Kommentarer till Mörk chokladkaka - Sida 1

"Enkelt recept på god mörk chokladkaka med mandel. 20 min jobb. Bilder steg för steg!"

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Lavin 2015-02-24 20:31
Hej
Jag har en fråga: oavsett vad jag bakar så får jag alltid hårda kanter. Vad gör jag för fel?
person Svar till aggie penna Skrivet av Susanne 2014-09-02 20:46
Tack! Vad roligt att höra! :)
penna Skrivet av aggie 2014-09-02 11:43
Hej!
Vilken fiin och bra sida!
Har inte sett den förut, men den verkar superbra!
Kommer att rekommendera den till folk jag känner!
person Svar till Kerstin Lövgren penna Skrivet av Susanne 2014-03-21 01:15
Jag tror det går bra med samma mängd. Jag har dock inte provat det själv men tror det går bra! Skriv gärna hur det blev om du provar!
person Svar till Rose-Marie penna Skrivet av Susanne 2014-03-20 16:27

Tyvärr har jag inget svar på din fråga eftersom jag själv aldrig använt No Egg. Men kanske vet någon annan som läser detta.

Roligt att höra att du gillar min receptsida!

penna Skrivet av Rose-Marie 2014-03-19 08:11
Hej. Jag tänkte göra chokladkakan i helgen, men undrar om det går att ersätta äggen med No Egg, i så fall, behövs det mer annan vätska? Har både mjölk o ägg allergiker. (Bra sida, har hittat mycket gott här)
penna Skrivet av Kerstin Lövgren 2014-03-17 15:36
Kan man ta potatismjöl och isåfall hur mycket i stället för
majsenastärkelse.
penna Skrivet av Sofia 2013-05-22 15:17
Detta var en otroligt god kaka! Som en kladdkaka fast ändå inte.
Jag hade dock tre äggvitor över sen tidigare och vispade detta med 1.5 dl socker till en maräng. Detta spred jag över smeten i formen och hällde mandelspån över och gräddade så som i receptet.
Oj, vilken lyckad kombination! Så himla gott!! :-D
person Svar till Muffins penna Skrivet av Susanne 2012-10-21 16:40
Det står ju i receptet: laktosfritt - ta laktosfritt smör. Så jag förstår inte riktigt vad du menar?
penna Skrivet av Muffins 2012-10-20 19:28
Det står ju att det ska vara vanligt smör i men om man är laktosintolerant så har ni väl skrivit fel?
person Svar till Jenny penna Skrivet av Susanne 2011-12-02 16:28
Jag tror att ursprungsreceptet jag utgick från hette så. Men jag kan hålla med dig om det. Dock blir ju färgen ändå mörk av kakaon. Hade man gjort en kaka med smält mjölkchoklad hade den blivit ljusare.
penna Skrivet av Jenny 2011-11-21 17:09
Varför heter den mörk chokladkaka? Vad jag kan se så innehåller kakan ingen sådan.
penna Skrivet av Amanda 2009-11-11 07:46
Såg faktiskt riktigt god ut! , Tänkte prova att baka den i dag!
penna Skrivet av Susanne 2009-08-09 23:50
Svar till malin: 30 minuter i ugnen precis som det står i receptbeskrivningen. (Siffran 50 minuter är den tid det tar att göra hela receptet.)
penna Skrivet av malin 2009-08-09 16:01
hur länge ska den vara i ugnen? 50 lr 30 min?!
penna Skrivet av Patricia 2009-06-20 15:14
Det här var det bästa jag ätit
penna Skrivet av Yuki 2009-04-07 23:02
Kladdkakan smakar super! Men jag tyckt att det blev lite för litet...
Jag tog dubbelsats, och det blev ganska okej. Hur små bitar delar ni det i om det är 8 portioner??
penna Skrivet av Susanne 2009-04-01 21:52
Svar till nina: Vad tråkigt. Om jag vore du skulle jag kolla upp att du har rätt inställningar på ugnen. Du ska ha övervärme och undervärme. Grillelementet ska ej vara på. Det kan också vara fel på din ugn. Kanske är den mycket varmare än vad du ställt in. Du kan prova med en termometer som tål ugn.
penna Skrivet av nina 2009-03-28 12:27
a men va fan jag kan inte baka bränner det varje gång jag bakar nåt
asså de blir bara skit :(
penna Skrivet av Susanne 2009-03-20 23:04
Svar till dedu: Jag tycker den är enkel att göra. Läs igenom hela receptbeskrivningen innan du börjar och återkom om du har några frågor.
penna Skrivet av dedu 2009-03-20 17:26
det ser så god ut... men är det svårt att göra det???????
penna Skrivet av emelie 2008-08-10 16:18
Häll i smält mörk blockchoklad i smeten så blir det ännu godare!
penna Skrivet av Susanne 2007-09-17 18:06
Svar till bs: Nej det kan man inte säga generellt. Dessutom beror det ju på hur stor långpannan är.
penna Skrivet av bs 2007-09-16 10:47
skall det vara dubbelsats på allt vid bakning i långpanna?
penna Skrivet av hgj 2007-09-11 18:36
denna kaka ser inte bara ut som skit, det är skit god också :D
penna Skrivet av Jonte 2007-07-09 10:11
Denna kaka är underbart god. Ta ut den när den fortfarande är lite småkladdig. Tog slut hemma på en dag...mmm...
penna Skrivet av siri 2007-03-21 15:32
denna kan även med fördel göras i långpanna , fast då behövs minst dubbelsats !
penna Skrivet av Paria 2006-04-28 19:28
Undrar hur det gick för ewa! Ska prova det här receptet imorgon, som sagt, det är ju nyttigare med mörkchoklad. :)
penna Skrivet av SM.. 2006-03-29 19:00
Smaskens jätte gott prova den.:)
penna Skrivet av Hej 2006-02-04 15:48
Ser väldigt gott ut, håller med rikke och KR nått att prova kanske(;
penna Skrivet av Ewa 2005-11-26 15:36
Letar efter ett recept på chokladkaka med valnötter men det här verkar bra! Testar att byta ut mandeln mot valnötter! Mörk choklad är smaskens :-)
penna Skrivet av rikke 2005-08-02 14:12
jag tror jag håller med "KR", nått att prova kanske! mörk choklad är ju mycket nyttigare och godare (;
penna Skrivet av KR 2005-03-28 18:18
Hmmm... kanske nåt att prova...!?
  1