Kommentarer till Mockarutor / Kärleksmums / Snoddas - Sida 11

"Recept på klassiska mockarutor, även kallade kärleksmums och snoddas. En mjuk chokladkaka med chokladglasyr och kokosflingor."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   7   8   9   10   11   12   13   14   nästa sida
penna Skrivet av Johanna 2008-01-24 20:51
Min blev helt PERFEKT!! Jag hann själv knappt smaka förens familjen hade ätit upp allt! haha. Ska baka sån idag igen!
penna Skrivet av Melina 2008-01-24 18:57
Det gick inte bra för mig. Den höjdes inte alls. men det var gott i alla fall. lite klibbigt bara ;D
penna Skrivet av Lillin 2008-01-21 09:07
Hur god som helst! Hade dock in min i nästan 20 minuter och botten var som en kladdkaka. Det gjorde ju inget för den var riktigt god ändå, men lite konstigt tyckte jag allt
penna Skrivet av matthew 2008-01-20 14:15
jag älskar den
penna Skrivet av Emma 2008-01-16 22:06
åhhh, undra vem som har kommit på det här goda receptet?? XP
penna Skrivet av Emma älskar att baka!!! 2008-01-16 22:02
Alla gillar den!!! XD
penna Skrivet av bagarn 2008-01-11 11:24
mumsfillibabba
penna Skrivet av leila 2008-01-10 05:59
mums
penna Skrivet av marie 2008-01-09 19:42
precis bakat färdigt..
mmmmm va gott!!!!
penna Skrivet av Natalie & Robin 2008-01-08 20:36
Vi bakar dom nu mm va gott det kommer att bli :)
penna Skrivet av Vii :) 2008-01-08 15:33
Vi bakar dom nu :) :)
penna Skrivet av Linnea 2008-01-07 12:44
Jättegoda :) . Men jag klantade till det, hade inget florsocker hemma så jag gjorde inte den goda glasyren denna gång. :(
penna Skrivet av Sabiina 2008-01-05 14:54
så gott! tkr nog pappa o brorsan me, gjorde full satts o dom är redan slut :P
penna Skrivet av Qess 2008-01-04 14:58
Deeet är så himmla gott men har glömt receptet :(
penna Skrivet av MONI 2007-12-31 16:18
GODASTE JAG NÅNSIN ÄTIT!:D GOTT, GOTT & GOTT!
penna Skrivet av merri 2007-12-27 12:00
KAKAN VAR SKIT GOD!!!MUMS
penna Skrivet av Melenie 2007-12-20 12:53
Jag och min kusin på nästan tre år bakade den här kakan idag den 20 dec. 2007. Enkelt recept att följa och kakan blir gudomligt god! En riktig kärleksmums som passar vid alla tillfällen, speciellt såhär i juletid. =)
penna Skrivet av mockaruteälskare 2007-12-19 15:14
det är det godaste jag någonsin ätit !! mums mums
penna Skrivet av b3rgman & livingmoment @ pea 2007-12-17 20:43
FAN VA DÅLIGT RECEPT , det blev heelt fel . uusch ! aja . vi ska käka dom misslyckade sakerna nu . puss
penna Skrivet av Jessi 2007-12-09 07:51
Provade att göra dessa mockarutor , och de blev kalas goda. Brukar inte lyckas annars, men de var lätta dessutom att göra.
penna Skrivet av Coockie 2007-12-05 15:38
Misslyckades tyvärr helt och hållet med dette receptet. Kakan blev torr, glasyren räckte inte till (skulle tagot dubbelsats) och kakan ramlar isär när man ska äta den.
penna Skrivet av en fin present 2007-11-26 20:26
min syster önskade sig ett recept av nån chokladkaka ,så jag ger henne detta hon kommer bli så glad , jag brukar andvända detta receptet när jag gör chokladrutor
penna Skrivet av MOCKARUTOR-ÄLSKAREN 2007-11-26 00:44
hmmm.. den låter jätte gott!:)
ska pröva baka den när jag har tid! Puss o godnatt^^
penna Skrivet av L.R 2007-11-24 16:38
nu har jag gjort en plåt med snoddas. jättelätt att göra! och dem ser urgoda ut. nu står dom ute för att svalna men snart ska jag smaka! tack för ett lätt recept!
penna Skrivet av dupdidoo 2007-11-24 15:06
shiiit vad goda! testa att göra dom som muffins ! dom blir lite smetigare innuti och så kan du ta dom med dig ! helt perfekt
penna Skrivet av MOKISRUTIS 2007-11-18 12:39
DOM E SUPER
penna Skrivet av Susanne 2007-11-14 21:59
Jag har nu minskat lite på florsockret från 3 ½ till 3 dl eftersom glasyren blev lite för hård med den större mängden florsocker. Vill man ha hårdare glasyr tar man mera florsocker och tycker man att även med 3 dl florsocker blir för hård glasyrsmet så kan man späda med lite vatten.
