Kommentarer till Lax med rotsaksröra i vinsås

"Gott och enkelt recept på en fiskrätt till vardag eller fest med vinkokta rivna rotsaker och fiskfilé som serveras med ris eller quinoa. Tid: 30 min."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av janicke73
den här rotsaksröran blev väldigt väl mottagen igår! själv gjorde jag dock laxen i aluminium-paket ist =)
besökare Svar till Anders penna Skrivet av Susanne
Jag håller med! Jag ska väga hur mycket jag tar nästa gång! Blev det bra med 200g till 6 portioner?
penna Skrivet av Anders
Kul recept, det ser riktigt smaskigt ut!
Det är lite oklart vad som menas med "1 liten bit rotselleri". Det är nog bättre att använda en standardiserad enhet som gram eller kg. Vi provar med ca 200g till 6 pers.
penna Skrivet av Björn
Rotfruktsröran blir väldigt god när man grovriver på järnet istället för i blender. Det behåller en del av sin sprödhet även om det blir kokt.
penna Skrivet av Petra
Det här var väldigt gott, det kommer bli en klassiker hos oss! Istället för ris tog vi potatis och det fungerade mycket bra :)
Ett tips är att ha i lite citronsaft+ skal i rotsaksröran.
  1