Kommentarer till Pizza med pizzadeg på bakpulver

"Jättegod pizza med bakpulverdeg som går snabbt att göra! Recept med förslag på fyllning med champinjoner, bacon och ananas."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av PizzaBoi
Det var jätteGOTT!!!!!!! Ett tips, OBS. Denna pizza går lika bra (eller bättre ;) ) att göra vegansk!!! ;P Är det nån som har tips på andra roliga recept?!
penna Skrivet av Erken
Jag undrar kan man ha något annat mjöl en bara vanliga vetemjöl?

Mvh Erken
besökare Svar till Sandra penna Skrivet av Susanne
Ja och kanske lite längre tid i ugnen.
penna Skrivet av Sandra
Om man vill ha en pizza med tjock botten. Är det bara att knte kavla ut den så tunn då?
penna Skrivet av Thea Sköldberg
Hahah,använder alltid det här receptet när ja ska överraska pappa ;D
besökare Svar till Felicina penna Skrivet av Susanne
Ja det är ju en bakpulverdeg precis som scones. Vill du hellre göra "riktig" pizzadeg med jäst har jag det också.
penna Skrivet av Felicina
låter som sconesdeg
besökare Svar till mkt god! penna Skrivet av Susanne
Det vet jag inte. Jag räknar inte kalorier. Men det beror ju väldigt mycket på hur stor din portion är. Du kan ju alltid äta mindre mängd av pizzan och t.ex. göra pizzasallad till som är både gott, nyttigt och mättande. Det som framförallt är onyttigt med pizza är ju pizzadegen med vetemjöl som ju bara är tomma kalorier och stimulerar aptiten så vill du göra nyttigare så kavla tunt och lägg på mycket pålägg som är mättande. Men kan även ha i lite grahamsmjöl i pizzadegen.
penna Skrivet av mkt god!
Hur många kalorier är det i en portion? Väldigt god pizza btw :)
besökare Svar till Paola penna Skrivet av Susanne
Roligt att höra! :)
penna Skrivet av Paola
MUMS!! Det blev såå gott! Jag har aldrig gjort pizza hemma, detta blev bara sååå lyckat och jag kommer göra det fler gånger! Jag använde en färdig pastasås med basilika, finhackad vitlök, lök och riven ost.
besökare Svar till Kattis penna Skrivet av Susanne
Roligt att höra! :)
penna Skrivet av Kattis
Den här bottnen är heeeelt fantastisk! Så jävla god! Och så smidigt att inte behöva jäsa och skit, och bakpulver har jag då hemma oftare än jag har jäst. Mhh. Vill ha meeer pizza nu. Här blev det krossade tomater, champinjoner, lite överbliven påläggsskinka, timjan, vitlökspeppar och överbliven ost (det sistnämnda var anledningen till att jag alls gjorde pizza). MYYYCKET NÖJD.
besökare Svar till Karin penna Skrivet av Susanne
Tänk på att gräddningstiden beror på hur tunt du kavlar din pizzadeg men framförallt hur mycket pålägg du har på den. Ju mindre tomatsås, ost och övriga ingredienser du har på pizzan desto kortare gräddningstid.
penna Skrivet av Linus
Väldigt gott recept! Har de senaste gångerna bytt ut mjölk mot vatten, och smaken blir i princip densamma. Bra jobbat
penna Skrivet av Karin
Min pizza brändes...känns som om 10 minuter hade räckt?!
besökare Svar till The Kat penna Skrivet av Susanne
Så bra! Trevligt att höra! :)
penna Skrivet av The Kat
Degen vart jättebra och slutresultatet blev en fantastiskt gooood pizza! :)
penna Skrivet av Andreas
Känner mej som Gordon Ramsey när jag får stå i köket och göra en sådan god pizza! :D
besökare Svar till susnet penna Skrivet av David
Aha... ska göra ett nytt försök ikväll :)
besökare Svar till David penna Skrivet av Susanne

Om degen var kladdig efter du gräddat pizzan så har du gräddat den för kort tid. Tänk på att om du har mycket pålägg så blir gräddningstiden lite längre.

Annars när man gör degen så får man alltid anpassa med mjölet så det blir en bra deg.

