Kommentarer till Potatisgratäng - Sida 4

"Mycket god potatisgratäng med lök och grädde. Enkelt och snabbt recept som du inte misslyckas med."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4
penna Skrivet av Tobias 2007-08-02 17:52
Denna är riktig god! Glöm inte vitlöken bara! :)
penna Skrivet av Alex 2007-07-10 08:24
Precis som Chrizz skriver så bör man byta ut gul lök mot purjolök. För att få den lite extra smarrig så hackar jag ner lite färska champinjoner också. Det blir supergott!
penna Skrivet av chrizz 2007-07-05 15:13
Byt ut den gula löken mot purjolök!
penna Skrivet av suzanne 2007-06-20 19:02
nu äntligen en gratäng att lyckas med super god tackar
penna Skrivet av Cecilia 2007-06-10 22:40
Jag tycker det blir lite Janssons frestelse av det hela. Gratängen blir godare utan lök.
penna Skrivet av Linda 2007-06-10 19:47
Så gott =)
penna Skrivet av Susanne 2007-06-06 17:07
Svar till Mia: Jag försöker alltid göra det enkelt för mig och håller med om att man inte ska krångla i onödan. Men i det här fallet så tycker jag det blir mycket godare när man kokar först. Sedan går det fortare också. Jag har provat att bara ställa in i ugnen direkt (många gånger) men det blev inte alls lika gott som de gånger jag kokade först. Därför tycker jag det är väl värt det lilla extra krånglet.
penna Skrivet av Mia 2007-06-06 15:58
Ja tycker me att det blir bättre av att lägga allt i en form o in i ugnen direkt,varför krångla till allt?
penna Skrivet av Karin ohlsson 2007-05-23 23:16
Varför har inga ugnsformar lock ?
penna Skrivet av nettan 2007-05-15 12:55
Jag brukar oxå bara köra med matlagningsgrädde, och skíva i 1 medelstor vitlöksklyfta, och strö över ströbröd på toppen, då blir den sagolik, mmm det måste bara provas
penna Skrivet av .. 2007-04-23 23:38
Tycker det är bättre att bara ta grädde, potatis och aromat direkt in i ugnen utan att koka något alls!!
penna Skrivet av flickan.. 2007-04-10 16:12
en helt underbar potatisgratäng..riktigt god att ät å bjuda på:)..tack så mkt för tipset!
penna Skrivet av R.Segerblad 2007-04-08 18:14
Jag fräste på köttfärs som jag kryddat starkt, denna varvade jag sedan i bland potatisen innan jag slängde in den i ugnen... Resultatet vart gudomligt.
penna Skrivet av Nicole 2007-04-07 13:38
jättegott! min sambo åt mycket!
penna Skrivet av pomperipossa 2007-04-05 16:29
god med en tesked malen muskot istallet for vitlok oxa!
penna Skrivet av maria 2007-03-28 22:08
man borde kunna pressa i vitlök i kastrullen istället för vitlökspulver.låter mumma=)
penna Skrivet av Therese 2007-03-08 16:04
Guu så god!! Mumma... Den vart kalasbra! :D
penna Skrivet av Yngve G 2007-02-13 16:35
Jag håller med. Potatisgratängen blev fantastiskt god. Jag har bjudit på den flera gånger och den blev mycket uppskattad. Tallrikarna var slickade.
penna Skrivet av nancy 2007-02-03 18:18
Nu kan jag äntligen säga att jag kan laga potatisgratäng,det va så enkelt att följa receptet och gott blev det oxå!
förra sidan   1   2   3   4