Kommentarer till Pizza med pizzadeg på bakpulver - Sida 2

"Jättegod pizza med bakpulverdeg som går snabbt att göra! Recept med förslag på fyllning med champinjoner, bacon och ananas."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   nästa sida
penna Skrivet av Robert 2009-11-23 19:12
Tack för receptet, väntar med spänning på att den ska bli klar i ugnen!
penna Skrivet av Sven Paulin 2009-11-06 20:03
Ska bli jättegott med Pizza. Hejja!!
penna Skrivet av .. 2009-11-04 16:50
anmäld post Posten är anmäld och väntar på att godkännas eller tas bort.
penna Skrivet av lova 2009-11-01 16:50
jätte gott jag ska kanske göra det i kväll
penna Skrivet av Petronella 2009-10-30 15:54
anmäld post Posten är anmäld och väntar på att godkännas eller tas bort.
penna Skrivet av Maria 2009-10-23 19:50
Blev bra fusk-pizzabotten av denna. Fast körde tonfisk, paprika, lök och majs på den! Ett tips om man gillar tonfisk på pizza (det gör jag :) )
penna Skrivet av Linda 2009-10-20 23:45
Om inte botten vill bli klar prova att förgrädda botten några minuter, lägg sedan på fyllning och låt bara stå tills osten smält. Så brukar jag göra. Samma som när man gör en vanlig paj.
penna Skrivet av Susanne 2009-10-09 20:57
Svar till xD-PP\^\^: Ja det blir gott och ja det är likt sconesdeg. Om du vill göra riktig pizzadeg som är godare men tar längre tid så rekommenderar jag att du gör pizzadeg med jäst istället.
penna Skrivet av Susanne 2009-10-09 20:54
Svar till Kat: Du måste kavla ut degen mycket tunnare, särskilt på mitten. Prova att kavla ut degen över en dubbelt så stor yta, ta 2 plåtar om du använde 1 nu. Det är samma sak om du gör pizzadegen med jäst, man måste kavla ganska så tunt och inte bara tunt på kanterna utan hela degen måste vara lika tunn. Hoppas du vågar dig på ett nytt försök antingen med denna deg eller den med jäst. Den med jäst tycker jag blir godare men det tar lite längre tid att göra den.
penna Skrivet av Kat 2009-10-09 19:14
Nä, vi lyckades inte med denna. Botten ville inte bli färdig, den var nog för tjock... Stog tillslut inne så länge att den nästan blev torr i kanterna men ändå inte klar i mitten.. Ska nog prova botten med jäst i nästa gång.
penna Skrivet av Carolin 2009-10-01 15:35
riktigt gott tack för receptet:)
penna Skrivet av xD-PP^^ 2009-09-19 09:25
receptet på pizzadeg är typ som man gör scones. Är det verkligen gott?
penna Skrivet av szemra 2009-09-13 16:52
den blev jätte gott :D
penna Skrivet av Jimmy 2009-08-23 10:22
GILLAR PIZZA!!
penna Skrivet av Tant Keristin 2009-08-13 17:39
UCH O FY, gud vad äcklig den var , för mig blir det rotmos, SVENSK MAT!!! gud!
penna Skrivet av Susanne 2009-08-12 23:01
Svar till Pernilla: Ja det här är pizzadeg med bakpulver och det är ungefär samma recept som pajdeg (det finns ju en del olika varianter på pajdeg). Vill du göra äkta pizzadeg så ska du göra pizzadeg med jäst som också finns recept på här.
penna Skrivet av Pernilla 2009-08-12 19:47
Hmm.. är det ingen som reflekterat över att det är pajdeg och inte pizzadeg?
penna Skrivet av Erik 2009-08-08 18:13
Fungerar bra med degen men jag skulle inte rekommendera Ketchup som tomatsås. En god tomatsås är stekt vitlök och gullök i olivolja sen blandar man det med krossade tomater.
penna Skrivet av martin 2009-07-26 21:04
Grejen med pizza är ju att först lägga på ost, sen allt annat. Annars blir det varm macka.
penna Skrivet av metz 2009-07-12 20:30
anmäld post Posten är anmäld och väntar på att godkännas eller tas bort.
penna Skrivet av Stumpan 2009-06-29 18:44
Jag gjorde mini pizzor som vi ska ha med till stranden imorron.. Men mina barn och deraskompisar älskade det.. SÅ nu gör vi om det igen.. 24 st bli det av en deg.. och då e dom ca 8cm i diameter..
penna Skrivet av Andy 2009-06-25 18:55
smakar scones men det var sjukt gott! =)
penna Skrivet av Thorne 2009-06-15 22:39
Får la med skriva lite. bakar lite kvällsmat till mig och min sambo agnes får la se hur det smakar med lite god natt mat.