penna Skrivet av David
först blev degen för kladdig, så jag fick ha i mer mjöl... sen när pizzan var klar vart den lite degig, jag halverade dock receptet och hade egna grejer på, (tomatsås, ost, skinka, jalapenios, taccosås, vitlökssås en azteka med andra ord) kanske just för att jag halverade degen som den vart kladdig eller för att jag skulle ha kavlat ut degen mer :)
penna Skrivet av Pytt
Grym pizzadeg! Enkel att göra och enkel att kavla ut och forma. Själv gillar jag varken champinjoner, ananas eller ketchup dock, så på min pizza hade jag chilisås, bacon, paprika och vitlök istället, riktigt gott! :)
besökare Svar till susnet penna Skrivet av Pizzamasterz
Ja, men inte ketchup.
penna Skrivet av klas
Bra och snabbt degrecept! Den bör kavlas väldigt tunn då den jäser en hel del i ugnen. Annan tomatsås än ketchup rekommenderas dock.
penna Skrivet av pizzaälskaren
Jättegott pizza recept! Brukar dock göra den vegetarisk med halloumi, champinjoner, ananas och lök. Blir jättegott då man sätter på lite majonnäs när den är klar!
besökare Svar till Tjabo penna Skrivet av Susanne
Man får ta vilket man vill.
penna Skrivet av Tjabo
Men det skall väl ändå vara krossade tomater/tomatpuré och inte ketchup som bas?
penna Skrivet av angel
Jättegod!
penna Skrivet av Sara
Det här är den godaste hemmagjorda pizzabotten jag någonsin ätit, och den har blivit en storfavorit här hemma. Tack så mycket!
besökare Svar till Mirre penna Skrivet av Susanne
När du mäter upp mjöl, tänk på att inte packa decilitermåttet. Det bästa är om du häller upp mjölet i ett litermått eller använder hushållsvåg. Om du gräver med decilitermått i mjölpåsen blir det nästan alltid för mycket mjöl. Detta gäller alla recept.
penna Skrivet av Mirre
tyckte detta va ett jätte dåligt recept!!! hade i efter receptets mått tabell men va bara mjöl istället för att bli en deg,, ca 2 1/2 dl extra mjölk då bildades degen så skulle stå 4 till 5 dl mjölk,,, annars va de gott
penna Skrivet av elisabeth
En liknande pizzadeg har jag använt under alla år för att ta vara på överbliven köttfärssås! Bred tjockt med sås91 över pizzadegen, strö riven ost över och grädda! Ju godare köttfärssås, desto godare pizza.
penna Skrivet av Carina
mmm hade på mig 1 timme innan mitt barn och man kom hem ville så gärna göra något gott och enkelt snabbt
hittade detta receptet!!
lovar att Adam min son som är 2 år fick i sig en halv pizza och mannen 2 st hella pizzor!!
detta va inte förväntat men nu blir det mera pizzor i vår familj hihi!!
det var såå gott tyckte vi!!

Tack!!
penna Skrivet av Linn
Ett jättebra recept, har gjort det flera gånger och har en pizza i ugnen nu. Det blir självklart inte lika bra som en med jäst men duger bra åt oss. Gör egen tomatsås och lägger på och sen vad jag har hemma, idag blir det ananas, skinka och paprika.
penna Skrivet av Rebecca
Försökt med det här ikväll för förste gången. Vilken överaskning. Förvantat mig inte att det skulle smaka så himmla gott! Tackar!

(Ursäkta för knaggliga svenska, jag har nyligen flyttat till Sverige från England!)
penna Skrivet av Sándra
Den blev jättegod!!
Hade på champinjoner, salami, bacon, strimlad kassler och ost!

