Kommentarer till Rödbetssallad

"Recept på otroligt god klassisk rödbetssallad som är enkel att göra på en halvtimme. Tydlig receptbeskrivning med steg-för-steg-bilder."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
besökare Svar till Frida penna Skrivet av Susanne
Ja det är bara att använda fantasin, någon frukt eller grönsak som man kan tycka passar. Lagom moget päron? Skriv gärna och berätta hur det blev om du testar något annat än äpple, jag gör själv alltid med äpple så jag har inte provat något annat! 
penna Skrivet av Frida
Kan man använda något annat än äpple i för att få det lite krispigt? Har äppelallergiker i familjen!
besökare Svar till Annette penna Skrivet av Susanne
Roligt att du tycker om rödbetssalladen!
penna Skrivet av Annette
Underbar rödbetssallad!
besökare Svar till Inga-Lise penna Skrivet av Susanne
Vad kul att du tycker om receptet, det är en av mina absoluta favoriter på julbordet! Tack detsamma - God Jul och Gott Nytt År önskar jag dig också!
penna Skrivet av Inga-Lise
Tack! Så bra. Detta recept är jättebra, enkelt och gott! God Jul! och Gott Nytt År!
besökare Svar till Inga-Lise penna Skrivet av Susanne
Ja man kan ta purjolök.
penna Skrivet av Inga-Lise
Går det med purjolök?
Den var så billig ett tag, så jag har gott om det.
besökare Svar till Marita penna Skrivet av Susanne
Tack för tipset, även turkisk yoghurt fungerar om man vill slippa avrinningen.
penna Skrivet av Marita
Jag använder numer aldrig den dyrare crème fraîchen utan låter vanlig naturell yoghurt rinna av till önskad konstisens. Det blir precis lika bra.
besökare Svar till Sandra penna Skrivet av Susanne
Aj då. Tänk även på att olika sorters senap skiljer sig. Men du kan alltid rädda den genom att ta mer av framförallt crème fraiche och majonnäs. Kul annars att du tycker om receptet!
penna Skrivet av Sandra
Det här är andra gången vi gör detta receptet och är super gott! MEN denna gången la jag in en hel sked senap vilket föratörde hela rödbettsalladen 😞
besökare Svar till Marcus penna Skrivet av Susanne
Tack för bra tips om man vill variera sig!
penna Skrivet av Marcus
Byt ut majonnäs & crème fraiche mot vispad grädde. Lätt att styra konsistens med hur hårt vispad grädde man använder.

Byt ut lök mot fint hackad smörgåsgurka, den lite syrliga smaken passar perfekt.
besökare Svar till Christoffer penna Skrivet av Susanne
Jag brukar lägga in rödbetor själv så de är hemlagade också men det är ju ungefär samma sak som att koka själv - det är ju det man gör när man lägger in dem också! :) Kul att du tyckte om rödbetssalladen! :)
penna Skrivet av Christoffer
Mycket gott recept!
Tack så mycket! Gjorde själv en andra sats fast utifrån hela kokta rödbetor (är inte så mycket för färdiglagat) och det blev fantastiskt gott!
besökare Svar till celeste penna Skrivet av Susanne
Ja det är ju en smaksak förstås, men jag tycker det blir gott med röd lök men man ska kanske inte ta för står röd lök, man kan ta en liten eller en halv och så hacka den i riktigt små bitar. Då tar inte rödlöken över tycker jag iaf, men självklart kan man utesluta den om man inte gillar röd lök. Kul att du gillar receptet!
penna Skrivet av celeste
Ett tipps är att ta bort löken. Det blir lätt att löken tar över smaken i fall rödbetssallad får stå ett tag. Annars så är det ett toppen recept.
penna Skrivet av Sara
MUMMA!!!
besökare Svar till Lina penna Skrivet av Susanne
Bufféportioner betyder hur många portioner det räcker till när man serverar det på en buffé t.ex. julbord där många andra rätter serveras. Jag rekommenderar dubbel sats till 16 personer.
penna Skrivet av Lina
Hej! Jag tänkte försöka mig på denna rödbetssallad till julbordet i morgon. Men undrar över vad som menas med 6-8 buffé portioner? Jag ska göra till ca 16 personer, räcker detta receptet till det? Tack på förhand!
besökare Svar till Peter penna Skrivet av Susanne
Varsågod! :) Ja jag gör den också varje år sedan första gången jag gjorde den för ca 5 år sedan. En favorit!
penna Skrivet av Peter
Gjorde denna förra julen och gör den i år igen. Tack för receptet!
besökare Svar till Jeanette penna Skrivet av Susanne
Den är godast om den får stå några timmar upp till ett dygn i kylskåp i förväg. Sedan håller den sig 5 dygn.
penna Skrivet av Jeanette
Hur långt innan serveringen kan man göra denna och hur lång hållbarhet har den?
besökare Svar till Anne penna Skrivet av Susanne
Nej rödbetssallad blir inte bra om den får stå i frysen.
penna Skrivet av Anne
Hej! Kan man göra en riktigt stor portion av denna rödbetssallad och frysa in?
besökare Svar till Jennifer penna Skrivet av Susanne
Ja det går precis lika bra. Det spelar ingen roll om de inlagda rödbetorna är hela eller skivade, du ska ju ändå skära dem i mindre bitar.
penna Skrivet av Jennifer
Hej! Går det att använda inlagda redan skivade rödbetor- likt de man har till pyttipanna?
penna Skrivet av Jasmine
Blev väldigt gott, ser fram emot att äta med köttbullar och prinskorv till julen! I USA har dom dock inte creme fraiche så jag använde sour cream istället, funka lika bra. :) Tack för underbart recept!
penna Skrivet av Ritva
Vilken härligt recept, vilket jag gjorde igår till mina gäster, den var god tyckte alla .
penna Skrivet av Susanne
Svar till Marie: Du måste låta rödbetorna rinna av ordentligt.
penna Skrivet av Marie
Jodå, god och vacker - MEN! Hur får man till den där härligt smetiga konsistensen som köpesalladerna får genom stabiliserings- och emulgeringsmedel? Mina hemkörda blir alltid rinnigare trots helfeta ingredienser. Tips, tack!
penna Skrivet av cw
Vilken supersida detta är :)
penna Skrivet av Susanne
Det här är den godaste rödbetssalladen ever! Jag ska aldrig mer köpa rödbetssallad! Inte är den svår att göra heller. Ungefär som potatissallad. Fast mycket finare rosa färg.
  1