Kommentarer till Pannacotta - Sida 4

"Det godaste receptet på pannacotta som du enkelt gör med detta recept som innehåller förklarande bilder! Panna cotta gör man genom att koka upp grädde. 4-6 portioner."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4
penna Skrivet av Trana 2008-01-16 20:35
Provade med 4 blad och den blev helt gummiaktig. Har nu gjort den 3 gånger med endast 3 gelantinblad och den har blivit perfekt varje gång. Brukar oxå lägga frysta bär i botten på glaset först så att det blir fruktigt både från topp och botten. Succé!!
penna Skrivet av Susanne 2008-01-06 05:37
Svar till Rakel: Ta 1 dl gelésocker och uteslut det vanliga sockret.
penna Skrivet av Susanne 2007-12-31 13:26
Svar till Annelie: Du kan ta 2-3 gelatinblad om du vill ha den lösare. Med 4 blad blir den ganska fast.
penna Skrivet av Annelie 2007-12-31 08:39
Är inte 4 gelatinblad för mycket? Man vill ju inte att pannacottan skall bli stabbig, utan krämig!
penna Skrivet av Sofia 2007-12-30 21:12
Panna cotta är så gott, Och passar som efterätt även till fina middagar. detta får det bli till nyår ! :)
penna Skrivet av Rakel 2007-12-21 22:23
Till Tom: Hur mkt "gelesocker" använder du? Tar du 1/2 dl socker som det står i receptet?
penna Skrivet av Tom 2007-10-06 17:32
Gör det ännu enklare, använd s k Gelesocker (Dansukker fabrikat) så slipper ni gelatingrejen, detta är redan blandat i sockret. Superenkelt.
penna Skrivet av Nerry 2007-09-19 13:29
Gud va gott de e me Pannacotta ska göra de ikväll=)
penna Skrivet av jag 2007-09-07 16:47
det äe vantastiskt sketa gott
penna Skrivet av Eiworhilde 2007-07-27 21:04
Lägg tiden på förrätt och varmrätt, den här underbara desserten tar inmgen tid, men imponerar
penna Skrivet av Heléne 2007-05-26 17:14
Underbart gott!!!
penna Skrivet av Zipa 2007-05-22 19:03
Det är sådär lite kompliserat men gott!!
penna Skrivet av johan 2007-05-19 19:00
det är för mycket gelatin!!!!!!
penna Skrivet av anita 2007-05-15 21:22
mmmmm..snacka om gott..verkar så invecklat men e så enkelt..tjusit ser det ut oxo i sitt glas ,,de här ska jag bjuda på nästa gång jag har middag.
penna Skrivet av Julia 2007-04-28 17:51
Verkligen god efterrätt!!! Jag som har svårt för panna cotta tycker att denna rätt är oemotståndlig.
penna Skrivet av kockmästaren 2007-04-26 10:57
Bra och lätt recept, min fru blev impad av desserten, speciellt eftersom den var lyxig med vaniljfröna. Bra att alla får ta sin favoritsylt ovanpå. Kockis
penna Skrivet av anna 2007-02-24 15:31
tips. prova att blanda ner cocos i smeten, supegott!! tack för en superbra hemsida. superbra recept finns det här. panacottan var supergod!
penna Skrivet av da Man 2007-02-24 15:27
helt outstanding assow. aboow va god den va! ja baxade lite av min brot´ah o den va så här god! det va som en dröm , och då menar ja inte mardröm utan en sån där underbar dröm om, ja ni vet vad ... hehe :P puzzzz
penna Skrivet av tesalilla 2007-02-12 23:22
du kan blanda i lite persikalikör i smeten... eller citronlikör... helt underbart!
penna Skrivet av Peter T 2007-02-07 18:03
Hela vitsen med Pannacotta är att den blir just så fast att man kan skälpa upp och servera den på fat/tallrik. Inge kul att gräva i en portionsform!
penna Skrivet av Lisa 2007-02-07 10:59
Jag provade detta recept igår, mycket gott, men det hade nog räckt med 2-3 blad gelatin. Tyckte den blev lite för fast..
penna Skrivet av Susanne 2007-02-03 00:44
Svar till EK: Det kan nog förklaras med att fröna har högre densitet än pannacottasmeten i övrigt. Jag vet faktiskt inte hur man kan motverka detta. Det blev likadant för mig. Dock påverkar det ju inte smaken för vaniljsmaken blir jämnt fördelad när ingredienserna till pannacottan kokar.
penna Skrivet av sabbe 2007-02-01 16:31
det bästa jag har ätit:p
penna Skrivet av EK 2007-02-01 15:51
Hej! jag tyckte den var underbar, men frågan är bara, varför samlas alla vaniljfrön i botten av glaset? Vet inte vad jag gjort för fel?