och bakade den med varmluft ist, helt ok!
besökare Svar till hjalle penna Skrivet av Susanne
Jag har inte provat det men det borde gå. Skriv gärna hur det blev om du provar!
penna Skrivet av hjalle
hur blir de med vatten ist för mjölk helt?
penna Skrivet av sandra
Lite svår att omvandla om man vill ha t.ex en eller två portioner. Men receptet verkar jättebra och jag ska nog prova det nu :D
penna Skrivet av Anna
Bra degrecept tyckte hela familjen :-) Testade det med egen fyllning.
penna Skrivet av sofie
Den här degen var sjukt bra :)
penna Skrivet av Nahid
Det var jättegot. Jag har bakat denna pizza, och var frasig.
penna Skrivet av Mattias
Bra recept! Jag har lagat med egen fyllning, men degen i detta receptet är enkel att göra och blir supergod.
penna Skrivet av Better
I förhållande till hur enkelt det är att göra denna pizza så får den kanonpoäng av mig.
De bitar man får över och sedan värmer i micron blir ju sedan nästan godare. Klart bra recept.
Slår lätt de frysta men såklart inte en av en riktig bra pizzabagare, men det förväntade jag mig inte heller med bakpulver i receptet.
penna Skrivet av Heidi
Mums! Har aldrig gjort pizzadeg med bakpulver förut, men det blev ju jättegott, tack för tipset! :P
penna Skrivet av smulan
Testar receptet nu..pizzan är i ugnen, väntar på att den ska bli klar..kommer med kommentar efter att smakat =) men verkar jätte gott den ser god ut iallafall =)
penna Skrivet av Hannelore
Kanon bra recept!!
Det går snabbt och enkelt,föresten tycker jag att det är en fördel att ha bakpulver,man har alltid det hemma=)
penna Skrivet av LolCat
Jag hade bara 1 dl mjölk så jag fick ta vatten.. Visste inte att man kunde använda ägg.
penna Skrivet av hannele
helt underbart gott, men ja körde taco köttfärs, majs, svamp, tomater och givetvis riven ost helt underbart:)
penna Skrivet av Rose
jätte gott och snabbt recept blir ännu godare om man minskar lite på vätskan och tar ett ägg istället i degen.
penna Skrivet av Robert
Tack för receptet, väntar med spänning på att den ska bli klar i ugnen!
penna Skrivet av Sven Paulin
Ska bli jättegott med Pizza. Hejja!!
penna Skrivet av ..
anmäld post Posten är anmäld och väntar på att godkännas eller tas bort.
penna Skrivet av lova
jätte gott jag ska kanske göra det i kväll
penna Skrivet av Petronella
anmäld post Posten är anmäld och väntar på att godkännas eller tas bort.
penna Skrivet av Maria
Blev bra fusk-pizzabotten av denna. Fast körde tonfisk, paprika, lök och majs på den! Ett tips om man gillar tonfisk på pizza (det gör jag :) )
penna Skrivet av Linda
Om inte botten vill bli klar prova att förgrädda botten några minuter, lägg sedan på fyllning och låt bara stå tills osten smält. Så brukar jag göra. Samma som när man gör en vanlig paj.
penna Skrivet av Susanne
Svar till xD-PP\^\^: Ja det blir gott och ja det är likt sconesdeg. Om du vill göra riktig pizzadeg som är godare men tar längre tid så rekommenderar jag att du gör pizzadeg med jäst istället.
penna Skrivet av Susanne
Svar till Kat: Du måste kavla ut degen mycket tunnare, särskilt på mitten. Prova att kavla ut degen över en dubbelt så stor yta, ta 2 plåtar om du använde 1 nu. Det är samma sak om du gör pizzadegen med jäst, man måste kavla ganska så tunt och inte bara tunt på kanterna utan hela degen måste vara lika tunn. Hoppas du vågar dig på ett nytt försök antingen med denna deg eller den med jäst. Den med jäst tycker jag blir godare men det tar lite längre tid att göra den.
penna Skrivet av Kat
Nä, vi lyckades inte med denna. Botten ville inte bli färdig, den var nog för tjock... Stog tillslut inne så länge att den nästan blev torr i kanterna men ändå inte klar i mitten.. Ska nog prova botten med jäst i nästa gång.
penna Skrivet av Carolin
riktigt gott tack för receptet:)
penna Skrivet av xD-PP^^
receptet på pizzadeg är typ som man gör scones. Är det verkligen gott?
penna Skrivet av szemra
den blev jätte gott :D
penna Skrivet av Jimmy
GILLAR PIZZA!!
penna Skrivet av Tant Keristin
UCH O FY, gud vad äcklig den var , för mig blir det rotmos, SVENSK MAT!!! gud!
penna Skrivet av Susanne
Svar till Pernilla: Ja det här är pizzadeg med bakpulver och det är ungefär samma recept som pajdeg (det finns ju en del olika varianter på pajdeg). Vill du göra äkta pizzadeg så ska du göra pizzadeg med jäst som också finns recept på här.
penna Skrivet av Pernilla
Hmm.. är det ingen som reflekterat över att det är pajdeg och inte pizzadeg?
penna Skrivet av Erik
Fungerar bra med degen men jag skulle inte rekommendera Ketchup som tomatsås. En god tomatsås är stekt vitlök och gullök i olivolja sen blandar man det med krossade tomater.
penna Skrivet av martin
Grejen med pizza är ju att först lägga på ost, sen allt annat. Annars blir det varm macka.
penna Skrivet av metz
anmäld post Posten är anmäld och väntar på att godkännas eller tas bort.
penna Skrivet av Stumpan
Jag gjorde mini pizzor som vi ska ha med till stranden imorron.. Men mina barn och deraskompisar älskade det.. SÅ nu gör vi om det igen.. 24 st bli det av en deg.. och då e dom ca 8cm i diameter..
penna Skrivet av Andy
smakar scones men det var sjukt gott! =)
penna Skrivet av Thorne
Får la med skriva lite. bakar lite kvällsmat till mig och min sambo agnes får la se hur det smakar med lite god natt mat.