åter kommer med hur det smakade

mvh Micke
penna Skrivet av Susanne 2009-06-10 23:40
Svar till ida: bakpulver gör att pajdegen inte blir så kompakt som den skulle bli utan bakpulver.
penna Skrivet av ida 2009-06-10 16:50
varför ska man lägga bakpulver?det gör ändå ingen skillnad!
penna Skrivet av ida 2009-06-09 17:04
pizzan är nu i ugnen ser riktigt smarrig ut!
penna Skrivet av Lea 2009-06-06 18:12
Gjorde tomatsås istället för det är godare än ketchup! Krossade 2 tomater med en stavmixer (skär i fyra bitar), hade i en matsked tomatpuré, två stora pressade vitlökar, salt och en matsked torkad basilika, samt lite paprika pulver för färgens skull (annars ser såsen mer rosa ut än röd). Blandade ihop lite snabbt, möjligt att man kan värma såsen och ha i lite mjöl om man gillar att ha den tjockare än vad min blev.
penna Skrivet av Sanna 2009-05-18 05:40
Ett helt fantastiskt recept! Helt lagom kladdig deg med fin spänst. Tack.
penna Skrivet av lillajag 2009-05-02 13:49
låter väldigt gott! Snabbt och enkelt med bakpulver :)
Ska baka det ikväll :)
penna Skrivet av Susanne 2009-05-01 23:47
Svar till Sabina: Det låter som du tagit för lite mjöl eller för mycket vätska. Blir degen för kladdig - ta mera mjöl.
penna Skrivet av sabina 2009-04-30 17:42
jag la in den i kylskåpet först annars gick det inte för mig det blev bara jätte kladigt!!!
penna Skrivet av Susanne 2009-03-26 00:38
Svar till Emelie: Ja det har jag gjort. Ev. får du ta lite mer vätska alternativt något mindre mängd mjöl då så att degen blir bra. Det blev jättegott när jag gjorde det.
penna Skrivet av Emelie 2009-03-24 16:59
Någon som har provat att göra den lite nyttigare med fullkornsmjöl?
penna Skrivet av Rasmus 2009-03-11 21:20
Har använt det här receptet i många år nu. Fungerar alltid bra!
Pizzan ligger i ugnen just nu.
penna Skrivet av Susanne 2009-02-27 22:38
Svar till Marianne Peters: Smaken är som baken, jag tycker det är gott med så mycket ananas. En liten burk som du skriver innehåller bara 4 skivor ananas och pizzan räcker till minst 4 portioner så det är bara en skiva per portion och det tycker jag är för lite. Men som sagt detta är min högst personliga åsikt. Självklart tar man den mängd av de ingredienser man själv föredrar.
penna Skrivet av Marianne Peters 2009-02-25 20:07
Har ingen märkt att ananasmängden, 600 - 800 g är på tok för stor? En liten burk räcker förstås.
Mvh Maple
penna Skrivet av SD 2009-01-24 23:11
Vill bara tillägga att jag hade på ost, rökt skinka och färska champinjoner.. på pizza nr två även lite tomater.
Mums vad jag blev sugen nu.
penna Skrivet av SD 2009-01-24 23:08
Ketchup? usch!
passerade tomater med mycket oregano i och eventuellt någon annan krydda så blir det mumma. (Jag själv tog i några nypor Piffi Allkrydda)
Gjorde denna nyss och det blev utsökt. Kommer definitivt använda detta recept då jag inte har jäst och vill göra pizza.
penna Skrivet av emma 2008-12-20 15:21
om man använder krossade tomater i stället för ketchup blir det 1000 gånger godare! Dock smakar brödet lite som scones.Men det är mycket gott ändå!
penna Skrivet av kallep 2008-11-23 22:14
så himla god! den bästa hemlagade pizzan jag har ätit. Men ketchup?! vad är det för några dumheter, mycket godare att göra en egen tomatsås på färska tomater.
penna Skrivet av Emilia 2008-11-20 15:42
Gjorde piroger med den här degen, och en fyllning gjort på blandfärs, lök, morot, soja, vinäger och kebabkrydda. Udda mix kanske till fyllningen, men utsökt gott! Degen passade verkligen utmärkt till piroger! ;)
penna Skrivet av Simon 2008-11-13 17:45
Denna deg är ganska rolig då den är snabb och enkel och med lite fantasi så kan man göra lite udda kreationer såsom "piroger" eller inbakad pizza med diverse ingredienser... bara fantasin som sätter gränserna :)
penna Skrivet av Susanne 2008-11-07 19:06
Svar till glenn söderhäll: Nej, följ bara receptbeskrivningen.
penna Skrivet av glenn söderhäll 2008-11-07 15:29
ska man grädda degen först eller ?
penna Skrivet av Kalle 2008-11-03 14:27
Pizzadegen var god men bilden ser inte aptitlig ut.
penna Skrivet av Soap Johnson 2008-10-21 11:43
Very very good!
penna Skrivet av svea 2008-10-16 20:14
rökt kalkon pålägg jättegott o svamp!!!!!!
person Svar till anonym penna Skrivet av Susanne 2008-09-21 22:43
Nötfärs, lövbiff i små bitar kan du ta om du vill ha kött. Annars kan man göra vegetarisk pizza också med bara olika sorter grönsaker och svamp som man gillar.
penna Skrivet av anonym 2008-09-20 00:25
vad kan man ha på pizzan som ersättning för bacon? allt förutom fläsk.
penna Skrivet av Erika 2008-07-28 13:10
Grymt bra pizza recept, jag har nu bilvit känd för mina pizzor tack vare dette recept. Så himla enkelt men förbaskat gott
förra sidan   1   2   3   4   5   nästa sida