min? Bara elakt!
  1