åter kommer med hur det smakade

mvh Micke
penna Skrivet av Susanne
Svar till ida: bakpulver gör att pajdegen inte blir så kompakt som den skulle bli utan bakpulver.
penna Skrivet av ida
varför ska man lägga bakpulver?det gör ändå ingen skillnad!
penna Skrivet av ida
pizzan är nu i ugnen ser riktigt smarrig ut!
penna Skrivet av Lea
Gjorde tomatsås istället för det är godare än ketchup! Krossade 2 tomater med en stavmixer (skär i fyra bitar), hade i en matsked tomatpuré, två stora pressade vitlökar, salt och en matsked torkad basilika, samt lite paprika pulver för färgens skull (annars ser såsen mer rosa ut än röd). Blandade ihop lite snabbt, möjligt att man kan värma såsen och ha i lite mjöl om man gillar att ha den tjockare än vad min blev.
penna Skrivet av Sanna
Ett helt fantastiskt recept! Helt lagom kladdig deg med fin spänst. Tack.
penna Skrivet av lillajag
låter väldigt gott! Snabbt och enkelt med bakpulver :)
Ska baka det ikväll :)
penna Skrivet av Susanne
Svar till Sabina: Det låter som du tagit för lite mjöl eller för mycket vätska. Blir degen för kladdig - ta mera mjöl.
penna Skrivet av sabina
jag la in den i kylskåpet först annars gick det inte för mig det blev bara jätte kladigt!!!
penna Skrivet av Susanne
Svar till Emelie: Ja det har jag gjort. Ev. får du ta lite mer vätska alternativt något mindre mängd mjöl då så att degen blir bra. Det blev jättegott när jag gjorde det.
penna Skrivet av Emelie
Någon som har provat att göra den lite nyttigare med fullkornsmjöl?
penna Skrivet av Rasmus
Har använt det här receptet i många år nu. Fungerar alltid bra!
Pizzan ligger i ugnen just nu.
penna Skrivet av Susanne
Svar till Marianne Peters: Smaken är som baken, jag tycker det är gott med så mycket ananas. En liten burk som du skriver innehåller bara 4 skivor ananas och pizzan räcker till minst 4 portioner så det är bara en skiva per portion och det tycker jag är för lite. Men som sagt detta är min högst personliga åsikt. Självklart tar man den mängd av de ingredienser man själv föredrar.
penna Skrivet av Marianne Peters
Har ingen märkt att ananasmängden, 600 - 800 g är på tok för stor? En liten burk räcker förstås.
Mvh Maple
penna Skrivet av SD
Vill bara tillägga att jag hade på ost, rökt skinka och färska champinjoner.. på pizza nr två även lite tomater.
Mums vad jag blev sugen nu.
penna Skrivet av SD
Ketchup? usch!
passerade tomater med mycket oregano i och eventuellt någon annan krydda så blir det mumma. (Jag själv tog i några nypor Piffi Allkrydda)
Gjorde denna nyss och det blev utsökt. Kommer definitivt använda detta recept då jag inte har jäst och vill göra pizza.
penna Skrivet av emma
om man använder krossade tomater i stället för ketchup blir det 1000 gånger godare! Dock smakar brödet lite som scones.Men det är mycket gott ändå!
penna Skrivet av kallep
så himla god! den bästa hemlagade pizzan jag har ätit. Men ketchup?! vad är det för några dumheter, mycket godare att göra en egen tomatsås på färska tomater.
penna Skrivet av Emilia
Gjorde piroger med den här degen, och en fyllning gjort på blandfärs, lök, morot, soja, vinäger och kebabkrydda. Udda mix kanske till fyllningen, men utsökt gott! Degen passade verkligen utmärkt till piroger! ;)
penna Skrivet av Simon
Denna deg är ganska rolig då den är snabb och enkel och med lite fantasi så kan man göra lite udda kreationer såsom "piroger" eller inbakad pizza med diverse ingredienser... bara fantasin som sätter gränserna :)
penna Skrivet av Susanne
Svar till glenn söderhäll: Nej, följ bara receptbeskrivningen.
penna Skrivet av glenn söderhäll
ska man grädda degen först eller ?
penna Skrivet av Kalle
Pizzadegen var god men bilden ser inte aptitlig ut.
penna Skrivet av Soap Johnson
Very very good!
penna Skrivet av svea
rökt kalkon pålägg jättegott o svamp!!!!!!
besökare Svar till anonym penna Skrivet av Susanne
Nötfärs, lövbiff i små bitar kan du ta om du vill ha kött. Annars kan man göra vegetarisk pizza också med bara olika sorter grönsaker och svamp som man gillar.
penna Skrivet av anonym
vad kan man ha på pizzan som ersättning för bacon? allt förutom fläsk.
penna Skrivet av Erika
Grymt bra pizza recept, jag har nu bilvit känd för mina pizzor tack vare dette recept. Så himla enkelt men förbaskat gott
penna Skrivet av Jan B
Vill bara säga tack till receptet på degen, men men en Pizza skall INTE ha osten som topping då blir det en ostgratinerad macka, så det så, lägg osten över tomatsåsen och sedan toppingen.
penna Skrivet av Arre
Inte lika gott som deg med jäst, men helt klart över förväntningarna!
penna Skrivet av Mia
Super bra men man kan använda tomatsås istället för ketchup.
det är så sött.
Och kan starkt rekomendera att ha lite riccotta ost på
penna Skrivet av Susanne
Tack till dig Carolina för jättebra tips!
penna Skrivet av carolina
Jag ändrade en del i receptet för att få den som jag vile.
Jag använde vetemjöl fullkorn istället för vanlig och så lade jag i 4 dl mjöl. Sedan använde jag havregryn fullkorn ca 1 dl och så fyllde på med rätt så mycket linfrön, solrosfrön och timjan i degen för att få lite god smak.
Sedan använde jag finkrossade tomater med basilika i lät det rinna av i durkslag så att vätskan försvann. till fyllning använde jag, gul och röd paprika, sockerätror, haricortverts, gul lök, soltorkade toamter, lite gammalt pålägg som fanns kvar, avrunna annansringar och lite mer timjan. Tycker den blev mycket matig och smakrik, klockrent med rejält med fullkorsprodukter som hjälper mangen och håller mättnaden!
penna Skrivet av Joel
Fantastiskt recept
penna Skrivet av Eva
Mycket god Pizza, degen förblev tunn och spröd efter gräddning. Gästerna ville ha mer och mer.
penna Skrivet av casper
nej de gör det inte men det är god.
penna Skrivet av Susanne
Svar till Mack: Nej det blir den inte. Gör pizzadeg med jäst istället, den degen är mer lik. Dock är det mera jobb och den här degen är också god men inte riktigt samma sak som sagt.
penna Skrivet av Mack
Blir det verkligen som pizzabagarens deg?
penna Skrivet av nalle
det är super gött!
penna Skrivet av Evy Nyberg
Mycket bra recept! Snabbt tillagat och supergott!
penna Skrivet av Sofia
Tack för ett bra recept. Det gick snabbt att laga och resultatet blev omtyckt!
penna Skrivet av Clagge
Strålande detta, precis vad jag letade efter. Nu blir smågrabbarna glada!
penna Skrivet av Susanne
Svar till Ella: Ja det går bra, det har jag provat.
penna Skrivet av Ella
Kan man byta ut smöret mot olja??
penna Skrivet av david
Jätte god
Gud välsinge denna sida
penna Skrivet av lisa
kalasgod med jag rekomenderar att man gör egen tomatsås istället för ketchup.
penna Skrivet av Viktoria
mmmmmmmmm! Detta var jättesuperdupergott! Min pappa villa ha en massa annat på pizzan men jag var hela tiden fast vid det erat recept!!Inget att klaga på! Tack så mycket för jättebra recept!!Eran sida äger!!
penna Skrivet av Oscar Johnsson
Världens bäästa recept!!! Det rekomenderas verkligen:D Supergott
penna Skrivet av Emma
Väldigt god, blev lite mjukare i konsitensen jämfört med om man använder olja och jäst. Men supergott!
penna Skrivet av maria-josé & Jessica
mmmmmmmmmmmmmmmmm.....smakade lite scoooones mmmmmm jättegott ;D
penna Skrivet av santinos
ååååå så gotte gottgott recept jag ger den ful pot 5 stjärnor och krosade tomater ska det inte va täncker ni ,ketchup det ska det va då blir det smarigt:P
penna Skrivet av Pizzan
Den här degen var riktigt god. Det ska vara tomatsås och inte ketchup! det tycker vi på kungliga slottet../ Pizzan
penna Skrivet av Patrik
Håller helt med om tomat såsen. Det är det som gör hela pizzan. Använd helst passerade tomater, annars går vanliga krossade utmärkt. Krydda med salt peppar, oregano, basilika och en aning timjan, tillsätt ett par msk oliv olja. Tomat sås är lite efter tycke och smak, smaka av den och se vad du tycker om. kom ihåg att den skall vara mycket smakfull, då den skall stå för hela smak grunden i pizzan.
penna Skrivet av anonym
KEETCHUUP DIN MAMMA KKETTCHUUPP
SKOJAR DU DE SKA VA KROSSADE TOMATER
ananrs de va muimsmumusmumsmums vi ska äta snart den håller på att gräddas :D
penna Skrivet av Nathalie
Håller med PO det ska vara riktig tomatsås.
Ketchup har ingen smak, troligt att Daniel 10år vet hur man gör pizza på restaurang?
Men det är sant att de finna dem som har honung i degen, dock är det inget generellt det är något man har om man tycker om det. Honung ger även endel krisp.
penna Skrivet av P-O
Ketchup!!??! På pizza?! Fel, fel, fel. Det må vara enkelt men... Ta en burk finkrossade tomater,häll av något av vätskan tillsätt ev. lite tomatpuré. Tillsätt ett par msk olivolja och krydda med salt, peppar, oregano och ev. vitlök. Rör i hop, gärna med en stavmixer eller liknande. Slår ketchup med hästlängder.
penna Skrivet av Cicci
Mums! Mycket god och lättarbetad :)
penna Skrivet av Daniel 10 år
Jag brukar ha i en matsked honung i degen också. Det har de på riktiga pizzerior. :)
penna Skrivet av Pölsa
Enkelt och gött med pöllver
penna Skrivet av calle
jag blev sugen på pizza!. ringde runt alla med hemkörning, men ingen körde ut under semestern, så jag tänkte baka en egen. och så kom jag hit efter lite letande, tack för ett bra recept! pizzan är i ugnen och jag väntar spänt på att smaka :D
penna Skrivet av Susanne
Svar till Dalea: Du kan byta ut 2 dl av vetemjölet mot grahamsmjöl så blir det lägre GI.
penna Skrivet av Dalea
finns det inte recept för pizzadeg med grahamsmjöl? Vill gärna ha pizza med lågt GI
penna Skrivet av N.E.
Har precis provat det här receptet, delicious! Mycket god blev pizzan dessutom är den mycket enkel att göra och tidssnål likaså. Skall kanske testa oljevarianten nästa gång, även om jag inte drar mig för att ha margarin i maten.

