Kommentarer till Limeglasstårta - Sida 1

"Recept på en mycket god glasstårta med lime som består av lime-glass och en biskvi-liknande tårtbotten. Enkel att göra, glutenfri och går bra att förbereda."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Susanne 2015-07-19 21:30
Det får du göra!
penna Skrivet av Inredningshjälpen 2015-05-13 01:33
Biskvibotten är så himla gott, denna måste jag testa någon gång!

Inrednigshjälpen
penna Skrivet av Julia 2010-02-18 10:49
mm det här låter gott det ska jag göra till mina jobbar kompisar imon närjag fyller år
penna Skrivet av Susanne 2009-07-23 18:23
Svar till Frida Cantona: Ja jag tror det går bra och då kan du ta lite mindre mängd eftersom fruktsocker är sötare än florsocker.
penna Skrivet av Frida Cantona 2009-07-22 16:37
Hej, kan man ta fruktsocker istället för florsocker för att hålla sig lite mer åt GI? Blir ju väääldigt mkt socker ändå me tanke på mandelmassan... :)
penna Skrivet av mari 2009-06-15 09:03
den var lätt gjort och god <3.MMMMMMMMMMMMMmmmmmmmm MMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmm.:D
penna Skrivet av Charlotte 2009-02-11 19:01
Jag har ett hett tips! Gör cheesecake! Sedan gör ni lite mer än halva av denna smeten till glassen och häller det ovanpå cheesecaken och låter det stå i frysen. Såå gott och uppskattat av alla gäster! Alltså cheesecake med limeglass!
penna Skrivet av Jenny 2008-12-28 21:25
Den va super god!! Jätte god till kalas och fester mm.Prova den!!:P MMMMMMMMM
penna Skrivet av Lillin 2008-01-29 13:42
Gjorde denna med stora förväntningar, Måste säga att den var väldigt fräsh. Dock inget jag kommer göra igen
penna Skrivet av Susanne 2008-01-04 05:11
Svar till sötaF: Bottnen blir lite seg, varken hård eller mjuk, lite mittemellan.
penna Skrivet av sötaF. 2008-01-03 12:03
Blir det vanlig "brödbotten" av det där. Eller är det lite av den "hårta bottnen"?
penna Skrivet av Vicki 2007-12-31 12:00
Låter smarrigt! Det blir nyårsdessert! :-)
penna Skrivet av Susanne 2007-11-15 13:00
Svar till Sofie: Tack, det ska vara 175 grader.
penna Skrivet av Sofie 2007-11-15 11:48
Verkar god och lättgjord, men hur många grader ska ugnen vara på?
penna Skrivet av Anna 2007-11-14 16:14
det här verkar jätte gott, ska göra den ida. Jag älskar lime :D
  1