Kommentarer till Morotskaka - Sida 4

"Mycket god och saftig morotskaka med len och fin färskostglasyr. Kakan går extra snabbt och enkelt att göra i matberedare."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   nästa sida
penna Skrivet av mio 2009-03-29 21:48
jag har lyckats med den!!!
penna Skrivet av ... 2009-03-21 17:31
mums
penna Skrivet av ... 2009-03-16 09:45
Underbar kaka, kanelen var slut så bytte till kardemumma blev jätte gott.
penna Skrivet av sofia 2009-03-15 14:35
Min morotskaka är godast!
penna Skrivet av patrik 2009-03-12 14:54
älskar morotskaka gör det typ varje dag!!!!!:P=)
penna Skrivet av jenny 2009-02-27 17:39
jag tycker att alla ska smaka på morotskaka
penna Skrivet av Susanne 2009-02-05 00:37
Svar till Johanna: Man kan ta vilken olja man vill (som är relativt smaklös). Jag brukar ta vanlig matolja (rapsolja).
penna Skrivet av Johanna 2009-02-04 23:09
Hejsan, jag undrar vad för olja det ska vara? Det står ju bara "olja"? =)
penna Skrivet av Reema 2008-12-08 19:17
Today was the first time i made carrot cake.It came out really good!!Will be trying many more of your recipes.Thank you !!
penna Skrivet av Hovslagarn 2008-11-21 19:43
Har aldrig bakat förut ,men när jag hittade era recept gick det jättebra ,har bakat 2st morotskakor 1 chokladsockerkaka 1 kladdkaka 1 äppelkaka supergoda allihop.
penna Skrivet av Susanne 2008-11-04 21:55
Svar till Jessica: Ja du kan ju prova att byta ut nötterna mot något annat som t.ex. kokosflingor. Eller också tar du lite mer morot eller också bara skippar nötterna.
penna Skrivet av mia 2008-11-03 17:03
äkta bannakaka som är lite bortglömd men har på senast blivit poulär. alla tjejerna på hemtjänsten bakar egna och tar med så de blir mycket morotskaka nu:D
penna Skrivet av jessica.. igen 2008-11-02 00:26
jo jag undrar.. kan man göra denna kakan utan nötterna i själva smeten??
penna Skrivet av jessica 2008-11-02 00:16
jag gjorde denna kakan idag.
jag tog 300g av philadelphiaosten. så mycket godare med mycket glasyr.
sen rostade jag kokosflingor med mandelspån och strödde över och även citronstrimlor. mycket gott =)
penna Skrivet av Ann-Sofie 2008-10-13 00:09
Mycket lyckad! Såå god!
penna Skrivet av Jam 2008-10-07 22:49
Håller på och bakar denna recept för första gången, kakan ser fin ut i ugnen just nu. ;)
penna Skrivet av Mommo , Kille 13år 2008-10-05 18:33
jag gjorde hela allt funka men glasyren räckte inte så jag var tvungen att lägga till 100g extra :D
penna Skrivet av Susanne 2008-09-30 23:35
Svar till Lea: Äggen och sockret ska vispas ganska ordentligt. Så det kan bero på det, men det kan också bero på motsatsen, att du rörde runt för länge i smeten (efter du tillsatt alla ingredienser) som faktiskt är det vanligaste felet folk gör. Man ska bara röra tills det är blandat när man tillsatt alla ingredienser (gäller alla mjuka kakor). Du kan också ha glömt något av bakpulver och bikarbonat.
penna Skrivet av Lea 2008-09-29 15:10
Min kaka blev väldigt platt och tjock, kan det bero på att jag inte vispade tillräckligt mycket efter att jag hade haft i äggen? Har ingen elvisp och jag visste inte om jag skulle vispa som vanligt eller bara vispa ut äggen.
penna Skrivet av Susanne 2008-09-23 23:33
Svar till Ellie: Ja, det går nog bra med sockerkaksform med hål i mitten eller en avlång kakform. Med sockerkaksformen med hål i mitten blir det nog lite svårare att breda på glasyren så jag skulle nog rekommendera en avlång kakform i så fall.
penna Skrivet av Ellie 2008-09-23 17:27
Jag har ingen rund kakform :S Går den att göra i sockerkaksform med hål i mitten eller i en avlång kakform??
person Svar till Lovisa penna Skrivet av Susanne 2008-09-21 22:41
Tack för ditt tips, jag har lagt till det i receptet!
penna Skrivet av Lovisa 2008-09-20 09:55
Supergod!! Jag använde soja-cream cheese istället för philiadephia och eftersom jag inte tål mjölkprodukter, tillsatte lite rivet citronskal i frostingen också och den blev en superhit! Kommer definitivt göra den många fler gånger!
penna Skrivet av Susanne 2008-09-12 21:48
Svar till sara: Tack för att du påpekade det! Det ska vara 100 g och jag har rättat till det i receptet.
penna Skrivet av sara 2008-09-12 21:03
vad menas med 100 philadelphiaost? , ska man ha 100 sånna? xD
penna Skrivet av morotskaka<3 2008-09-09 18:51
jätte bra recept,kakan vart jätte goood :D
penna Skrivet av Jennifer 2008-09-06 22:48
Detta var den godaste morotskakan jag har ätit ! Bättre än dom på caféerna btw!!