Jag använde dock inte samma fyllning som det stod i receptet utan jag gjorde såsen med passerad tomat, kokade den ihop med salt, oregano och lite vitlökspulver tillsatta. Testa! Vad man toppar pizzan med tycker jag man kan välja enligt tycke (eller receptet :)).
penna Skrivet av Daniel med familj
Har använt mig utav det här receptet dom senaste gångerna, är jätte gott. Men som tidigare kommentatorer har sagt så funkar det att använda sig utav olja åxå.
penna Skrivet av Boel
Kanonbra recept med varianten med oljan. Tack för tipset!
penna Skrivet av Ann
Jag har ett recept som påminner om det här men är lite nyttigare. Byt ut margarinet mot 3 msk olja och ta lite mer mjölk. Vill man ha lite tjockare botten så kan man ta lite mer bakpulver.
penna Skrivet av Mandy
det var faktikst jättegott!
penna Skrivet av amanda
Detta är definitivt inte en pizzadeg! Det är exkt samma recept som för scones och det smakar som det också - tycker man detta är pizza så har man inte ätigt riktig pizza!
penna Skrivet av Anjana
Mmmmmmmmmmm..........................
Jättegott
penna Skrivet av monica
skitbra att det är bakpulver i asså. jag jobbar på deliaktessaffär, och jag tyckte att den var godare ä aaallt där inne!!! fatta!
penna Skrivet av Lövet
Extremt god! Kan vart den goaste nånsin och jag är ändå fet! haha
penna Skrivet av Zanna
Hm, verkar god. Ska testa ;P
penna Skrivet av pizza bagaren
ska prova denna recept precis som den är, ska laga pizza till min 4 åring och hennes kompisar hon ville ha en anorlunda pizza inte som de på pizzerian
penna Skrivet av martin gustafsson
jätte god!!!! ett jätte bra deg den var lätt och göra inga konstigheter med det, denna deg rekommenderas värkligen MVH MARTIN GUSTAFSSON 12 år
penna Skrivet av blinka
Jättegod... köttfärs å ananas e min favoritfyllning. Vill man få den lite nyttigare kan man byta ut ett par deciliter vetemjäl mot grahammjöl - det blir gott.
penna Skrivet av Tessi
DEGEN VA GRYM, FAST JAG ÄNDRADE LITE SÅ DEN BLEV GODARE. TILLSATTE LITE OLJA OCKSÅ... ETT TIPS...
penna Skrivet av Elsa,
Oslagbar!..
penna Skrivet av De du!
Den va grym!
puss..
penna Skrivet av Mixz
Testa detta recept! Jättegott!
Degen;
Gör degen antingen efter receptet med bakpulver eller byt ut det mot jäst, och istället för smör ha i 3 msk rapsolja. Ev. lite vatten.
Tomatsås;
Blanda krossade tomater med tomatpurè, en tsk socker, salt, peppar, oregano och basilika.
Fyllning;
Ha på tomatsåsen på bottnen.
Strö över riven ost.
Lägg på skivade färska champinjoner, skinka, och räkor.

