Kommentarer till Rödbetssallad - Sida 1

"Recept på otroligt god klassisk rödbetssallad som är enkel att göra på en halvtimme. Tydlig receptbeskrivning med steg-för-steg-bilder."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Annette penna Skrivet av Susanne 2016-12-23 18:35
Roligt att du tycker om rödbetssalladen!
penna Skrivet av Annette 2016-12-23 12:38
Underbar rödbetssallad!
person Svar till Inga-Lise penna Skrivet av Susanne 2016-12-21 18:50
Vad kul att du tycker om receptet, det är en av mina absoluta favoriter på julbordet! Tack detsamma - God Jul och Gott Nytt År önskar jag dig också!
penna Skrivet av Inga-Lise 2016-12-21 18:48
Tack! Så bra. Detta recept är jättebra, enkelt och gott! God Jul! och Gott Nytt År!
person Svar till Inga-Lise penna Skrivet av Susanne 2016-12-21 18:32
Ja man kan ta purjolök.
penna Skrivet av Inga-Lise 2016-12-21 15:22
Går det med purjolök?
Den var så billig ett tag, så jag har gott om det.
person Svar till Marita penna Skrivet av Susanne 2016-12-21 14:31
Tack för tipset, även turkisk yoghurt fungerar om man vill slippa avrinningen.
penna Skrivet av Marita 2016-12-21 10:43
Jag använder numer aldrig den dyrare crème fraîchen utan låter vanlig naturell yoghurt rinna av till önskad konstisens. Det blir precis lika bra.
person Svar till Sandra penna Skrivet av Susanne 2016-04-08 23:58
Aj då. Tänk även på att olika sorters senap skiljer sig. Men du kan alltid rädda den genom att ta mer av framförallt crème fraiche och majonnäs. Kul annars att du tycker om receptet!
penna Skrivet av Sandra 2016-04-03 16:01
Det här är andra gången vi gör detta receptet och är super gott! MEN denna gången la jag in en hel sked senap vilket föratörde hela rödbettsalladen 😞
person Svar till Marcus penna Skrivet av Susanne 2016-02-08 23:57
Tack för bra tips om man vill variera sig!
penna Skrivet av Marcus 2016-01-31 16:05
Byt ut majonnäs & crème fraiche mot vispad grädde. Lätt att styra konsistens med hur hårt vispad grädde man använder.

Byt ut lök mot fint hackad smörgåsgurka, den lite syrliga smaken passar perfekt.
person Svar till Christoffer penna Skrivet av Susanne 2015-12-27 12:50
Jag brukar lägga in rödbetor själv så de är hemlagade också men det är ju ungefär samma sak som att koka själv - det är ju det man gör när man lägger in dem också! :) Kul att du tyckte om rödbetssalladen! :)
penna Skrivet av Christoffer 2015-12-25 20:43
Mycket gott recept!
Tack så mycket! Gjorde själv en andra sats fast utifrån hela kokta rödbetor (är inte så mycket för färdiglagat) och det blev fantastiskt gott!
person Svar till celeste penna Skrivet av Susanne 2015-12-25 12:46
Ja det är ju en smaksak förstås, men jag tycker det blir gott med röd lök men man ska kanske inte ta för står röd lök, man kan ta en liten eller en halv och så hacka den i riktigt små bitar. Då tar inte rödlöken över tycker jag iaf, men självklart kan man utesluta den om man inte gillar röd lök. Kul att du gillar receptet!
penna Skrivet av celeste 2015-12-24 10:56
Ett tipps är att ta bort löken. Det blir lätt att löken tar över smaken i fall rödbetssallad får stå ett tag. Annars så är det ett toppen recept.
penna Skrivet av Sara 2014-12-22 13:24
MUMMA!!!
person Svar till Lina penna Skrivet av Susanne 2013-12-25 02:32
Bufféportioner betyder hur många portioner det räcker till när man serverar det på en buffé t.ex. julbord där många andra rätter serveras. Jag rekommenderar dubbel sats till 16 personer.
penna Skrivet av Lina 2013-12-23 15:07
Hej! Jag tänkte försöka mig på denna rödbetssallad till julbordet i morgon. Men undrar över vad som menas med 6-8 buffé portioner? Jag ska göra till ca 16 personer, räcker detta receptet till det? Tack på förhand!
person Svar till Peter penna Skrivet av Susanne 2013-12-23 02:59
Varsågod! :) Ja jag gör den också varje år sedan första gången jag gjorde den för ca 5 år sedan. En favorit!
penna Skrivet av Peter 2013-12-21 21:55
Gjorde denna förra julen och gör den i år igen. Tack för receptet!
person Svar till Jeanette penna Skrivet av Susanne 2013-12-17 12:54
Den är godast om den får stå några timmar upp till ett dygn i kylskåp i förväg. Sedan håller den sig 5 dygn.
penna Skrivet av Jeanette 2013-12-17 11:21
Hur långt innan serveringen kan man göra denna och hur lång hållbarhet har den?
person Svar till Anne penna Skrivet av Susanne 2013-08-12 10:56
Nej rödbetssallad blir inte bra om den får stå i frysen.
penna Skrivet av Anne 2013-08-10 23:58
Hej! Kan man göra en riktigt stor portion av denna rödbetssallad och frysa in?
person Svar till Jennifer penna Skrivet av Susanne 2012-12-13 03:22
Ja det går precis lika bra. Det spelar ingen roll om de inlagda rödbetorna är hela eller skivade, du ska ju ändå skära dem i mindre bitar.
penna Skrivet av Jennifer 2012-12-07 02:12
Hej! Går det att använda inlagda redan skivade rödbetor- likt de man har till pyttipanna?
penna Skrivet av Jasmine 2011-12-22 20:43
Blev väldigt gott, ser fram emot att äta med köttbullar och prinskorv till julen! I USA har dom dock inte creme fraiche så jag använde sour cream istället, funka lika bra. :) Tack för underbart recept!
penna Skrivet av Ritva 2009-12-28 12:12
Vilken härligt recept, vilket jag gjorde igår till mina gäster, den var god tyckte alla .
penna Skrivet av Susanne 2009-12-06 13:42
Svar till Marie: Du måste låta rödbetorna rinna av ordentligt.
penna Skrivet av Marie 2009-12-06 11:30
Jodå, god och vacker - MEN! Hur får man till den där härligt smetiga konsistensen som köpesalladerna får genom stabiliserings- och emulgeringsmedel? Mina hemkörda blir alltid rinnigare trots helfeta ingredienser. Tips, tack!
penna Skrivet av cw 2009-03-18 13:14
Vilken supersida detta är :)
penna Skrivet av Susanne 2009-01-12 02:59
Det här är den godaste rödbetssalladen ever! Jag ska aldrig mer köpa rödbetssallad! Inte är den svår att göra heller. Ungefär som potatissallad. Fast mycket finare rosa färg.
  1