Kommentarer till Pasta med skinksås - Sida 1

"Snabbt och gott recept på pasta med skinksås. Bilder steg för steg! Koka pasta och gör under tiden skinksåsen."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1   2   3   nästa sida
penna Skrivet av Linda 2017-03-11 14:02
Den här var supergod fast gjorde den som gratäng i ugnen, med broccoli i botten och gjorde skinksåsen med också riven ost och riven ost på toppen och in i ugnen.. Utesluter ris pasta bröd och potatis och denna blev supergod!!
penna Skrivet av Joakim Johansson 2017-02-26 14:58
Men tips för LCHF räcker inte med att byta ut pastan till blomkål, Ett LCHF-recept kan inte innehålla mjöl, sija eller något att med kolhydrater i.
penna Skrivet av Magnus 2016-11-07 09:48
För att skinksåsen skall bli godare så vispa ut mjölet i smält smör innan ni späder med mjölken och grädden. Och ett tips till ha i en sked senap i slutet gärna fransk.
penna Skrivet av Moa 2016-10-27 15:01
Om jag dubblar receptet ska de va 5msk vetemjöl?
person Svar till Anonym penna Skrivet av Susanne 2015-12-06 01:17
Tänk på att det är bra om det kött du lägger i har lite smak. Kalkontärningar är ju rökt och saltat kött. Om du lägger i kycklingbitar så bör de ha någon smak, salt åtminstone och vara skuret i väldigt små bitar. Så svaret är ja men det är svårt att få det lika gott, salt och kryddor på ytan av köttet rinner ju lätt av i såsen.
penna Skrivet av Anonym 2015-11-29 15:00
Hej!
Måste det vara kalkon tärningar kan man typ inte bara lägga i kyckling bitar?
Mvh
person Svar till Erik penna Skrivet av Susanne 2015-10-28 20:26
Trevligt att du tycker det! :)
penna Skrivet av Erik 2015-10-27 18:51
Trevligt första recept från denna sidan - kommer leta efter fler goda! :)
person Svar till Sara penna Skrivet av Susanne 2015-04-14 23:46
Det går utmärkt att ta grädde istället för mjölk eller blanda som man vill! Det går även bra att ta mindre mängd skinka eller bacon.
penna Skrivet av Sara 2015-04-13 21:29
Ska göra till 4 personer så...
Sen har jag inte så mycket bacon utan bara 140 gram men det gör liksom inte så mycket
penna Skrivet av Sara 2015-04-13 21:04
Har 3dl grädde kan jag ta allt och mindre mjölk
person Svar till Carl penna Skrivet av Susanne 2013-09-13 20:16
Ja det är vetemjölet som gör att såsen blir tjock.
penna Skrivet av Carl 2013-09-10 21:26
Hej! Har en liten fråga, hur får du röran att bli så tjock? Är det vetemjölet som gör den det? Jag skippade nämligen den ingrediensen.
penna Skrivet av Kalle Anka 2011-06-08 13:38
Maria: Alla recept kan inte vara anpassade till inviduella synpunkter utan man får se recepten som en inspirationskälla och sedan utgå från vad man själv tycker är gott. Kanske kan man blanda i andra kryddor och andra grönsaker etc. Om man kan laga mat så klarar man av detta.
penna Skrivet av Emma 2011-02-22 11:34
Ska testa detta recept till middagen ikväll. Ser supergott ut och enkelt verkar det vara också. :)
person Svar till Maria penna Skrivet av Susanne 2011-01-03 22:14
Ja man kan så klart krydda med fler kryddor även om jag även tycker det är gott med salt och vitpeppar bara också. Det gäller att ta lagom med salt annars blir det smaklöst. Det kan gå åt en hel tesked. Antagligen tog du inte tillräckligt med salt är min gissning. Vitlök är annars en höjdare. Pressa ner 1-2 vitlöksklyftor.
penna Skrivet av Maria 2011-01-03 20:09
Väldigt besviken. Såg gott ut men var så otroligt smaklöst. Kryddade och kryddade men fick ingen smak alls. Smakade bara mjölk.
Säkert bra grundrecpet men behövs fler komponenter för att bli bra
penna Skrivet av Labbe 2010-11-16 12:08
Grundreceptet är enkelt och går att variera nästan i det oändliga.
Själv brukar jag ha i tomater, ost, skinka och lök.
(skippar skinkan om jag har vegetarianer på middag)
person Svar till Sara penna Skrivet av Susanne 2010-10-28 01:25

Det ÄR både gott och enkelt. Tråkigt att du misslyckats. Dock är det svårt att ge några tips när du inte skriver vad som inte blev bra.

"Arg Medelålders Kvinna" hade ju misslyckats med att vispa ut mjölet i mjölken, vet inte om det var samma problem för dig?

Med tanke på hur många positiva kommentarer det ändå är på detta recept så tror jag inte receptet är så dåligt ändå, men självklart går det säkert att förbättra och förtydliga, men då är det bra om du skriver vad som gick fel.