In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.

Strö över lite oregano.
Servera!
Det blir mums!
penna Skrivet av hej !
jag ska fira min födelsedag och tänkte baka pizza. Men är detta recept bra? Duger det? jag har läst här och ser att många tycker den var god, några tyckte man skulle ha jäst i , och några tyckte den smakade pajdeg.. men jag testar tror jag . vet någon annan ett bra recept på pizza?? Puss.
penna Skrivet av Nish
när jag bakar pizza hemma så har jag jäst i degen.och min fyllning brukar vara:Blandar tomatpure med pressad vitlök salt och svartpeppar.den tar jag först sedan tar jag lök, efter det champinjoner o efter det blir det kebab kött.överst tar jag färska tomater som jag skivat.när pizzan nästan har gräddats färdig så tar jag ut den och strör över massor med ost och slänger in den i ugnen igen tills osten har smält.Sen är det bara att ta ut den o njuta....GLÖMDE säga att när pizzan är färdig brukar jag oxå strö lite oregano över osten .MUMS.Testa ni kommer inte att ångra er.
penna Skrivet av karin
kära ni.. hur orkar ni. hehe. åk till den nyöppnade pizzerian i åkermyntan och prova en pizza. prova den så förstår ni vad jag menar.. fråga då om deras recept. nyöppnad pizzeria i hässelby vst.
penna Skrivet av Dzana
Precis provat den. Var mkt gott (fast jag körde med helt annan fyllning), man får ju inte va jästfacist!! Degen smakade dock pajdeg men det funkade ju jättebra i a f. Ketchup är dock ett no no när det gäller pizza, det ska vara burktomat fast HEL inte krossade. De krossade ger en besk smak. Ha gärna i salvia och socker i tomatsåsen!

