Kommentarer till Mockarutor / Kärleksmums / Snoddas - Sida 8

"Recept på klassiska mockarutor, även kallade kärleksmums och snoddas. En mjuk chokladkaka med chokladglasyr och kokosflingor."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   nästa sida
penna Skrivet av Jessie 2009-02-14 13:24
Jättegod! Ett tips är att som idag på alla hjärtans dag använda sig av en hjärtformad pepparkaksform och skära ut hjärtan i stlället för rutor...uppskattas alltid..
penna Skrivet av shahoz 2009-02-11 17:40
jätte god
penna Skrivet av Marianne 2009-02-08 15:11
Helt underbart god!!!
penna Skrivet av Manri 2009-02-06 19:01
Det var är stitgott jag jag bakat den i skolan när vi hade hemskunskap det va kull som .FAN!
penna Skrivet av Johanna 2009-02-04 22:10
Om man bakar kakan som det står så blir den utmärkt!! Och jättegod! Förväxla dock inte denna kaka med brownies..det ska va kaffe i moccarutor!Jag tyckte en sats glasyr räckte gott. : )
penna Skrivet av rochm 2009-01-31 08:37
jag ska snart börja baka dena recept hoppas den blir jätte god.Men jag ska göra dubbel glasyr för jag tycker om safftiga kakor.<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
penna Skrivet av Susanne 2009-01-28 00:16
Svar till Gerd: Nej, de recept som är GI-recept är makerade med GI recept och alla de finns också i kategorin Må bra - GI recept som finns i menyn "Recept" uppe till vänster. Recept som inte ingår i kategorin GI-recept, som t.ex. det här har inte lågt GI.
penna Skrivet av Gerd 2009-01-27 18:10
Är verkligen alla recept här på sajten GI_recept?
penna Skrivet av pinglan 2009-01-25 21:51
felet med glasyren är att du har tror jag lagt i kaffet bara sådär det brukar jag göra för att jag tycker om kaffe men annars ska man koka eller brygga kaffet o sedan tillsätta 3msk kaffe..
penna Skrivet av Jörgen 2009-01-22 22:24
Är det bara jag som har lyckats få glasyren att skära sig när man blandar i kaffet? Det ser verkligen märkligt ut när jag försöker röra ihop den. Vad kan felet vara?
penna Skrivet av Sara 2009-01-17 20:37
verkligen goda mmm
penna Skrivet av jessika 2009-01-15 21:50
hej asså vilken god kaka jag bakade den men plötsligt så blev det en bra kaka det var det jag önskade mig men tack för du sa att jag kunde baka dennna kakan hejdå
penna Skrivet av R T 2009-01-08 18:26
Glömde att nämna att jag bara har två dl florsocker i min glasyr. Det är kanske därför. :)
penna Skrivet av R T 2009-01-08 18:22
Det är kul och veta att det finns andra som också vågar göra ändringar i det här receptet. Jag har gjort det här receptet två gånger. Den blev god och fin första gången. Jag hade i två msk kaffe och msk kakao första gången och tyckte att det blev bättre än när jag hade tre msk kaffe för att göra glasyren alltså. Då blev glasyren för vattnig tyckte jag. De som vill snåla med sockret som jag kan prova med att ha i två dl socker istället för tre. Den blir fortfarande jättegod!
penna Skrivet av SARA 2009-01-08 16:39
MUMMS DEN VAD JÄTTE GOD JAG LA OXÅ TILL LITE NÖTTER :-) :)
penna Skrivet av MAJA 2009-01-08 16:37
JAG TRODE ATT DEN SKULLE BLI SÅ GOD !!
penna Skrivet av Helena 2009-01-02 23:13
Jag gör alltid dubbel sats av glasyren. Blir mycket godare och saftigare. En glasyrsats räcker knappt till att bre över kakan!
penna Skrivet av Monia Lönn 2008-12-30 12:26
Mm det ser jätte gott ut. Har precis bakat den själv o jag är 11 år och har gjort den helt själv. Nu har man något att mumsa i sig till nyår.. :)
penna Skrivet av Ume-Sandra 2008-12-23 22:02
Mitt favvo recept. Pojkvännen säger att de är de godaste mockarutorna han har smakat =D

