Kommentarer till Pizza med pizzadeg på bakpulver - Sida 4

"Jättegod pizza med bakpulverdeg som går snabbt att göra! Recept med förslag på fyllning med champinjoner, bacon och ananas."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   nästa sida
penna Skrivet av Susanne 2006-11-10 20:48
Nu finns recept på pizzadeg som man gör med jäst.
penna Skrivet av Mixz 2006-10-19 15:38
Testa detta recept! Jättegott!
Degen;
Gör degen antingen efter receptet med bakpulver eller byt ut det mot jäst, och istället för smör ha i 3 msk rapsolja. Ev. lite vatten.
Tomatsås;
Blanda krossade tomater med tomatpurè, en tsk socker, salt, peppar, oregano och basilika.
Fyllning;
Ha på tomatsåsen på bottnen.
Strö över riven ost.
Lägg på skivade färska champinjoner, skinka, och räkor.

In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.

Strö över lite oregano.
Servera!
Det blir mums!
penna Skrivet av hej ! 2006-10-04 15:48
jag ska fira min födelsedag och tänkte baka pizza. Men är detta recept bra? Duger det? jag har läst här och ser att många tycker den var god, några tyckte man skulle ha jäst i , och några tyckte den smakade pajdeg.. men jag testar tror jag . vet någon annan ett bra recept på pizza?? Puss.
penna Skrivet av Nish 2006-10-04 12:52
när jag bakar pizza hemma så har jag jäst i degen.och min fyllning brukar vara:Blandar tomatpure med pressad vitlök salt och svartpeppar.den tar jag först sedan tar jag lök, efter det champinjoner o efter det blir det kebab kött.överst tar jag färska tomater som jag skivat.när pizzan nästan har gräddats färdig så tar jag ut den och strör över massor med ost och slänger in den i ugnen igen tills osten har smält.Sen är det bara att ta ut den o njuta....GLÖMDE säga att när pizzan är färdig brukar jag oxå strö lite oregano över osten .MUMS.Testa ni kommer inte att ångra er.
penna Skrivet av karin 2006-10-04 02:06
kära ni.. hur orkar ni. hehe. åk till den nyöppnade pizzerian i åkermyntan och prova en pizza. prova den så förstår ni vad jag menar.. fråga då om deras recept. nyöppnad pizzeria i hässelby vst.
penna Skrivet av Dzana 2006-08-27 16:15
Precis provat den. Var mkt gott (fast jag körde med helt annan fyllning), man får ju inte va jästfacist!! Degen smakade dock pajdeg men det funkade ju jättebra i a f. Ketchup är dock ett no no när det gäller pizza, det ska vara burktomat fast HEL inte krossade. De krossade ger en besk smak. Ha gärna i salvia och socker i tomatsåsen!

Min fyllning bestod av köttfärs med tacokrydda + lite grönsaker o champinjoner, smakade liksom tacopaj!!!
Annorlunda men god pizza!!
penna Skrivet av korven 2006-08-21 13:47
ska man våga testa :P
penna Skrivet av ernie 2006-07-24 12:38
Jäst, olivolja, krossade tomater och tomatpure-Thats cocking.
penna Skrivet av Arnold 2006-07-06 17:58
Jag har inte smakat men jag ska göra det nu!