Min fyllning bestod av köttfärs med tacokrydda + lite grönsaker o champinjoner, smakade liksom tacopaj!!!
Annorlunda men god pizza!!
penna Skrivet av korven
ska man våga testa :P
penna Skrivet av ernie
Jäst, olivolja, krossade tomater och tomatpure-Thats cocking.
penna Skrivet av Arnold
Jag har inte smakat men jag ska göra det nu!

Go go Bakpulver!!
penna Skrivet av Miia
Jag tar å provar och ser hur de smakar!
penna Skrivet av Ellie
gillade Sitens Mardröms recept^^ den kommer minsan bli god när jag ska äta den:P
penna Skrivet av freja hanna maria
fan det bästa pizzan vi ätit ! sjukt bra recept ! EN RIKTIG HÖJDARE :D
penna Skrivet av azra
prövat med bak pulver ,de var inte gott pizza ,bätre att göra deg med jäst
penna Skrivet av Simon
AS BRA bästa någonsin skit bra TACKAR TACKAR!!!!
penna Skrivet av Pizza-smakaren .
Den var ju ASGOD, mkt godare om man äter den hem-lagad än från pizzerian, as-bra recept ;) Det lyckades du med !
penna Skrivet av Pizzamästaren
Aldrig någonsin ketchup!! Absurt. Endast hela skalade tomater som fått gosa till sig i kastrullen med diverse kryddor, bl a lite vitlök, oregano, svartpeppar. OBS! Osten skall på pizzan efter tomatsåsen! Och OBS. Använd aldrig krossade tomater. Använd hela men ta bort tomatjuicen om ni tar tomater på burk.
Ett äkta pizzadegsrecept är naturligtvis gjort på jäst. BÄSTA sättet är kalljäsning i ca 5 tim i kylskåp. Platta ut degen så att det blir lite upphöjning runt kanterna. Pensla dessa med lite olivolja. OBS! Gör pizzan tunn och grädda i 300 gr. ca 11-12 min. Blir garanterat bäst. I riktig pizzaugn är det däremot uppemot 400 gr.
penna Skrivet av Susanne
Om du läser noga står det när man ska blanda i saltet. ;)
penna Skrivet av shitgott jue
jätte gott å lätt
fast ni glömde att skriva om när man skulle lägga i saltet
penna Skrivet av Emma
Provade att använda mig av degen (men valde en annan fyllning). Jätte bra och smidig deg. Super god!
penna Skrivet av frida
den är super good men jag har hällre köttfärs och ost på min
penna Skrivet av Jenny och Erick
Den va okej...jätte gott....
penna Skrivet av bosse
jaaaa det va hellllllt okey....
men jag har inte ätit den men.. jag litar på dom andra!! :)
good
penna Skrivet av Anton
Bra Recept Tackar
penna Skrivet av Dyrvalp
Jajja men! Den här pizzan smakar helt okey. skilnaden från en vanlig köpepizza var bara såsen men det är ingen nackdel!
penna Skrivet av Alex
Helt okej.
Har ätit bättre pizzor, men sen är jag ju inte direkt någon mästerkock och det här är
första gången men som sagt helt okej.
Ska pröva med jäst och tomatpuré nästa gång och se om det smakar bättre.
penna Skrivet av Frasse
Hejsan.
Jag och min kompis har gjort pizzab 2 gånger.
Ingridienserna vi använder, det blir JÄTTE GOD pizza med de.
Dock inte sådär jätte go botten, blir mer som paj-deg, och det är precis vad jag gick in för att göra nu, hämta receptet för att morsan ska göra en paj =)
Men som sagt, jag älskar detta receptet.
När min kompis och jag gör de får vi så mkt ingridienser över så vi får göra en pizza dagen efter, INTE MKT FETT!! Så det är bra!!
Mvh // Frasse
penna Skrivet av Sodapop
Det här är ju ett exempel på hur man kan göra en pizza, snabbare och enklare, inte på hur man gör värsta invecklade gourmet-pizzan. Så de som tycker att "bakpulver i pizza är förkastligt", kan ju ta och leta upp ett annat recept efter deras smak, istället för att kommentera detta recept.
penna Skrivet av mma
du har räddat vår semester mat svårt att variera maten i flera veckor annars TACK nu vet jag vad jag ska hitta på
penna Skrivet av mma
skitbra o goda recept tack för dessa
penna Skrivet av Becka
Jag fick höra ett "hemligt" tips.... från en släkting som jobbade på en pizzeria. Man ska ha ha 1 dl minerlavatten, i degen och gör att den blir lite krispig. Ha hellre med i jäst istället för bakpulvet (inte torrjäst. Garanterat gott!
penna Skrivet av takis
prova med jäst....inte bakpulver....
pizza bagaren........speaking
penna Skrivet av Sitens mardröm
Jag har ett bättre pizzarecept