Jag brukar variera mjölkmängden, har oftast i 2 dl stället för 1 1/5 dl, det beror på hur mycket man har haft i av de andra ingridienser.
penna Skrivet av AL *** ANNALENA 2008-12-20 17:35
SÅ GRYMT GOD MAN KAN INTE MISSA DEN
HAR BACKAT DEN I FRÅN BARNS BEN : )
I KVÄLL BLIR DET EN PLÅT TILL
GOD JUL GOD JUL GOD JUL
MVH:ANNALENA AL.B
penna Skrivet av ad gänget 2008-12-13 18:03
god men glöm inte mjölet och det är jul hej
penna Skrivet av l;et 2008-12-11 15:07
kakan är jättegod men man får inte glömma ströbröd i botten ;)
penna Skrivet av lajla 2008-12-11 15:04
man ska göra receptet som det står med en halv sats till annars blire nte bra ! 2 satser glasyr !!!!!!
penna Skrivet av Amanda 2008-12-04 20:18
Väldigt bra recept, väldigt lätt att förstå.
Mvh. Amanda
penna Skrivet av Emma 2008-12-04 17:47
Tummen upp för denna UNDERBARA KAKA!!! :-) Men som ni säger, gör 2 satser med glasyr! och lite mer kakao för den chokladige ;)
penna Skrivet av sara 2008-11-29 18:22
det var jätte gott
penna Skrivet av Arnold 2008-11-28 21:06
Ursäkta mitt fula språk men det var jävligt gott!!
penna Skrivet av Susanne 2008-11-27 00:13
Svar till Mia: Måste, måste man inte, men ska det bli mockarutor så ska det vara kaffe, tycker iaf jag. Men du kan ta vatten istället. Dock blir det inte lika gott och det tycker jag som aldrig dricker kaffe eftersom jag inte gillar den beska smaken. Men lite kaffe som i det här receptet tillsammans med kakao och massa socker, det blir riktigt gott!
penna Skrivet av Mia 2008-11-26 16:45
Måste man ha kaffe?
penna Skrivet av Susanne 2008-11-25 22:54
Svar till besviken: Om man rör runt med en sked en stund eller använder en visp så försvinner klumparna ganska fort. Man kan också vispa ner lite i taget i det smälta smöret. Se också till att ta bort kastrullen från plattan när smöret är smält, så att det inte kokar när du vispar ihop glasyren.
penna Skrivet av Susanne 2008-11-25 22:52
Svar till jenny och micki: Jag tror inte det för glasyren är väldigt söt och pärlsocker är ju socker. Men gott blir det säkert.
penna Skrivet av besviken! 2008-11-21 21:27
receptet SUGER! glasyren blir ju fan helt jävla körd, bara massa klumpar :S
penna Skrivet av tina 2008-11-20 19:52
mumsar för fullt. lyckades perfekt!!
kanonbra recept. gott och enkelt :)
penna Skrivet av jenny och micki 2008-11-19 16:20
hmm.. e de lika gott med pärlsocker på?
penna Skrivet av Susanne 2008-11-09 22:09
Svar till Sofia: Ja jag tror det går lika bra med matlagningsgrädde.
penna Skrivet av Sofia 2008-11-09 17:08
Så sugen på att baka denna men har ingen mjölk hemma, kan man använda matlagningsgrädde istället för mjölk??
penna Skrivet av Susanne 2008-11-04 00:04
Svar till LINA: Du kan ersätta kaffe med vatten. En annan glasyr med mer chokladsmak är den till chokladtårtan.
penna Skrivet av Max 2008-11-03 19:10
Vet att det har ökats med kakao en gång i det här recepten. Men för ännu mer chokladsmak så skulle en matsked till passa perfekt, beroende på vad man själv gillar förstås. :)
penna Skrivet av LINA 2008-11-01 22:18
Jag undrar om man kan byta ut kaffe mot något ?
penna Skrivet av lina 2008-10-31 16:17
kan man inte ersätta kaffe med något annat som smakar mer choklad eller något
penna Skrivet av hemma 2008-10-27 18:31
det var inte mycket chokladsmak, inte det goaste receptet.
penna Skrivet av stud 2008-10-24 11:18
den var hiskelit good :D mums, vad blir kostnaderna ? :D
penna Skrivet av mamma Eva 2008-10-20 10:54
Oj, vad god den var.
penna Skrivet av Ina 2008-10-10 13:10
min syster lagade mockarutor, dom blev så goooda!
penna Skrivet av emma 2008-10-10 06:21
den var supergod
penna Skrivet av bullmamma 2008-10-09 20:42
Dessa är alltid lika goda!!! mmmmmmmmums!
penna Skrivet av gabbe 2008-10-05 16:24
kärleksmums är skit gott!!!!!!!

förstagången ja åt de va de i kyrkan svenska juniorer fan va gött de va!!!:D
penna Skrivet av Susanne 2008-09-23 23:50
Svar till läänaah: Du kan säkert ha hackade nötter i glasyren.
penna Skrivet av bullbella 2008-09-14 18:42
Väldigt bra recept går även att göra som muffins
penna Skrivet av läänaah 2008-09-13 11:11
ska fyllningen va saftig då kan man väl ha nötter på eller?
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   nästa sida