penna Skrivet av anonym 2007-11-12 14:50
Tack för svaret :) jag ska prova!!
penna Skrivet av anonym 2007-11-11 23:46
Kan man göra glasyren utan kaffe? Eller byta mot nåt annat? Eller blir de inte lika goda då? Jag har ingen kaffe kokare..
penna Skrivet av Susanne 2007-11-11 18:25
Svar till anonym: Det ska ju vara kaffe i mockarutor, däremot behöver man inte ha någon kaffebryggare. Det räcker att köpa frystorkat kaffepulver t.ex. néscafé som man bara rör ut med vatten. Det brukar jag alltid använda till alla bakverk eftersom jag själv inte dricker kaffe.
penna Skrivet av Elisabeth 2007-11-08 17:39
Tack för det snabba svaret =) Ska testa i helgen...
penna Skrivet av Susanne 2007-11-07 23:25
Svar till Elisabeth: Hur tjock glasyren blir beror på vätskemängd i förhållande till florsockermängd. Gör så att du häller florsocker i en skål och sedan tillsätter du vätska allt eftersom tills du får den konsistens du vill ha. I det här receptet har jag skrivit proportionerna i glasyren så att den blir väldigt fast, kanske t.o.m. för fast tycker en del som skrivit kommentarer. Då är det bara att späda med lite mer vätska. Tänk på att det är ganska små mängder vätska som gör skillnad i glasyrens tjocklek. Späd med max 1 tsk vätska i taget.
penna Skrivet av Elisabeth 2007-11-07 18:35
Hur gör man för att få riktigt tjock glasyr? Har inte gjort just denna kakan tidigare men utifrån dom andra recepten jag gjort så blir glasyren så tunn.
penna Skrivet av Nadde 2007-11-04 14:46
Jag testade det!Det var jäättegott!Grannarna gillade oxå det=P!!TEESTA!
penna Skrivet av Calle och Noel 2007-11-04 13:13
Tack för receptet, suuuuper gott :)
Det här måste ni testa! mmmmmm Mums!
penna Skrivet av madde 2007-11-02 12:43
Nu ska jag baka kärleksmums, dom är såå goda=)
penna Skrivet av EMZ 2007-10-28 16:09
Hoppas dom blir goda(: förra gången blev dom det :)
penna Skrivet av Christoffer 2007-10-16 19:21
Skall det verkligen vara 3 1/2 dl florsocker? Min glasyr blev inte flyatnde då....
penna Skrivet av Lina B 2007-10-16 15:05
Jag ska baka den nu... Hoppas den blir bra annars vore det ju jätteonödigt :(
penna Skrivet av Susanne 2007-10-14 19:37
Svar till Emma: 10-15 min, det står i receptet.
penna Skrivet av Emma , 2007-10-14 19:20
Dom är såå goda , Hur länge ska dom vara inne ?
min kompis hade in den i ungefär 1 timme och då blev den jättte bränd.
penna Skrivet av hanna 2007-10-12 21:20
.. min blev kladdig och smakar bara kaffe
penna Skrivet av Maria 2007-10-12 12:01
Ganska god men lite för fettig för min smak!
penna Skrivet av Pernilla 2007-10-10 18:25
Riktigt goda! Jag brukar göra sockerkakan lite mindre fet(mindre smör). Då använder jag ett recept för vanlig sockerkaka som jag har kakao i. Receptet för glasyren följer jag, men jag dubblar den! Rekommenderas!
penna Skrivet av Sophia 2007-10-07 21:34
Har precis bakat mina mockarutor, blev jätte goda mycket bra recept
penna Skrivet av Kimberly 2007-10-07 20:09
Otroligt god! Men man måste i princip dubbla både smeten och glasyren. Och om glasyren blir kladdig så kan man hälla i extra florsocker och kakao, det gör jag alltid.
penna Skrivet av stampe 2007-09-19 15:39
gott mums i alla fall för mig.
penna Skrivet av Amanda 2007-09-19 15:38
Vi använde en annan glasyr i stället för den riktiga verkade inte riktigt god.
penna Skrivet av Susanne 2007-09-13 23:53
Svar till linda: Ta mindre mängd kaffe (men gör det lite starkare) till glasyren så blir den fastare och stelnar snabbare.
penna Skrivet av aphiradee 2007-09-13 11:47
Oh den här receptet är ju så goda ni måste bara prova
förra sidan   7   8   9   10   11   12   13   14   nästa sida