Pizza recept till en långpanna.
Jag heter Mattias och jag brukar göra pizza över helgen.
Deg:
1/2 pkt jäst Smula sönder jästen i bunke
2 dl jummet vatten och lös upp den med vattnet.
3 msk matolja Blanda därefter i olja och mjöl.

5 dl vetemjöl Tryck sedan ut degen i en smörd långpanna.

Pizzasås
1 burk krossade tomater
lite vitpeppar
lite svartpeppar
1 tsk oregano
1 tsk salt
2 hackade lökar (kan uteslutas om man inte tycker om lök
2 lagerblad
Bred ut såsen på pizzadegen och lägg på mer ingredienser ex.
skinka, bacon, brynt köttfärs,champingjoner,ananas,
i stort sett det man vill ha och överst lägger man på skivad eller
riven ost.
Grädda längst ner i ugnen i 15 min 20 min
ugnen skall stå på 250 c.
Smaklig måltid!
penna Skrivet av thomas
mycket enkelt och bra recept. har inte smakat ännu men resultatet verkar bra. mycket nöjd.
penna Skrivet av xevve
den ligger o gottar till sig i ugnen just nu...dock tycker jag baktiden är alldeles för lång eftersom osten hinner smälta och bli alldeles överstekt på så lång tid. Kanske bättre att förbaka själva brödet i kanske 5-10 minuter innan man lägger på fyllningen?
penna Skrivet av Pelle
MArko: du har rätt... ja åkte förbi varberg på väg till halmstad å stannade på campino... nu åker jag hit 2 ggr i veckan från borås... varberg speciall... ojoj
penna Skrivet av marko
kebapizza är godast. hört om campino i varberg? D e bäst.
penna Skrivet av tompe
bra recept det va skit gott
penna Skrivet av jågutt
ketchup är aldrig rätt på annat än dålig korv och hamburgare i skolan! fast alternativen är litte mer kompliserade dok!
fräs vitlök&lök gylenbrunt ...skvät över rödvin, köttfond och oregano där efter hell av helften av spadet från konserverade HEL tomater (dom är oftast klart bätre än krosade i smak) adera tomat pore om önskat! hacka sönder/mixa tomaterna fort sät senare med vidare krydning efter eget tycke (litte soker tar fram tomatsmaken) passar till allt! och vi på resturangen har det till pasta MM klokren
penna Skrivet av Anne
Mums, ett av de bästa pizzadegs recepten med bakpulver jag stött på. Mycket bra "snabbmat"
penna Skrivet av Susanne
Huruvida pizza bakad med bakpulver kan anses vara "riktig" eller inte är ju en högst subjektiv bedömning. Dock är min personliga åsikt att valet av jäsmedel inte är avgörande. Oavsett vad man tycker så går en pizzadeg med bakpulver istället för jäst mycket snabbare att göra och kan vara en avgörande faktor att man överhuvudtaget hinner göra en pizza. Bättre en pizza med deg på bakpulver än ingen pizza alls säger jag! :-)
penna Skrivet av Korre
BAKPULVER!!?? O Herre Gud!!!!
penna Skrivet av Korre
precis...Micke har rätt!!
penna Skrivet av Mike
Bakpulver i Pizza är förkastligt! Då är det ingen Pizza!!
penna Skrivet av pegah
ball sida
penna Skrivet av lalalal
assååå . ni på den här sunset.se . ni har så bra bilder på bakelserna:) hehe ! hade bra allihoppa
penna Skrivet av Susanne
Ketchup på är gott! ;) Däremot är det inte så bra ur näringssynpunkt då ketchup innehåller socker. Man kan byta ut ketchup mot tomatpuré eller krossade tomater.
penna Skrivet av Susie
Ketchup på pizza? Tyvärr, låter alldeles vidrigt om jag ska vara ärlig. I övrigt testar jag gärna pizzabottnen.
penna Skrivet av Jessica
Har testat denna pizzabotten o den är jättebra. Använder den varje gång numera när jag gör pizza :)
penna Skrivet av Kaj
Jag har flera bra pizza recept på min hemsida

stenugnen.com
penna Skrivet av Ante
Mycket bra pizza recept ...
penna Skrivet av Susanne
Oj då! Det ena ska vara salt. Har rättat till detta nu. Tack för att du sa till! :-)
penna Skrivet av Adam
Bakpulver två gånger?!
MYCKET förvirrande!!!
  1