Men jag bytte ur citronen mot vaniljsocker!
Kanongott!!! Tack för ett underbart recept :D
penna Skrivet av CarrotCake 2008-08-27 13:51
Nu ligger min kaka i ugnen och bakas :D Jag hade i massa kanel, ingefärspulver, och lite kardemumma. Varför inte krydda till den extra mycket liksom :D
Ska göra glasyren nu :)
penna Skrivet av Mishti 2008-08-06 21:50
Jag bakade denna kakan & den blev den godaste kakan jag någnsin ätit :)
penna Skrivet av Victoria 2008-05-15 19:59
Denna kaka blev jättegod! Btw, så vill jag berömma för en jättebra sida, med bra bilder och tydliga instruktioner... tack! :)
penna Skrivet av Fannie, Anna, Viveca och Håkan 2008-04-17 18:36
Den blev hur god som hälst, alla i min familj älskar den :)
roligt att få en sån bra kaka.
jag hoppade över Ingefära och bikaorbonat, blev hur gott som helst !!
penna Skrivet av födoämnesallergikern 2008-04-15 17:25
gjorde denna kakan, fast utan mandeln, vilket funkade jättebra, smakar lite mer som mjuk pepparkaka, men helt klart god! :)
penna Skrivet av chris 2008-04-02 13:42
prova vaniljsocker istället för citron då blir glasyren inte lika skarp.
penna Skrivet av Emma 2008-04-01 14:10
Gjorde dem i små folie formar (18st) men de behövde endå vara inne i ca 45 minuter, kladdade på glasyren när de svalnat och toppade med kokos.
De blev verkligen lyckade på första försöket.
penna Skrivet av Lillin 2008-03-24 09:08
Det här var nog det godaste jag ätit på länge!
penna Skrivet av Anna 2008-03-13 17:19
Nu sitter kakan i ugnen, jag byte helt oljan mot en burk med lätt kesella 1% och halverade sockret (endast råsocker) och sen blir det philadelfia Light uppå! Vi får se om den "nyttigare" varianten lyckas....återkommer om sisådär 2 timmar:)
penna Skrivet av Hanna 2008-03-03 17:56
det var bra men, ska det inte vara 6 dl rivna morötter,och den ska inte vara i ugnen i ca 45 min!! jag tror nog att du har skrivit fel för den var inte god...haha nej jag skojhade bara såklart den var god... tack så mycket för det receptet det var super gott!
penna Skrivet av Carola 2008-02-26 15:58
Jag brukar använda Philadelphia Yoghurt till glasyren och ha i 1 dl Kesella i smeten, blir extra god och saftig kaka!
penna Skrivet av Lena 2008-02-01 22:51
Fint recept, enkelt men gott!
penna Skrivet av Lisa 2008-01-29 16:04
Jättebra recept! Jag är inte så jätteförtjust i morotskaka vanligtvis, men den här är riktigt god och så lätt att göra!
penna Skrivet av Susanne 2007-12-02 02:30
Svar till Pinar: Jag har inte provat själv, men det borde väl gå. Skillnaden med en mixer och matberedere är väl mest att det är en större kniv som roterar i matberedaren. Vet inte om det kan bli problem med det för mixern att få allt blandat. Men du kan ju alltid använda mixern bara för morötterna och mandeln.
penna Skrivet av Pinar 2007-12-01 16:49
Kan man mixa sakerna i en mixer?
penna Skrivet av Susanne 2007-11-17 12:24
Svar till jessi: Nej du kan byta ut det mot bakpulver. Ta lite mer bakpulver än bikarbonat.
penna Skrivet av jessi 2007-11-16 18:10
måste man ha i bikarbonat?
penna Skrivet av Anna 2007-11-01 18:08
Otrolig god kaka!
penna Skrivet av Susanne 2007-10-31 01:05
Svar till Mille: Ja det ska gå bra att frysa morotskakan med glasyr.
penna Skrivet av mille 2007-10-30 10:12
Kan man frysa in morotskaka. jag menar för glsyren, håller den sig?
penna Skrivet av Susanne 2007-09-28 23:35
Svar till sol: Ja, bikarbonat och matsoda är samma sak.
penna Skrivet av sol 2007-09-28 23:32
Undrar bara... är bikarbonat samma som matsoda? Natriumbikarbonat står det som innehåll i matsodaburken iaf.
penna Skrivet av sdaf 2007-09-23 18:53
för mycket morot ser de ut som ?
förra sidan   1   2   3   4   5   nästa sida