Kommentarer till Lussekaka - Sida 1

"En mycket god lussekaka som innehåller korinter och syltade apelsinskal. En mjuk kaka med nöttäcke."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Åsa 2010-12-14 09:09
Tack för ditt svar ...ja det är inte lätt att va allergisk i alla fall inte mot ägg.För det är svårt att baka för i de flesta recept ska det va ägg .Men jag får väl pröva mej fram och omvandla Lussekakan till en Expresskaka där det bara är bakpulver i som jag har recept på.
:)
Hälsningar Åsa
person Svar till Åsa penna Skrivet av Susanne 2010-12-14 04:10
Tyvärr har jag inget bra svar på det. Att ersätta ägg är inte det lättaste särskilt inte när det är mer än ett ägg.
penna Skrivet av Åsa 2010-12-03 21:53
När man är allergisk mot ägg..vad tar jag istället ? Räcker det med bara bakpulver för att den ska bli fluffig ?
penna Skrivet av Susanne 2009-12-16 22:35
Svar till Johan: Nej det ska inte vara något bakpulver i den. Den blir fluffig ändå av äggen.
penna Skrivet av Johan 2009-12-16 22:27
Ska det inte vara något bakpulver i sockerkakan?
  1