Go go Bakpulver!!
penna Skrivet av Miia 2006-06-28 16:35
Jag tar å provar och ser hur de smakar!
penna Skrivet av Ellie 2006-06-27 13:39
gillade Sitens Mardröms recept^^ den kommer minsan bli god när jag ska äta den:P
penna Skrivet av freja hanna maria 2006-06-20 23:26
fan det bästa pizzan vi ätit ! sjukt bra recept ! EN RIKTIG HÖJDARE :D
penna Skrivet av azra 2006-06-15 19:47
prövat med bak pulver ,de var inte gott pizza ,bätre att göra deg med jäst
penna Skrivet av Simon 2006-06-01 18:40
AS BRA bästa någonsin skit bra TACKAR TACKAR!!!!
penna Skrivet av Pizza-smakaren . 2006-05-19 15:13
Den var ju ASGOD, mkt godare om man äter den hem-lagad än från pizzerian, as-bra recept ;) Det lyckades du med !
penna Skrivet av Pizzamästaren 2006-04-29 13:23
Aldrig någonsin ketchup!! Absurt. Endast hela skalade tomater som fått gosa till sig i kastrullen med diverse kryddor, bl a lite vitlök, oregano, svartpeppar. OBS! Osten skall på pizzan efter tomatsåsen! Och OBS. Använd aldrig krossade tomater. Använd hela men ta bort tomatjuicen om ni tar tomater på burk.
Ett äkta pizzadegsrecept är naturligtvis gjort på jäst. BÄSTA sättet är kalljäsning i ca 5 tim i kylskåp. Platta ut degen så att det blir lite upphöjning runt kanterna. Pensla dessa med lite olivolja. OBS! Gör pizzan tunn och grädda i 300 gr. ca 11-12 min. Blir garanterat bäst. I riktig pizzaugn är det däremot uppemot 400 gr.
penna Skrivet av Susanne 2006-04-19 23:06
Om du läser noga står det när man ska blanda i saltet. ;)
penna Skrivet av shitgott jue 2006-04-17 17:38
jätte gott å lätt
fast ni glömde att skriva om när man skulle lägga i saltet
penna Skrivet av Emma 2006-03-27 13:36
Provade att använda mig av degen (men valde en annan fyllning). Jätte bra och smidig deg. Super god!
penna Skrivet av frida 2006-03-25 15:35
den är super good men jag har hällre köttfärs och ost på min
penna Skrivet av Jenny och Erick 2006-03-17 22:42
Den va okej...jätte gott....
penna Skrivet av bosse 2005-12-31 00:13
jaaaa det va hellllllt okey....
men jag har inte ätit den men.. jag litar på dom andra!! :)
good
penna Skrivet av Anton 2005-09-20 12:45
Bra Recept Tackar
penna Skrivet av Dyrvalp 2005-08-27 18:08
Jajja men! Den här pizzan smakar helt okey. skilnaden från en vanlig köpepizza var bara såsen men det är ingen nackdel!
penna Skrivet av Alex 2005-08-11 03:37
Helt okej.
Har ätit bättre pizzor, men sen är jag ju inte direkt någon mästerkock och det här är
första gången men som sagt helt okej.
Ska pröva med jäst och tomatpuré nästa gång och se om det smakar bättre.
penna Skrivet av Frasse 2005-08-10 00:40
Hejsan.
Jag och min kompis har gjort pizzab 2 gånger.
Ingridienserna vi använder, det blir JÄTTE GOD pizza med de.
Dock inte sådär jätte go botten, blir mer som paj-deg, och det är precis vad jag gick in för att göra nu, hämta receptet för att morsan ska göra en paj =)
Men som sagt, jag älskar detta receptet.
När min kompis och jag gör de får vi så mkt ingridienser över så vi får göra en pizza dagen efter, INTE MKT FETT!! Så det är bra!!
Mvh // Frasse
penna Skrivet av Sodapop 2005-07-27 13:23
Det här är ju ett exempel på hur man kan göra en pizza, snabbare och enklare, inte på hur man gör värsta invecklade gourmet-pizzan. Så de som tycker att "bakpulver i pizza är förkastligt", kan ju ta och leta upp ett annat recept efter deras smak, istället för att kommentera detta recept.
penna Skrivet av mma 2005-07-21 22:36
du har räddat vår semester mat svårt att variera maten i flera veckor annars TACK nu vet jag vad jag ska hitta på
penna Skrivet av mma 2005-07-21 22:33
skitbra o goda recept tack för dessa
penna Skrivet av Becka 2005-06-10 14:04
Jag fick höra ett "hemligt" tips.... från en släkting som jobbade på en pizzeria. Man ska ha ha 1 dl minerlavatten, i degen och gör att den blir lite krispig. Ha hellre med i jäst istället för bakpulvet (inte torrjäst. Garanterat gott!
penna Skrivet av takis 2005-06-09 00:04
prova med jäst....inte bakpulver....
pizza bagaren........speaking
penna Skrivet av Sitens mardröm 2005-06-03 09:45
Jag har ett bättre pizzarecept

Pizza recept till en långpanna.
Jag heter Mattias och jag brukar göra pizza över helgen.
Deg:
1/2 pkt jäst Smula sönder jästen i bunke
2 dl jummet vatten och lös upp den med vattnet.
3 msk matolja Blanda därefter i olja och mjöl.

5 dl vetemjöl Tryck sedan ut degen i en smörd långpanna.

