Kommentarer till Prinsesstårta - Sida 2

"Gör din egen prinsesstårta med detta enkla recept. En god klassisk tårta med vaniljkräm- och gräddfyllning med ett grönt marsipanlock."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

penna Skrivet av Åsa 2008-07-17 11:14
Vaniljkräm gör du av vaniljsås som du köper i vilken affär som helst. Receptet står på.
penna Skrivet av Sara 2008-07-16 21:36
Vad är vaniljkräm och varifrån kan jag köpa den?
penna Skrivet av Susanne 2007-10-13 18:44
Svar till Carina Ören: Nej det är inte det i klassisk prinsesstårta, men självklart kan man ha det som fyllning om man vill!
penna Skrivet av carina Ören 2007-10-13 11:49
Ska det inte vara hallonsylt som fyllning längst ner?
penna Skrivet av Susanne 2007-04-11 00:23
Det ska vara 175 grader, både vanlig ugn och varmluftsugn.
penna Skrivet av Linda 2007-04-08 17:51
Hur många grader i ugnen ska det vara???
penna Skrivet av Susanne 2006-12-20 23:53
Gelantinet gör fyllningen lite fastare men jag kan säga att det fungerar ändå om man utesluter gelantinet. Vispa grädden ganska hårt och gör vaniljkrämen så att den blir fast så är det inget problem.
penna Skrivet av Stans bästa bagare! 2006-12-20 14:27
Finns det något alternativ istället för gelatin, nåt som gör degen fast endå.