Kommentarer till Rischoklad - Sida 2

"Recept på superenkelt godis som både är gott och billigt. Passar bra som julgodis eller när som helst annars."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

penna Skrivet av Susanne 2007-03-05 23:34
Svar till Jenny: Efter behag. Jag brukar blanda i så mycket att all choklad sugs upp.
penna Skrivet av Jenny 2007-03-03 00:01
Hur mycket ris ska man ha?
penna Skrivet av Susanne 2006-12-30 20:05
Svar till Linda: Oljan gör chokladen lite mer lättflytande så att den stelnar jämnare. Men det går bra utan olja också, det är inte någon jättestor skillnad! ;)
penna Skrivet av Linda 2006-12-30 19:45
Jag använder också osötade kalaspuffar, tycker det är godare. Jag har aldrig i olja i min rischoklad, vad blir skillnaden? Nu så funkar det bra, men kanske kan bli ännu bättre?
penna Skrivet av Ingela 2006-12-11 18:52
Hittade inte vårgårdaris sist jag skulle göra rischoklad, så jag tog de nya osötade kalaspuffarna i stället, blev faktiskt godare....
penna Skrivet av tove 2006-12-09 01:35
jättebra julgodis :D lätt och snabbt att göra också!
penna Skrivet av Ann 2006-12-08 14:04
blev verkligen väl emottaget lovar jag!=)