Kommentarer till Pizza med pizzadeg på bakpulver - Sida 1

"Jättegod pizza med bakpulverdeg som går snabbt att göra! Recept med förslag på fyllning med champinjoner, bacon och ananas."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1   2   3   4   5   nästa sida
penna Skrivet av Erken 2017-10-19 10:54
Jag undrar kan man ha något annat mjöl en bara vanliga vetemjöl?

Mvh Erken
person Svar till Sandra penna Skrivet av Susanne 2017-02-27 17:12
Ja och kanske lite längre tid i ugnen.
penna Skrivet av Sandra 2017-02-23 11:56
Om man vill ha en pizza med tjock botten. Är det bara att knte kavla ut den så tunn då?
penna Skrivet av Thea Sköldberg 2015-11-28 10:42
Hahah,använder alltid det här receptet när ja ska överraska pappa ;D
person Svar till Felicina penna Skrivet av Susanne 2015-06-14 14:09
Ja det är ju en bakpulverdeg precis som scones. Vill du hellre göra "riktig" pizzadeg med jäst har jag det också.
penna Skrivet av Felicina 2015-06-13 17:10
låter som sconesdeg
person Svar till mkt god! penna Skrivet av Susanne 2014-11-09 18:39
Det vet jag inte. Jag räknar inte kalorier. Men det beror ju väldigt mycket på hur stor din portion är. Du kan ju alltid äta mindre mängd av pizzan och t.ex. göra pizzasallad till som är både gott, nyttigt och mättande. Det som framförallt är onyttigt med pizza är ju pizzadegen med vetemjöl som ju bara är tomma kalorier och stimulerar aptiten så vill du göra nyttigare så kavla tunt och lägg på mycket pålägg som är mättande. Men kan även ha i lite grahamsmjöl i pizzadegen.
penna Skrivet av mkt god! 2014-11-09 18:20
Hur många kalorier är det i en portion? Väldigt god pizza btw :)
person Svar till Paola penna Skrivet av Susanne 2013-12-03 01:13
Roligt att höra! :)
penna Skrivet av Paola 2013-12-02 19:27
MUMS!! Det blev såå gott! Jag har aldrig gjort pizza hemma, detta blev bara sååå lyckat och jag kommer göra det fler gånger! Jag använde en färdig pastasås med basilika, finhackad vitlök, lök och riven ost.
person Svar till Kattis penna Skrivet av Susanne 2013-10-28 11:21
Roligt att höra! :)
penna Skrivet av Kattis 2013-10-27 18:33
Den här bottnen är heeeelt fantastisk! Så jävla god! Och så smidigt att inte behöva jäsa och skit, och bakpulver har jag då hemma oftare än jag har jäst. Mhh. Vill ha meeer pizza nu. Här blev det krossade tomater, champinjoner, lite överbliven påläggsskinka, timjan, vitlökspeppar och överbliven ost (det sistnämnda var anledningen till att jag alls gjorde pizza). MYYYCKET NÖJD.
person Svar till Karin penna Skrivet av Susanne 2012-06-16 19:42
Tänk på att gräddningstiden beror på hur tunt du kavlar din pizzadeg men framförallt hur mycket pålägg du har på den. Ju mindre tomatsås, ost och övriga ingredienser du har på pizzan desto kortare gräddningstid.
penna Skrivet av Linus 2012-05-31 22:54
Väldigt gott recept! Har de senaste gångerna bytt ut mjölk mot vatten, och smaken blir i princip densamma. Bra jobbat
penna Skrivet av Karin 2012-05-29 21:11
Min pizza brändes...känns som om 10 minuter hade räckt?!
person Svar till The Kat penna Skrivet av Susanne 2012-05-14 21:44
Så bra! Trevligt att höra! :)
penna Skrivet av The Kat 2012-05-14 08:28
Degen vart jättebra och slutresultatet blev en fantastiskt gooood pizza! :)
penna Skrivet av Andreas 2012-04-12 20:32
Känner mej som Gordon Ramsey när jag får stå i köket och göra en sådan god pizza! :D
person Svar till susnet penna Skrivet av David 2011-10-24 17:39
Aha... ska göra ett nytt försök ikväll :)
person Svar till David penna Skrivet av Susanne 2011-10-24 15:58

Om degen var kladdig efter du gräddat pizzan så har du gräddat den för kort tid. Tänk på att om du har mycket pålägg så blir gräddningstiden lite längre.

Annars när man gör degen så får man alltid anpassa med mjölet så det blir en bra deg.

