Supergod rabarberkladdkaka som är oerhört enkel och går snabbt att göra. Smaksatt med både kardemumma och kanel blir verkligen jättegott! Att man bara vispar ihop smeten snabbt i en kastrull sparar både tid och disk. Ett favoritrecept.
Tid: 45 min varav 30 min i ugnen
ca 8 bitar
Näringsvärde per bit (119 g): 331 kalorier, 38 g kolhydrater, 18 g fett, 5 g protein, 1 g fibrer
Jag brukar vänta till servering. Om kakan fastnar i kanten så skär man mellan kakan och formens kant. Jag brukar använda en tunn slickepott eller annat tunt plastverktyg för att inte repa formens kant som man annars lätt gör om man använder en kniv.
✏️Skrivet av Marcus
hej,när ska man öppna upp springformen så att kakan inte går sönder?
⭐
webmaster
💬Svar till
Åsa
✏️Skrivet av Susanne
Tack för bra förslag! Låter gott!
✏️Skrivet av Åsa
MUMS, såååå god. 👍Tips. Jag grovrev lite mandelmassa ovanpå kakan, blev jättekrispigt och gott ☺️
⭐
webmaster
💬Svar till
Lisbeth Nilsson
✏️Skrivet av Susanne
Vad roligt att ni tyckte om rabarberkladdkakan! Tack för att du skrev!