penna Skrivet av Webmaster: 2007-01-20 19:45
Svar till K-Magalös: Tack för ditt tips på hur man gör pannacotta utan gelatin. Jag har lagt till det som variationstips på receptet.
penna Skrivet av Susanne 2007-01-20 19:41
Svar till spice: Du kan inte återanvända vaniljstången. Om du tycker det är dyrt så kan du använda vanillinsocker istället eller köpa äkta vaniljsocker som innehåller de svarta prickarna. Det är betydligt billigare. Inte riktigt lika god vaniljsmak förstås som med vaniljstång, men nästan!
penna Skrivet av spice 2007-01-15 14:20
Har läst nånstans att vaniljstången går att återanvända.. men hur kan d funka om man skall skrapa ur alla kornen? Nån som vet? Dom e ju rärt dyra..
penna Skrivet av K - Magalös 2007-01-14 19:23
Jag har en variant med agar-agar istället för gelatin, eftersom alla inte äter det. Sök efter: magalös +"pannacotta utan gelatin" så hittar du receptet. För övrigt är Pannacotta en supergod efterrätt, gärna med bär till, som gör det lite syrligt.
penna Skrivet av Malin 2007-01-13 13:41
Ett gott tips! Smält ner 200 g vit choklad så blir den ännu godare!
penna Skrivet av Elsa, 2007-01-09 17:40
Super - men lite för mycket grädde, den blev ganska mäktig..

Men väldigt god!
penna Skrivet av christina 2007-01-07 15:12
magrare alternativ,byt ut 3dl grädde mot gräddfil vispas i efter gelantinbladen(räcker med 2st nu)
penna Skrivet av En annan muslim 2007-01-02 15:08
Mycket gott, tog gelatin av nöt och det funkade perfekt.Tack för en bra hemsida!
penna Skrivet av BABSAN 2007-01-01 09:45
enkelt och mycket gott
penna Skrivet av hej 2006-12-31 01:55
pannacotta, tp, helkväll!
penna Skrivet av Susanne 2006-12-30 18:20
Svar till Ann-Sofie: Du kan smälta ner 100 g choklad i grädden om du vill.
penna Skrivet av åsa 2006-12-30 17:52
Alla är inte muslimer så gelen går jätte bra att använda för oss andra.har man allergi eller annan tro får man väl byta till annat, den som har problemet vet väl själv vad man kan och inte kan äta.tack för bra recept, Jätte gott
penna Skrivet av BaldersInn 2006-12-30 10:33
Om du är muslim: använd gelantin av ko, finns att få tag på i välsort affärer
penna Skrivet av Ann-Sofie 2006-12-28 15:11
Kan man ha någon form av choklad till för att få det "mustigare"?
penna Skrivet av EN MUSLIM 2006-12-28 14:59
Ni eller du som har skrivit recepter borde tänka på att de finns muslimer och gele finns dee juu nåt av griiseenn (bläää fyfan vad ÄCKLIIIGT
penna Skrivet av Genväg 2006-12-28 10:21
Köp ett paket gelésocker,blanda med grädde,koka upp,smaksätt, vips klart! Lika gott som originalet.
(receptet står på förpackningen)
penna Skrivet av Eva 2006-12-23 16:56
Mycket gott! En perfekt efterätt!
penna Skrivet av Mikael Svensson 2006-11-28 13:40
Hm, pannacotta utan vit choklad... Måste jag testa. Fast ett hekto björnbär pressade genom tesil ner i smeten var inte dumt det heller.
penna Skrivet av Konditorn 2006-11-18 15:25
Ett gott alternativ är att byta ut socker mot honung.
penna Skrivet av Susanne 2006-11-13 22:34
Sara: Gelatinet behövs för att pannacottan ska stelna och bli fast i konsistensen. Jag kan inte komma på något att byta ut det mot förutom gelatinpulver eller gelésocker men det är ju i princip samma sak.
penna Skrivet av sara 2006-11-13 16:27
kan man inte byta ot gelatinet mot något annat?
penna Skrivet av Anette Qvist 2006-11-03 15:59
Vill gärna komma med ett alternativ till vanilj, prova med att finrispa skalet från två tvättade citroner det blir mycket friskt och gott.
penna Skrivet av Lina 2006-10-25 13:43
Det är godare med en vaniljstång.
FÖRBJUDET GOTT!
penna Skrivet av C. 2006-10-23 20:16
DET GODASTE JAG ÄTIT!
förra sidan   1   2   3   4