Kommentarer till receptet på Stekt ryggbiff - Sida 1

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Skriv gärna en kommentar till receptet på Stekt ryggbiff.

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
  person Svar till Morgan   penna Skrivet av Susanne  2017-03-20 13:30
Kul att höra! Tack för att du skrev!
  penna Skrivet av Morgan  2017-03-11 19:09
Tack för tipset, ryggbiffen blev saftig och väldigt god.
  person Svar till Jan   penna Skrivet av Susanne  2016-10-29 22:00
Stektiden beror förstås på hur tjocka skivorna är. Men i normala fall så är skivor av ryggbiff ganska tjocka, ca 2-3 cm och då brukar 3-4 minuter per sida bli bra. Men jag ska kanske förtydliga det i receptet.
  penna Skrivet av Jan  2016-10-29 19:09
Jag stekte mina på 3 minuter per sida och fick dem helt genomstekta och oätliga, Hur kan man ge ett så dåligt tips som 4 min? Bara elakt!
  1