Kommentarer till Mockarutor / Kärleksmums / Snoddas - Sida 10

"Recept på klassiska mockarutor, även kallade kärleksmums och snoddas. En mjuk chokladkaka med chokladglasyr och kokosflingor."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   6   7   8   9   10   11   12   13   14   nästa sida
penna Skrivet av Belle 2008-04-13 16:41
Det gick inge bar för mig lade in den i ugnen och skulle bara sitta ett tag och kika runt här på alla goda recept, Det slutade med att kakan blev bränd fastnade på sidan nåja hoppas det går bra att skära bort nån m,m det brända. För bra sida :)
penna Skrivet av Shukri- Örebro 2008-04-11 20:50
detta var en kannon recept tycker jag eftersom den funkade perfekt för mig och kakan blev himelskt gott. =)
penna Skrivet av Ann Enköping 2008-04-08 18:25
Ett kanonrecept! Har testat olika varianter av recept, med olika resultat och det här fungerar
penna Skrivet av Susanne 2008-04-04 19:23
Svar till Lejla - Örebro och michelle: Jag har provat att hälla på glasyren både på varm och kall kaka och det har gått bra båda delar. Glasyren ska definitivt vara varm när du häller på den för annars stelnar den. Du häller på varm glasyr och så svalnar den och stelnar på kakan.
penna Skrivet av Lejla - Örebro 2008-04-03 14:34
ska båda kakan och glasyren vara kalla när man ska hälla på kakan glasyren elr???
penna Skrivet av michelle 2008-04-02 17:57
man ska inte hälla glasyren på när kakan är varm , vänta tills den e kall från ugnen och sedan glasyr ;)
penna Skrivet av anonym 2008-04-01 12:38
när jag dkulle göra kakan så blev allt fel men jag gjorde heller inte riktigt som det stod i receptet. när jag skulle hälla på glasyren så sjönk hela kakan ihop och då hade jag haft den i ungnen i 13 min på 225 grader men så kan det gå:)
penna Skrivet av Anonym 2008-03-29 17:27
Bakade efter ett annat recept här för ett tag sen men då jag gjorde glasyren hade jag vanligt pressokaffe. Annars har jag även använt bryggkaffe. Krävs inget speciellt vad jag vet.
penna Skrivet av Lejla - Örebro 2008-03-29 16:17
oj oj oj...jag bakade den här kakan men det va nått som gick snett..jag lyckades inte med glasyren...vilken kaffe ska man legga i??? snälla kan nån förklara!? /Kram
penna Skrivet av Sofia 2008-03-29 14:35
MUMS-MUMS ÄR MUMS, MUMS! ;D
penna Skrivet av maddu 2008-03-25 16:30
super gott ! läckert !
penna Skrivet av Loony 2008-03-25 13:11
MUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMS xD
penna Skrivet av Alice&Paloma 2008-03-25 10:49
AS GOTT!
Lite lång tid i ugnen bara...
Vi bytte ut kakao mot karamellfärg KNALLROSA x'D
penna Skrivet av MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 2008-03-24 13:30
JAG TYCKTE DET VAR RÄTT JOBBIGT MEN DET BLEV VÄLDIGT GOTT
penna Skrivet av ÄLSKAR ATT BAKA 2008-03-24 13:28
MMMMMMMMMMMMMM NAMMM DET ÄR UNDERBART GODA=)=)=)!!!!!!!!!!!!!!!!
penna Skrivet av Elisabeth 2008-03-20 14:19
Det här receptet är det bästa på mockarutor. Dom blir så otroligt goda =)
penna Skrivet av weeeyy.. 2008-03-18 22:24
Jag la i lite citron i glasyren och det blev SUUUUUPER GOTT !!!! :D:D:D:D:D
penna Skrivet av :) 2008-03-18 09:42
as goda!!
penna Skrivet av =) 2008-03-17 18:30
Nu har jag skrivit ut det där receptet .. haha :) ska gå ner itll köket och göra det nu =) Har långdag imorgon i skolan .. så då kan jag ta med mig det som fika:D Göööött :D GLAD-PÅSK
penna Skrivet av Susanne 2008-03-15 14:21
Svar till "hejsvejsen": Nej, det är lättare att bara röra ihop glasyren med en vanlig sked.
penna Skrivet av hejsvejsen 2008-03-15 11:46
Skall man laga glasyren i elvisp?
penna Skrivet av Svärdottern 2008-03-13 15:25
bakade denna kakan till min svärmor hoppas hon blir nöjd å glad :)
penna Skrivet av Fanny 2008-03-12 14:44
visst han blev god... jag bakade den för att ta med till skolcafé på skolan och alla älskade den!! :D
penna Skrivet av bakmoster 2008-03-10 14:00
har gjort bättre mums men dom var väl helt ok
penna Skrivet av recept fantasi 2008-03-09 11:02
jag gjorde den här kakan just nu så jag håller på och strö över kokosflingor men ja. den verkar vara god.
