Kommentarer till Sesamsnurror

"Ett recept på goda och vackra portionsbröd att servera till middagen. Enkelt recept med bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Eva
Dina recept är mycket välskrivna och resultaten hittills mycket bra.
Tack 💙
besökare Svar till Kim penna Skrivet av Susanne
Ja det stämmer!
penna Skrivet av Kim
0.5 tsk strösocker? För att jäsa bättre?
besökare Svar till eva penna Skrivet av Susanne
Jag tror det är svårt att ha i det när de är klara utan rekommenderar att blanda det med smöret i receptet i så fall Däremot kan du ju servera de färdiga bröden med vitlökssmör som man kan breda på brödet på baksidan, det blir också gott. Vitlökssmör kan du göra genom att blanda rumsvarmt smör med pressad vitlök.
penna Skrivet av eva
har bakat dessa bröd, men skulle gärna ha i vitlök kan man på något sätt tillsätta detta när dom är färdiga?
besökare Svar till Kattis penna Skrivet av Susanne
Vad trevligt och tack för bra tips, det låter gott med vitlök!
penna Skrivet av Kattis
Helt galet gott bröd! Hade lite vitlök i smöret, som jag nästan dubblade, men annars följde jag receptet och det är SÅ gott! Kan knappt sluta äta :P
besökare Svar till Malin penna Skrivet av Susanne
Det ska inte vara något pärlsocker, det är sesamfrön!
penna Skrivet av Malin
Du glömde ju att skriva i receptet om pärlsocker, man anväder ju den! Du har ochså på bilden var nästa gång bättre!



Bara råd
besökare Svar till GiGi penna Skrivet av Susanne
Ja vetekli och grahamsmjöl har ju en lite gråare färg. Jäsningstiden beror på temperatur och en deg med grövre mjöl kan behöva lite extra tid. Så låt dem gärna jäsa lite extra om du ser att de behöver det.
penna Skrivet av GiGi
jag bytte 1dl vetmjöl mot vetekli och grahamsmjöl. Det funkade nog bra.Men bröd fick inte lika gul färg som den här bilden visade.
Även de smakar lite torra. Jag tror att det kanske behöver mer tid än 30min för att tillräkligt jäsa.
penna Skrivet av AnO
Mina jäste jätte fint och blev alldeles lagom storlek, som vanliga kanelbullar ungefär. Jag gjorde en dubbelsats och bytte 4 dl vetemjöl mot 2 dl rågsikt och 2 dl grahamsmjöl. Det funkade utmärkt och doftar alldeles ljuvligt med den vitlöksfyllning, som rekommenderades nedan, i.
penna Skrivet av Ma77
någon jäsning blev d inte. dom blev expanderade inte det minsta! så fina blev dom inte, men smaken oerhört god. rekommenderar verkligen min vitlöksfyllning!
penna Skrivet av Ma77
mmm... nu har jag provat receptet... bullarna håller på å jäser under duk. fyllde med dubbelt så mycket smör, vitlök, basilika och örtkryddor.... återstår å se om det lyckas.... återkommer strax ;)
penna Skrivet av Mikael Karlsson
Jag hadde russin i det var jävligt gott
penna Skrivet av Ullis
Man skulle nog också kunna göra dem med smör vitlök och oliver - eller soltorkade tomater.. och flingsalt överst.
penna Skrivet av Hej
DET Är jätte good <333
penna Skrivet av Susanne
Svar till bigboy: Då är det nog bättre att utgå från ett recept på kanelbullar istället. ;)
penna Skrivet av bigboy
går dom att göra med mera socker som kanelbullar?
penna Skrivet av Susanne
De är inte söta, utan de är tänkta som bröd att äta till en måltid.
penna Skrivet av Malin
Är det som bullar eller?
penna Skrivet av okänd :)
waaaaaaaaaw otroligt gott =)
  1