Kommentarer till Piroger, Pirogdeg, Pirogfyllning - Sida 2

"Recept på goda piroger. Matig pirogdeg med fullkorn och två olika fyllningar med köttfärs! Mums! 10 portioner."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

penna Skrivet av tina 2008-06-21 15:54
piroger är gott
penna Skrivet av Susanne 2008-03-21 23:43
Svar till jossan: Ja det ska vara det. Pirogdeg brukar innehålla ganska mycket salt, men självklart kan du ta mindre salt om du vill.
penna Skrivet av jossan 2008-03-21 21:04
ska det verkligen vara två TESKEDAR salt? degen är just nu väldigt salt.
penna Skrivet av Susanne 2008-03-16 14:50
Svar till Ma: Degen räcker till 2 st fyllningar.
penna Skrivet av Ma 2008-03-16 11:46
Blir det deg till de två satser med fyllning ? Eller blir det till bara en ?
penna Skrivet av anna 2008-03-05 14:10
har fatt for mej att dom ar fran ryssland.
penna Skrivet av ida 2008-03-03 16:06
vilket land kommer piroger ifrån ? snälla svara
penna Skrivet av Susanne 2007-12-31 03:17
Svar till nanny: Ja du kan ta vetemjöl istället för grahamsmjölet.
penna Skrivet av nanny 2007-12-30 22:52
om man inte vill ha grahamsmjöl ska man ta extra vetemjöl istället då ?
penna Skrivet av Susanne 2007-11-03 16:00
Svar till sandra: Nej det måste man inte, du kan ta vanligt vetemjöl eller fullkornsvetemjöl.
penna Skrivet av sandra 2007-11-03 15:58
måste man ha grahamsmjöl ?
penna Skrivet av togge 2007-09-10 22:01
kanon! jättegoda o det är ju bara fantasin som sätter gränser för olika fyllningar!
penna Skrivet av osjo 2007-05-05 14:57
Gick bra även för en amatör. Alla tiders!
penna Skrivet av pross 2007-04-17 18:36
det blev jättegott!!!!!