Kommentarer till Pizzasallad - Sida 2

"Pizzasalladsrecept som ger lika god pizzasallad som på pizzeria. Pizzasallad är dessutom både gott och nyttigt!"

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

penna Skrivet av michael 2008-02-13 17:23
kan också fyllas på med inlagd röd parika och gärna basilika och oregano så är den som många pizzeriors sallad olja efter behov och det går bra med solrosolja också om man inte vill ha den lite bittra olivoljan!
penna Skrivet av Pedro 2007-10-18 11:48
Lite vitlök i salladen höjer den ytterligare i smakhänseende
penna Skrivet av Susanne 2007-09-12 22:22
Svar till Maja: Åtminstone 1 vecka håller den sig i kylen. Så länge har jag haft den där. Men som med allt annat så får man smaka och se. Smakar det bra är det bara att äta. Eftersom det är mycket olja, vinäger och salt i så borde den hålla sig rätt bra.
penna Skrivet av Maja 2007-09-12 09:42
Är det någon som vet hur länge man kan ha salladen i kylen?
penna Skrivet av Kocken 2007-08-28 19:25
Nu har man gjort salladen. blir hemma bakad pizza imån, så hoppas salladen smakar gott. la lite extra med peppar för de gillar ja.
penna Skrivet av Göran 2007-07-19 11:42
Osthyvel funkar jättebra!
penna Skrivet av pizzasalladen 2007-05-01 18:07
men de funkar visst !!
penna Skrivet av Nej 2007-04-27 20:49
Ja du Bengt-Ove. Det är lätt för dig att tycka.
penna Skrivet av Sofia 2007-02-28 12:01
istället för att stöta vitklen; koka upp olja, vinäger och vatten och kryddor. Häll över kålen och ställ kallt. Då frigörs vätskan i kålen och det blir saftigt.
penna Skrivet av Bengt-Ove Thengius 2007-01-24 16:42
Dela ett litet vitkålshuvud,och ta sedan en osthyvel att strimla med!Funkar helbra tycker jag.