penna Skrivet av David 2011-10-24 11:17
först blev degen för kladdig, så jag fick ha i mer mjöl... sen när pizzan var klar vart den lite degig, jag halverade dock receptet och hade egna grejer på, (tomatsås, ost, skinka, jalapenios, taccosås, vitlökssås en azteka med andra ord) kanske just för att jag halverade degen som den vart kladdig eller för att jag skulle ha kavlat ut degen mer :)
penna Skrivet av Pytt 2011-07-27 11:52
Grym pizzadeg! Enkel att göra och enkel att kavla ut och forma. Själv gillar jag varken champinjoner, ananas eller ketchup dock, så på min pizza hade jag chilisås, bacon, paprika och vitlök istället, riktigt gott! :)
person Svar till susnet penna Skrivet av Pizzamasterz 2011-06-30 20:03
Ja, men inte ketchup.
penna Skrivet av klas 2011-06-26 22:42
Bra och snabbt degrecept! Den bör kavlas väldigt tunn då den jäser en hel del i ugnen. Annan tomatsås än ketchup rekommenderas dock.
penna Skrivet av pizzaälskaren 2011-05-12 13:35
Jättegott pizza recept! Brukar dock göra den vegetarisk med halloumi, champinjoner, ananas och lök. Blir jättegott då man sätter på lite majonnäs när den är klar!
person Svar till Tjabo penna Skrivet av Susanne 2011-05-11 03:19
Man får ta vilket man vill.
penna Skrivet av Tjabo 2011-05-09 20:42
Men det skall väl ändå vara krossade tomater/tomatpuré och inte ketchup som bas?
penna Skrivet av angel 2011-05-07 21:26
Jättegod!
penna Skrivet av Sara 2011-05-05 15:43
Det här är den godaste hemmagjorda pizzabotten jag någonsin ätit, och den har blivit en storfavorit här hemma. Tack så mycket!
person Svar till Mirre penna Skrivet av Susanne 2011-01-04 21:18
När du mäter upp mjöl, tänk på att inte packa decilitermåttet. Det bästa är om du häller upp mjölet i ett litermått eller använder hushållsvåg. Om du gräver med decilitermått i mjölpåsen blir det nästan alltid för mycket mjöl. Detta gäller alla recept.
penna Skrivet av Mirre 2011-01-04 20:11
tyckte detta va ett jätte dåligt recept!!! hade i efter receptets mått tabell men va bara mjöl istället för att bli en deg,, ca 2 1/2 dl extra mjölk då bildades degen så skulle stå 4 till 5 dl mjölk,,, annars va de gott
penna Skrivet av elisabeth 2010-12-17 18:27
En liknande pizzadeg har jag använt under alla år för att ta vara på överbliven köttfärssås! Bred tjockt med sås91 över pizzadegen, strö riven ost över och grädda! Ju godare köttfärssås, desto godare pizza.
penna Skrivet av Carina 2010-10-20 20:28
mmm hade på mig 1 timme innan mitt barn och man kom hem ville så gärna göra något gott och enkelt snabbt
hittade detta receptet!!
lovar att Adam min son som är 2 år fick i sig en halv pizza och mannen 2 st hella pizzor!!
detta va inte förväntat men nu blir det mera pizzor i vår familj hihi!!
det var såå gott tyckte vi!!

Tack!!
penna Skrivet av Linn 2010-08-29 18:45
Ett jättebra recept, har gjort det flera gånger och har en pizza i ugnen nu. Det blir självklart inte lika bra som en med jäst men duger bra åt oss. Gör egen tomatsås och lägger på och sen vad jag har hemma, idag blir det ananas, skinka och paprika.
penna Skrivet av Rebecca 2010-08-23 19:57
Försökt med det här ikväll för förste gången. Vilken överaskning. Förvantat mig inte att det skulle smaka så himmla gott! Tackar!

(Ursäkta för knaggliga svenska, jag har nyligen flyttat till Sverige från England!)
penna Skrivet av Sándra 2010-08-23 14:44
Den blev jättegod!!
Hade på champinjoner, salami, bacon, strimlad kassler och ost!

och bakade den med varmluft ist, helt ok!
person Svar till hjalle penna Skrivet av Susanne 2010-08-04 00:32
Jag har inte provat det men det borde gå. Skriv gärna hur det blev om du provar!
penna Skrivet av hjalle 2010-08-02 23:28
hur blir de med vatten ist för mjölk helt?
penna Skrivet av sandra 2010-08-02 13:07
Lite svår att omvandla om man vill ha t.ex en eller två portioner. Men receptet verkar jättebra och jag ska nog prova det nu :D
penna Skrivet av Anna 2010-07-23 19:34
Bra degrecept tyckte hela familjen :-) Testade det med egen fyllning.
penna Skrivet av sofie 2010-07-14 16:56
Den här degen var sjukt bra :)
penna Skrivet av Nahid 2010-05-18 12:40
Det var jättegot. Jag har bakat denna pizza, och var frasig.
penna Skrivet av Mattias 2010-05-01 12:48
Bra recept! Jag har lagat med egen fyllning, men degen i detta receptet är enkel att göra och blir supergod.
penna Skrivet av Better 2010-04-29 22:35
I förhållande till hur enkelt det är att göra denna pizza så får den kanonpoäng av mig.
De bitar man får över och sedan värmer i micron blir ju sedan nästan godare. Klart bra recept.
Slår lätt de frysta men såklart inte en av en riktig bra pizzabagare, men det förväntade jag mig inte heller med bakpulver i receptet.
penna Skrivet av Heidi 2010-03-27 14:51
Mums! Har aldrig gjort pizzadeg med bakpulver förut, men det blev ju jättegott, tack för tipset! :P
penna Skrivet av smulan 2010-03-16 17:08
Testar receptet nu..pizzan är i ugnen, väntar på att den ska bli klar..kommer med kommentar efter att smakat =) men verkar jätte gott den ser god ut iallafall =)
penna Skrivet av Hannelore 2010-02-10 18:45
Kanon bra recept!!
Det går snabbt och enkelt,föresten tycker jag att det är en fördel att ha bakpulver,man har alltid det hemma=)
penna Skrivet av LolCat 2010-01-09 18:53
Jag hade bara 1 dl mjölk så jag fick ta vatten.. Visste inte att man kunde använda ägg.
penna Skrivet av hannele 2010-01-02 16:45
helt underbart gott, men ja körde taco köttfärs, majs, svamp, tomater och givetvis riven ost helt underbart:)
penna Skrivet av Rose 2009-12-21 13:01
jätte gott och snabbt recept blir ännu godare om man minskar lite på vätskan och tar ett ägg istället i degen.
  1   2   3   4   5   nästa sida