Kommentarer till Mimosasallad - Sida 1

"Mycket god mimosasallad som är enkelt att göra. Blanda gräddfil och majonnäs. Tillsätt avrunnen fruktcocktail. Rör om. Servera."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Peter A penna Skrivet av Susanne 2011-04-27 00:24
Ja den håller sig några dagar i kylskåpet. Men det kan separera så man får röra om i den.
penna Skrivet av Peter A 2011-04-26 14:22
Jag undrar om salladen håller sig flera dagar?
penna Skrivet av inger Breil 2009-12-13 17:23
Mimosasallad förekom i mun ungdom (60-talet) och nu fick jag för mig att göra en sådan sallad till skinkan. Men inte i en enda kokbok finns receptet. Tydligen är det inte nån modern mat längre. Till och med recept blir omoderna.
penna Skrivet av Susanne 2007-07-09 01:15
Svar till Sanna: Nej, men det är gott att äta skinka till mimosasallad.
penna Skrivet av Sanna :D 2007-07-07 18:03
Ska det inte vara skinka i också?
penna Skrivet av jullan 2007-04-12 09:37
man kan blanda med jordgubbar och ev päron och äpplen vindruvor jordgubbarna gör att färgen blir lite rosa detta e gott å ha till grillat tex kyckling .karre eller lax
penna Skrivet av Mika 2006-01-03 17:56
Mycket enkel och smidig mimosasallad. Rekommenderas starkt.
  1