person Svar till Arg Medelålders Kvinna penna Skrivet av Sara 2010-10-27 13:06
Jag håller med, ett skitrecept, ser så gott och enkelt ut, men smackar bara mög, nu får det bli hamburgare på MC donalds i ren stress innan jobb.
penna Skrivet av Emelie 2010-09-28 12:02
Jag kryddade lite med paprikapulver. Dessutom hade jag riven ost i och lite extra salt. Kanon!
person Svar till Mirela penna Skrivet av Susanne 2010-04-19 01:19
Ja smaken beror lite på vad man lägger i. Ibland får man tillsätta lite mera salt. Vitlök är jättegott i!
penna Skrivet av Mirela 2010-03-25 13:52
Den var väldign gräddig och krämig men jag tyckte den var lite smaklös, använde mig av rökt kalkonkött:) nästa gång kankse ja lägger i lite vitlök för att krydda upp smaken. Men annars väldigt lätt och göra och går snabbt!
penna Skrivet av Kenny 2010-02-10 12:52
Inte det godaste jag har smakat men måste hålla med om att barnen ÄLSKAR det!!!! Går nog att piffa till så det passar vuxna också. Jag stekte lite färsk svamp och blandade i - uppskattat.
penna Skrivet av Karolin 2010-02-06 14:32
Ååååh så gott!!!! min son älskar det det också!!! han är väldigt kräsen annars! :)
penna Skrivet av Carl-Oscar 2010-02-05 21:02
jätta goot prova att tilllägga 1-2 vitlöks klyftor jäääääääääääääätte gott
penna Skrivet av Skinksås!! 2010-01-18 18:10
Mmmmmm!!! Den var verkligen jättegod men samtidigt enkel!!!
penna Skrivet av Susanne 2010-01-17 11:52
Svar till Maria: Tack för bra laktosfria tips som jag nu skrivit in i receptet!
penna Skrivet av Maria 2010-01-14 11:51
Gjorde den precis med rökt norrlänsk skinka och det blev mycket gott! Hade i lite ost och vitlök. Använde mig av 1dl laktosfri mjölk och 3dl solhavre.
Solhavre överhuvudtaget i matlagning ger en fylligare upplevelse. Laktosfri mjölk är så tunn och bränner vid väldigt lätt.
penna Skrivet av cathrin 2010-01-05 17:47
Jätte bra recept, hade också i bonjour extra vitlök, underbar gräddigsmak! :)
penna Skrivet av Petar 2009-12-14 21:40
Detta är ett bra recept och det går snabbt.
Godast är det faktiskt med bacon till.
penna Skrivet av Susanne 2009-11-05 01:40
Svar till Nina: Om det bränner fast är det viktigt att man inte rör hårt på botten så man rör upp det fastbrända för då kommer allt smaka bränt. För att det inte ska bränna fast så kanske du nästa gång ska välja en kastrull med tjockare botten om du har en sådan och så ska du nog sänka plattans värme lite. Sedan vet jag inte vad du rörde med men en bra visp är att rekommendera som man lätt kan komma åt hela botten med. Men sedan om det ändå bränner fast så tänk som sagt på att inte då skrapa upp det fastbrända för då kan du ändå äta såsen.
penna Skrivet av Nybörjare 2009-11-03 19:01
Super gott!!!!
penna Skrivet av Nina 2009-11-02 12:56
min sås smakar bränd, så ingen höjdare. Tur att man inte lagt ner ngn tid direkt, antar att det är kastrullen , för jag rörde hela tiden
penna Skrivet av Pernilla 2009-11-01 15:53
Supergod och snabb att göra!!!!
penna Skrivet av Susanne 2009-10-15 13:55

Svar till Sannah: Rökt kalkonkött går bra. Det måste vara något färdiglagat kött. Kyckling beror på, finns det något färdiglagat i små bitar går det nog typ salladskyckling. Eller om du själv skär grillad kyckling i små bitar. Det blir inte samma sak men jag tror det fungerar.

Svar till Missie och Sissy: Det är inte lätt att skriva en tid som stämmer för alla. Ibland får jag kommentarer tvärtom era att mina tider är onödigt långa. Ett tips är att vid all matlagning att man har lite tidsmarginal för man vet aldrig vad som händer särskilt om man aldrig gjort ett recept tidigare så tar det kanske lite längre tid. I det här fallet beror ju tiden också på ifall man köper färdigstrimlat kött eller om man själv ska skära kött i småbitar. Jag tror säkert att ni kommer göra receptet snabbare om ni gör det fler gånger, så hoppas ni vill göra ett nytt försök. Men om ni och även andra tycker att tiden är för kort så kan jag självklart utöka den lite.

penna Skrivet av Missie och Sissy 2009-10-14 20:02
NI SA ATT DET SKULLE TA 10 MINUTER!!!!
Men det tog en halvtimma för oss :'(
Vi är djupt besvikna, och ledsna för vi var tvugna o skynda oss faktiskt.
penna Skrivet av maja 2009-08-31 17:03
det är gott
penna Skrivet av Sannah 2009-08-29 15:08
kan man ha kyckling istället??
penna Skrivet av Elin 2009-08-14 14:54
Gott och enkelt. :)
penna Skrivet av Susanne 2009-08-05 10:50
Svar till yassmin: Ja du kan ta rökt kalkon istället.
penna Skrivet av yassmin 2009-08-05 10:23
kan man använda rökt kalkon istället?
penna Skrivet av Susanne 2009-07-29 10:21
Svar till d e: Ja det kan du kan ta bacon, det blir inte riktigt samma men det blir gott det med.
penna Skrivet av d e 2009-07-27 14:30
kan man använda skivad bacon istället för skinka?
penna Skrivet av fitt 2009-07-15 14:42
Detta ska jag laga idag mums
penna Skrivet av sofie 2009-05-01 20:42
gott <3
penna Skrivet av Susanne 2009-04-16 08:33
Svar till karin: Ja du kan ta korv istället.
penna Skrivet av karin 2009-04-15 22:32
kan man ha (rund skärda) korvar ist för skinka ?
penna Skrivet av Susanne 2009-04-14 23:13
Svar till babak: Du kan ta vilken mjölk du vill. Annars är det som du säger att man kan ta en sorts mjölk med mindre fett och "kompensera" det med att ta grädde, smör eller olja så får man en fetare sås som smakar mera.
penna Skrivet av Susanne 2009-04-14 13:24
Svar till anonym: Ja det går alldeles utmärkt med rökt kalkon istället för skinka.
  1   2   3   nästa sida