Kommentarer till Mockarutor / Kärleksmums / Snoddas - Sida 7

"Recept på klassiska mockarutor, även kallade kärleksmums och snoddas. En mjuk chokladkaka med chokladglasyr och kokosflingor."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   nästa sida
penna Skrivet av dena 2009-07-05 12:50
vad menar du med kaffe, menar du klart kaffe(asså som man har hällt i vaten)
eller menar du bara själva kaffe sakerna?
penna Skrivet av Susanne 2009-07-04 00:45
Svar till Sussan: Nej du kan ta vatten istället, men det blir godare med kaffe.
penna Skrivet av Sussan 2009-06-29 19:24
måste man ha kaffe..har inget hemma
penna Skrivet av sara 2009-06-28 10:28
jag älskar de hära de är så underbara med en kopp kaffe
penna Skrivet av Susanne 2009-06-21 17:31
Svar till nora: Du kan ta lite mindre florsocker, men ta då också lite mindre vätska så att inte glasyren blir för lösrinnande, den ska vara lite krämig.
penna Skrivet av noraa 2009-06-21 17:15
venne om jag ska testa. alltså jag har inte så mkt florsocker kvar, räcker det med en smula mindre elr måste man ha 3 dl? äcssch, ska nog testa ändåe' blire inte bra såå kastar jag, värt ett försök iallafall! :)
penna Skrivet av carolina 2009-06-05 16:24
tackar för receptet! blev ju supergoda!! Nästa gång så ska jag ha lite mer kakao i smeten, men de är ju en smaksak!
penna Skrivet av Susanne 2009-05-28 15:35
Svar till Yasse: Om du har frystorkat kaffepulver t.ex. nescafe kan du ta det och blanda med vatten. Annars fungerar även kahlua eller baileys (likör). Kanske kan apelsinjuice bli gott. Annars kan du ta vanligt vatten och lite extra kakao.
penna Skrivet av Yasse 2009-05-28 15:28
Jag har inget kaffe hemma kan man ta något annat ?
penna Skrivet av Frida 2009-05-20 17:47
Jättegoda kärleksmums blir det ! Men jag föredrar att ha strössel på :) Och dessutom så tar jag 3 msk kakao i smeten...smakar mera choklad då :)
penna Skrivet av Susanne 2009-05-20 01:14
Svar till Issa The Queen: Strössel går också bra. Finhackade hasselnötter, valnötter eller mandel borde gå bra liksom flagad mandel.
penna Skrivet av Anna 2009-05-19 20:57
Mmm, Baileys, sounds very nice, have to try it next time :) Or Kahlua might be nice aswell as Baileys!?
penna Skrivet av Issa The Queen 2009-05-19 19:16
Jag har ingen kokos hemma, kan man ta något annat över ?
penna Skrivet av basil 2009-05-18 01:22
I substituted the coffee in the icing with the same amount of Baileys and also added 1 generous teaspoon of instant coffee granules to the mix. Not bad at all. I guess just Baileys without coffee would still be fine.
penna Skrivet av Susanne 2009-05-15 01:56
Svar till Ba: Ja, eller också blandar du frystorkat kaffepulver t.ex. nescafe med vatten.
penna Skrivet av Ba 2009-05-14 19:54
Ska kaffet vara bryggt?
penna Skrivet av annou 2009-05-14 19:07
dom är lika goda utan kaffe , det har jag provat förut ,men idag bakar ja den med kaffe
penna Skrivet av Emilia 2009-05-14 15:21
Måste man ha kaffet i?
penna Skrivet av Sahar & Armin 2009-05-09 18:00
Väldigt lätt att baka och ett smarrigt resultat!
penna Skrivet av Katten 2009-05-05 20:11
Verkligen superbra smak på dessa mockarutor!
penna Skrivet av hanna 2009-04-28 16:01
jo de blev perfekta! en ut av de godaste som jag har smakat!
penna Skrivet av Sofia A 2009-04-17 15:31
bra & gott. tackkvakk.
penna Skrivet av JE 2009-04-16 17:06
Det korrekta namnet på denna kaka är ju Kramforskaka!!! (Åtminstone i Kramfors...)
penna Skrivet av Tea 2009-04-14 13:10
Superlätt och snabbt ... blev perfekta =) !
penna Skrivet av Susanne 2009-04-13 18:37
Svar till Amanda Jansson: Ja, i rumstemperatur brukar alltid jag låta min kaka stå när glasyren stelnar.
