Kommentarer till Rotsakspytt - Sida 1

"Potatis i ugn är alltid gott. Detta recept där även morötter och rotselleri ingår blir ännu godare. Timjan och honung piffar till ytterligare och ger en riktig smakupplevelse."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Peter T penna Skrivet av Susanne 2012-08-21 12:38
Ja lök är gott! Tack för bra tips! :)
penna Skrivet av Peter T 2012-08-20 17:40
Jag brukar rosta ungefär enligt receptet i smord långpanna (så man kan breda ut rotsakerna) och lägga till lökklyftor efter ca en kvart - 20 minuter. Lite lök i lyfter det hela ett steg till :)
penna Skrivet av Adam 2009-12-28 17:35
Testa gärna denna pytt med såsen från asiatisk oxfile.
super.
penna Skrivet av Susanne 2009-08-02 10:21
Svar till Hej: Nej, potatisen ska inte kokas.
penna Skrivet av Hej 2009-08-01 20:39
Ska man koka potatisen innan?
penna Skrivet av Sarah 2008-05-30 09:19
Jag har själv inte testat detta recept, men vill kommentera Harriets inlägg. Honung tillsammans med potatis och morötter (och även pumpa, palsternacka mm) är jättegott! Testa tex honungsglaserade morötter i ugnen tillsammans med en bit kött eller kyckling, underbart gott!
penna Skrivet av Harriet Tuominen 2006-09-16 16:49
Rotsaker i ugnen är underbart gott. Men den som har läst sin Montignac skulle med en gång dra ner mängden morötter till hälften (högt glykemiskt index), och avstå från honungen.
Ärligt talat, även utan Montignac skulle det inte ha fallit mig in att droppa över honung; salt, peppar, olivolja och vitlök är vad som gör rotfrukter i ugnen så väldigt goda. Utöver det kan man ha andra kryddor, men de behövs inte.
Harriet
  1