penna Skrivet av Maria 2008-03-05 21:49
Jag tyckte att det var mycket svårt att få ut smeten i fromen eftersom den var så fast.. Ska testa ändra reseptet för jag har gjort mycket bättre kaka innan.. Smaken var det dock inget fel på!
penna Skrivet av Gottegrisen 2008-03-04 20:42
MYCKET GODA .. Smarrsmarr på er
penna Skrivet av Annie 2008-03-04 11:54
Tog just ut min kaka ur ugnen, och ja. Det räcker med två ägg. Så kör på! :)
penna Skrivet av kakmumsaren 2008-03-03 16:10
Räcker det verkligen med 2 ägg? :S
penna Skrivet av Susanne 2008-02-29 20:49
Svar till heej: Du kan tillverka eget florsocker genom att mixa 3 dl strösocker med 1,5 tsk maizena (majsttärkelse) tills det blivit ett pulver. Rör om manuellt om det bildas klumpar.
penna Skrivet av heej 2008-02-28 16:02
hej jag bakar demma gooa kakor ofta och denna gången råkade jag glömma köpa hem florsocker kan man ha något annat då? :)
penna Skrivet av Love 2008-02-27 13:45
Mumms!! =)
penna Skrivet av caroline 2008-02-22 10:05
mockarutor är ett bra förslag om man vill baka och bjuda på goda kakor, de är luftiga och väldigt goda det blir lite godare om man lägger på lite hemmagjord glasyr med cocos på !
penna Skrivet av nathalie 2008-02-22 00:58
kakorna blev SUPER och jättegoda!! första gången jag gör dem ! älskar denna hemsidan med recept till goda kakor ! allt ja gjort har blivit suveränt ! :D tack så mycket
penna Skrivet av nathalie 2008-02-22 00:57
kakorna blev SUPER ! första gången ja gör dem över huvudtaget ! älskar denna hemsidan för kakor.. allt blir PERFEKT första gången.. vi ska heller inte börja snacka om alla andra gånger också :D
penna Skrivet av Mikaela 2008-02-18 05:36
Jag och min Mamma bakade tillsammans,den blev jättegod.
penna Skrivet av Susanne 2008-02-15 15:15
Svar till "hjälp!!": Man måste ingenting men detta är standardreceptet. Mockarutor blir mer som chokladsockerkaka utan glasyr.
penna Skrivet av hjälp!! 2008-02-15 14:59
aah! måste man ha kaffe i glasyren ?? måste man ha någon glasyr alls?
penna Skrivet av LilyRose 2008-02-11 23:56
Den här kakan är faktiskt väldigt god, men ett tips är att göra dubbelsats eller iaf en och en halv för en sats fyller inte riktigt en vanlig ugnsplåt.
penna Skrivet av Susanne 2008-02-10 17:35
Svar till "hmm...": Hur tjocka de blir beror på hur yta (area) som formen/långpannan du använder har. Just mindre area desto tjockare blir rutorna. Med det mått som står i receptet blir rutorna som på bilden, ca 2 cm höga.
penna Skrivet av hmm.. 2008-02-10 14:46
hur tjocka skall rutorna bli?
penna Skrivet av carro,jennie & mellwin 2008-02-06 20:13
skiiiiiitgoo kaka.. suvuräään...
penna Skrivet av Hanna 2008-02-04 18:10
alskar snoddas!! Idag bakade dem i en muffinsform.. jattefina blev de och super goda som vanligt!!
Hanna
penna Skrivet av Jag 2008-02-03 16:27
Den var jättegod och lätt att göra
penna Skrivet av Nina Falun 2008-02-01 12:14
En toppenkaka som är snabb o enkel att göra. God är den också!!
penna Skrivet av Lillin 2008-01-31 09:36
Nu bakade jag dessa för andra gången och de blev helt underbara!!!! Tack för ett superrecept!
penna Skrivet av madelene 2008-01-29 16:13
har provar så mycket från denna sida, jag älskar den ! o detta receptet är en av favoriterna ;) MUUUMS.. ska nog ta upp en ur frysen nu.....:p
penna Skrivet av Alice 2008-01-26 18:36
Nu har jag precis bakat en helt underbar kaka !
MUMMS vad gott !
penna Skrivet av Lena 2008-01-26 17:39
Brukar använda flytande margarin isället så slipper man smälta och svalna!
penna Skrivet av Susanne 2008-01-25 01:06
Svar till Melina: Du kan ha arbetat smeten för länge. Som alla sockerkakor ska den röras ihop snabbt och direkt in i ugnen. Ett vanligt fel är att man smälter smör/margarin och inte låter det svalna och sedan blandar med bakpulver. Då börjar jäsprocessen direkt och därför måste man snabbt in i ugnen. Därför är det bra att låta matfettet svalna först om man inte är riktigt snabb och har förberett allt så att man snabbt kan ställa in smeten i den varma ugnen.
förra sidan   6   7   8   9   10   11   12   13   14   nästa sida