Kommentarer till Matmuffins med salami - Sida 1

"Recept på goda matmuffins med fetaost, salami, soltorkade tomater och färsk basilika. Bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Camilla Savan penna Skrivet av Susanne 2016-10-05 21:12
Tack så mycket för allt beröm, vad glad jag blir! :) Nej jag har inget vanligt jobb sedan 7 år, recepten.se och mina egna appar är mitt jobb som är världens bästa där jag får göra allt det jag tycker är kul - programmera, designa, laga mat, baka, skriva och fotografera vilket jag är oerhört glad och tacksam för! Du sponsrar mig bara genom att besöka min sajt (reklamintäkter) och så finns även mina appar. :) Tack för att du skrev! Stor kram tillbaka!
penna Skrivet av Camilla Savan 2016-10-04 14:13
Tack för alla underbara recept. Gjorde dessa gudomliga muffins i söndags, gjorde min variant med fetaost och kalkon (min man är muslim). Du har så många bra recept och underbar inspiration, kan jag på något sätt sponsra dig? Du har, efter vad jag förstått, ett vanligt jobb, men din sida är ju helt fantastisk. Vill gärna stötta din fina, underbara blogg! Stor kram från Camilla och Mehmet. 😊
person Svar till Lotta penna Skrivet av Susanne 2013-10-29 13:48
Tack snälla du! Verkligen jätteroligt att höra! :)
penna Skrivet av Lotta 2013-10-21 15:58
Ännu ett höjdarrecept! Alla mina gamla receptböcker kan jag slänga nu. Har aldrig funkat i alla fall. Här på din sajt har jag provat recept från alla kategorier och ALLTID blivit mer än nöjd. Kanonroligt och jag hoppas att du snart ger ut en bok med allt detta. Hör av dig när den finns i handeln så köper jag den direkt !Jag älskar också dina bilder steg-för-steg. Det är kanon ! TACK Susanne !
penna Skrivet av jenny 2013-08-21 21:35
Jag tycker det är enklare att blanda korv och ost i smeten och sedan klicka ut i formar. Bra mellanmål att ha med sig.
person Svar till smulan penna Skrivet av Susanne 2011-11-04 01:52
Tack, kul att höra att du gillar min receptsajt och kul att du delade med dig av variationstips! :)
penna Skrivet av smulan 2011-10-31 15:22
Hej provade baka dessa innan idag, men hade gräddfil i och det blev bra(hade en som höll på att gå ut i datum hemma)samt skippade basilikan och tog salladskrydda i smeten istället,blev mycket populärt som mellis till min 5-åriga son.Så det kommer att bli fler gånger,tack för bra sida/recept.
penna Skrivet av Susanne 2009-08-27 03:47
Svar till baktanten: Matolja fungerar alltid, olivolja bör också gå bra.
penna Skrivet av baktanten 2009-08-27 01:55
vad för olja funkar bäst? olivolja ?
penna Skrivet av Susanne 2009-04-05 10:19
Svar till Lillin: De går bra att frysa, precis som Kristina skrev nedan.
penna Skrivet av Lillin 2009-04-02 15:34
Går det bra att frysa dessa eller blir de tråkiga då?
penna Skrivet av Bettan 2008-09-15 16:08
De här var jättegoda :)
penna Skrivet av Kristina 2008-08-18 13:23
Ja jag frös in dem. Det gick jättebra. Perfekt att ha med till jobbet som mellanmål!
penna Skrivet av Linda 2008-06-16 11:24
Är det någon som provat att frysa in matmuffinsarna?
penna Skrivet av ann 2008-01-16 19:10
okej, vad är de med er? herregud om hon stavade ingredienser fel? jisses!!!
jag menar ni fattade ju vad hon menade,
penna Skrivet av glad 2007-11-14 17:17
ingRedienser va?
penna Skrivet av språkpolisen 2007-10-18 16:53
Du som kallar dig "hej": Det heter ingedienser. och de är utbytbara.
penna Skrivet av Veronica 2007-07-03 13:20
Haha,varför skulle han/hon bli lessen för?!han/hon får ju stå ut med dålig kritik och att man ersätter indigrienser! Jag tycker ialla fall att dom var goda jag :)
penna Skrivet av Frida 2006-08-21 16:17
Jag - också vegetarian - tycker det är jättebra att få förslag på vad man kan ersätta köttet med, och tips på hur det ska bli bra! Bra recept är bra utgångpunkter som man kan ändra efter tycke, smak, allergier etc, och den som gjort receptet kan ändå vara stolt och glad över sitt verk :)
penna Skrivet av Susanne 2006-02-19 22:53
Ingen fara. Jag blir inte ledsen. :-)
penna Skrivet av Hej 2006-02-04 16:15
Ersätt inte indigrienser. Tänk på att den som har gjort receptet kan bli ledsen.
penna Skrivet av Sabina 2006-01-06 19:58
Åh,vad mumsigt och kul!! Men vi är veggisar, så salamin ersattes av purjolök och kalamata oliver. Vi lade dessutom till körsbärstomatshalvor. Vi behövde öka på mjölmängden lite för att inte få degen för kletig. Istället för att trycka ned fyllningen, plattade vi ut runda degbollar och fylld dessa. Så det blev mer som gömmor än muffins. I vilket fall var det supergott och gick snabbt! Rekommenderas varmt!
  1