Kommentarer till Rabarber och jordgubbspaj - Sida 1

"Enkelt recept på rabarber- och jordgubbspaj. God smulpaj med jordgubbar och rabarber. En mycket fin smakkombination."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Anna-Stina 2015-07-18 14:42
Den var jättegod, jag serverade med vaniljglass efter ditt recept! Mums.
penna Skrivet av Annelie 2011-05-08 10:32
Mycket god paj!! snabbt o lätt gick det oxå ,precis som man vill ha det.
penna Skrivet av Tina 2010-08-26 01:01
Forsta gangen jag har provat att gora rabarber och jordgubbspaj. Den blev jatte god. Tack for ett gatt recept
penna Skrivet av anonymus 2010-06-29 19:00
LÅNGA!! Buahahahahaha!
Ska göra pajen på stuberten!!
Recepten verkar bra!
penna Skrivet av Gerd Skogberg 2010-06-16 18:42
Underbart good!!!!!!!!!!!!!
penna Skrivet av 2 tjejer på 11år 2010-05-24 14:44
den blev jettte gooooood!!!!!!! gör gärna den igen!
penna Skrivet av ros 2009-06-16 23:56
hej jag undrar varför mina rabarber blev så långa tros att jag hade i dom i 20 min

hård menar jag mina rabarber blev inte så mycka ska det vara så??
penna Skrivet av Susanne 2009-06-15 23:27
Svar till Frysa: Jag tror den går att frysa men jag vågar inte lova för jag har inte provat. Skriv gärna om du provar hur det blev!
penna Skrivet av Frysa 2009-06-15 15:15
Kan man frysa in pajen när den är klar?
penna Skrivet av Elle 2009-06-01 23:08
Detta recept var gudomligt! Jag använde inte ens en halv dl socker över jordgubbarna och rqabarberna, utan kanske en matsked max, bara sockrade lite över, det var ändå inte alls surt utan sött och gott, jättebra brytning med alla smaker, man kanske skulle kunna ha lite salt i smuldegen för ytterligare brytning? Men jordgubbarna gjorde susen! GRYMT RECEPT
penna Skrivet av Sofia 2009-05-12 17:32
Ett enkelt men gott recept! Mmm
penna Skrivet av kivi 2009-04-17 19:20
mmmm!!!!super kalas gott dlev super och väldigt mycket!!
penna Skrivet av bah 2008-08-10 21:26
väldigt likt våra pajer som vi serverar på Cafét där jag jobbar.. hmm?
penna Skrivet av Lina Lindroth 2008-07-24 14:35
Låter jätte gott!
penna Skrivet av Angelica 2008-07-11 12:01
Supergod paj! Jag provade att lägga till kanel i smuldegen och det blev jättegott det också ;)
penna Skrivet av Maria 2008-07-09 12:58
Detta var absoult den godaste och lättaste paj jag någonsin lagat. Serverade den på tjejmiddag och töserna blev helt galna och praktiskt taget slickade rent formerna! :o)
penna Skrivet av Susanne 2008-07-08 11:48
Svar till Lillin: Det ska inte vara något vatten i smuldegen.
penna Skrivet av Lillin 2008-07-08 09:29
När ska vattnet in i smuldegen? är det innan smöret eller efter, eller spelar det inte någon roll?
penna Skrivet av Sanna 2008-07-05 20:22
Så himla gott! Man bara njuter...
penna Skrivet av Lotta 2008-06-14 08:50
Det här var nog den absolut godaste pajen jag någonsin ätit! Sonen var helt lyrisk och skulle nog ätit upp hela själv om jag inte stoppat honom :)
penna Skrivet av Louise 2008-04-07 17:10
SÅ god. :D
penna Skrivet av jessica 2008-02-16 12:49
naemen gud va gott det var! helt SJUKT gott, jag började nästan gråta men sen fick jag en smäll på käften och det blev jag tyst men i alla fall det här var SJUKT gott. jag repeterar: SJUKT gott!
penna Skrivet av Kim N..... 2008-02-02 18:59
Jääääääääätte goooooooott :) Den här ska jag göra fler gånger!! MVH. Kim
penna Skrivet av MH 2007-12-11 15:25
Tyckte man behövde mer smör än 100 g...
penna Skrivet av malin och sandra 2007-08-17 14:56
mm det låter gott vi ska börja baka nu!!
penna Skrivet av Mumsan 2007-08-02 17:22
Mmm,låter så himla smarrigt, ska nog gå o baka medesamma...
penna Skrivet av Mihihi 2007-07-16 15:33
Det blev jätte gott!!!
  1