penna Skrivet av clara & josefine 2009-04-13 16:27
jag och min kompis bakar sådana kakor just nu, de ser skit goda ut !!! :D
penna Skrivet av Amanda Jansson 2009-04-13 13:14
Ska den stå och stelna i rumstempratur?
penna Skrivet av Susanne 2009-04-10 20:42
Svar till Valentina: Du måste ha en form med kanter som är ungefär lika stor till ytan som det står.
penna Skrivet av Valentina 2009-04-10 18:13
Måste man ha en långpanna??
penna Skrivet av Susanne 2009-04-07 23:56
Svar till monica: Om du följt receptet till punkt och pricka bör du ha gräddat den i ugnen. Efter att man brett på glasyren ska den inte in i ugnen om det var det du menade.
penna Skrivet av monica 2009-04-07 21:32
det här var det värsta receptet som jag någonsin har varit med om. den smakade bara KAFFE. och inget mer. följde receptet efter PUNKT och PRICKA och den blev smulig. ska den in i ungen föresten?
penna Skrivet av emelie 2009-04-07 20:39
jätte goda men glasyren måste göras i dubbelstats för att det ska bli nått på kakan.
penna Skrivet av Sara 2009-04-06 19:32
Bakade dessa nyss och jag säger bara MUMS! Jätte lätta att baka och tog inte så lång tid heller. Nu blir nog pojkvännen glad när han kommer hem och får se dessa godingar :)
penna Skrivet av Ranja<33 2009-03-29 15:47
den e så god hehehe jag ska baka en idag:)<33
penna Skrivet av Jag som älskr allt<3 2009-03-23 17:54
Jag ska baka det hära till skolan hoppas att dom kommer att gila den har redan bakat det hära förut den var jätte god<333
penna Skrivet av Susanne 2009-03-21 19:29
Svar till Jag: Nej den behöver inte det. Smeten är ju ganska tunt utbredd i formen om man jämför med sockerkaka.
penna Skrivet av Jag 2009-03-21 17:29
Måste inte kakan gräddas längre än 10-15 min?
penna Skrivet av .... 2009-03-21 12:15
hoppas det blir bra , ska försöka första gången idag ! =)
penna Skrivet av Filip 2009-03-18 18:46
Det heter överkörda igelkottar eller igelkottar!
penna Skrivet av Susanne 2009-03-09 21:57
Svar till Kocken: Ja det kan du göra för att vara säker på att bakpulvret fördelar sig jämnt i smeten. Men man kan också blanda i bakpulvret i smeten innan man har i mjölet och röra ordentligt eller använda elvisp så blir det inga klumpar av bakpulvret och då går det bra ändå. Jag brukar alltid använda elvisp och ha i bakpulvret direkt i smeten så sparar jag både tid och disk och mina sockerkakor har aldrig misslyckats.
penna Skrivet av Kockern 2009-03-08 13:31
Ha för mig man ska blanda mjölet med bakpulvret! eller har jag fel?
penna Skrivet av Susanne 2009-03-07 19:07
Svar till Ewelina: Du kan ta mer vatten och mindre kaffe i glasyren. För att smula mindre kan du vänta lite längre, kanske några timmar eller mer innan du skär upp den men det är inte säkert det blir någon jättestor skillnad, för det är en ganska smulig kaka. Tänk också på att skära upp med en vass kniv.
penna Skrivet av Ewelina 2009-03-07 12:04
Kakan var god men jag skulle vilja ha mindre kaffe smak i glasyren. Vad kan man göra? Och det blev smulig. Hur ska man göra för att få den att inte smula? Lätt recept, tack!
penna Skrivet av Susanne 2009-03-06 14:44
Världens godaste! Jag brukar ta dubbelsats glasyr och strössel istället för kokos. mumma!
penna Skrivet av meeg dolk 2009-03-03 11:40
Toppengod och så lätt att göra när ungdomarna vill baka. jättegod!!!!!
penna Skrivet av Micke 2009-03-01 11:49
Glöm inte att hålla på den varma glasyren när kakan har svalnat.
penna Skrivet av mm 2009-02-25 19:59
as goda, skulle kunna äta hur många som hällst;)
penna Skrivet av amanda 2009-02-23 13:34
smaskens
penna Skrivet av amanda 2009-02-20 12:51
jag tyckte inte alls att de var goda, tvärt om smakade de skit!
penna Skrivet av elinor och amanda 2009-02-18 16:04
dem är obeskrivligt goda, lätta och baka och ett bra recept.:):)
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   nästa sida