Kommentarer till Ljust Solrosbröd till bakmaskin - Sida 1

"Enkelt recept på ljust solrosbröd som du bakar enkelt i din bakmaskin. Gott att servera till middag."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Emil 2010-03-06 08:39
Helt ny inom bakmasinsvärlden och har en fråga som jag inte lyckars få svar på:
Antar att man måste ha vätskan varm för jäsningen skull men ska man värma vätskan eller ska detta skötas av maskinen? Om det är meningen att man ska värma vätskan manuellt, hur går det då om man ställer maskinne på timer?
Mycket tacksam för svar!
penna Skrivet av Dagmar Elleby 2010-02-14 11:29
Tack! Efter en lång rad mislyckande har jag äntligen bakad ett perfekt bröd.
Jag hadde pacerad min gamla stora bakmaskin på diskbänken framför microugnen där den precis rymdes. Så hörde jag värsta smällen bakom mig - bakmaskin hadde ramlad ner till golvet, baktrog ut, och mitt i köket låg en klotrund deg.
Jag lyfte upp bakamskin till ett säkrare stället. satt kopntakten i - det lös - in med tråget - och sist in med degen.
maskinen fungerade och bakade det perfekta brödet.
MVH

Dagmar
  1