Pizzasås
1 burk krossade tomater
lite vitpeppar
lite svartpeppar
1 tsk oregano
1 tsk salt
2 hackade lökar (kan uteslutas om man inte tycker om lök
2 lagerblad
Bred ut såsen på pizzadegen och lägg på mer ingredienser ex.
skinka, bacon, brynt köttfärs,champingjoner,ananas,
i stort sett det man vill ha och överst lägger man på skivad eller
riven ost.
Grädda längst ner i ugnen i 15 min 20 min
ugnen skall stå på 250 c.
Smaklig måltid!
penna Skrivet av thomas 2005-05-10 20:04
mycket enkelt och bra recept. har inte smakat ännu men resultatet verkar bra. mycket nöjd.
penna Skrivet av xevve 2005-05-07 13:15
den ligger o gottar till sig i ugnen just nu...dock tycker jag baktiden är alldeles för lång eftersom osten hinner smälta och bli alldeles överstekt på så lång tid. Kanske bättre att förbaka själva brödet i kanske 5-10 minuter innan man lägger på fyllningen?
penna Skrivet av Pelle 2005-04-14 15:39
MArko: du har rätt... ja åkte förbi varberg på väg till halmstad å stannade på campino... nu åker jag hit 2 ggr i veckan från borås... varberg speciall... ojoj
penna Skrivet av marko 2005-04-12 09:58
kebapizza är godast. hört om campino i varberg? D e bäst.
penna Skrivet av tompe 2005-03-18 13:55
bra recept det va skit gott
penna Skrivet av jågutt 2005-03-13 03:19
ketchup är aldrig rätt på annat än dålig korv och hamburgare i skolan! fast alternativen är litte mer kompliserade dok!
fräs vitlök&lök gylenbrunt ...skvät över rödvin, köttfond och oregano där efter hell av helften av spadet från konserverade HEL tomater (dom är oftast klart bätre än krosade i smak) adera tomat pore om önskat! hacka sönder/mixa tomaterna fort sät senare med vidare krydning efter eget tycke (litte soker tar fram tomatsmaken) passar till allt! och vi på resturangen har det till pasta MM klokren
penna Skrivet av Anne 2005-02-24 19:50
Mums, ett av de bästa pizzadegs recepten med bakpulver jag stött på. Mycket bra "snabbmat"
penna Skrivet av Susanne 2005-02-21 01:02
Huruvida pizza bakad med bakpulver kan anses vara "riktig" eller inte är ju en högst subjektiv bedömning. Dock är min personliga åsikt att valet av jäsmedel inte är avgörande. Oavsett vad man tycker så går en pizzadeg med bakpulver istället för jäst mycket snabbare att göra och kan vara en avgörande faktor att man överhuvudtaget hinner göra en pizza. Bättre en pizza med deg på bakpulver än ingen pizza alls säger jag! :-)
penna Skrivet av Korre 2005-02-20 16:11
BAKPULVER!!?? O Herre Gud!!!!
penna Skrivet av Korre 2005-02-20 16:10
precis...Micke har rätt!!
penna Skrivet av Mike 2005-01-21 17:55
Bakpulver i Pizza är förkastligt! Då är det ingen Pizza!!
penna Skrivet av pegah 2004-12-09 09:50
ball sida
penna Skrivet av lalalal 2004-12-07 17:10
assååå . ni på den här sunset.se . ni har så bra bilder på bakelserna:) hehe ! hade bra allihoppa
penna Skrivet av Susanne 2004-12-03 22:37
Ketchup på är gott! ;) Däremot är det inte så bra ur näringssynpunkt då ketchup innehåller socker. Man kan byta ut ketchup mot tomatpuré eller krossade tomater.
penna Skrivet av Susie 2004-12-03 17:06
Ketchup på pizza? Tyvärr, låter alldeles vidrigt om jag ska vara ärlig. I övrigt testar jag gärna pizzabottnen.
penna Skrivet av Jessica 2004-10-15 16:14
Har testat denna pizzabotten o den är jättebra. Använder den varje gång numera när jag gör pizza :)
penna Skrivet av Kaj 2004-10-06 18:16
Jag har flera bra pizza recept på min hemsida

stenugnen.com
penna Skrivet av Ante 2004-09-19 13:44
Mycket bra pizza recept ...
förra sidan   1   2   3   4   5   nästa sida