Kommentarer till Lantbröd för bakmaskin - Sida 1

"Recept på lantbröd för bakmaskin. Innehåller lantbrödsmjöl."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Johanna 2013-04-20 14:03
Jättegott! Jag testade detta recept men bytte ut sirapen mot flytande honung, funkade lika bra. Jag använder också en OBH Nordica.
person Svar till Maria penna Skrivet av Susanne 2013-04-18 04:18
Det bästa är nog att ta mina recept och öka på lite av mängden ingredienser och sedan köra på 750 eller 1000 g. Att baka med bakmaskin handlar mycket om att experimentera sig fram till sina favoriter och de mängder som passar för ens egen bakmaskin.
penna Skrivet av Maria 2013-02-08 13:11
Hej!
Har fått en bakmaskin i julklapp och hittade din fina hemsida med bröd jag måste provbaka!
Fråga: ser att dina bröd är på ca650 gr. Min maskin kan ställas in på 500, 750 el 1000 gr. Vad tror du är lämpligast att ställa in på om jag ska testa dina recept?
Tack på förhand,
Maria, Uppsala
penna Skrivet av Susanne 2009-10-25 11:14
Svar till Annette Unbeck: Det gäller att man har bra recept som har bra förhållande mellan mjölmängd och vätska och så måste receptet vara anpassat till bakmaskinen. Det är ju lite olika volym på olika bakmaskiner så du får kolla om din har samma volym som min annars så måste du räkna om recepten eller välja andra recept. Jo ibland fastnar degsnurran i brödet, men oftast inte. Jag köpte en ny degsnurra ganska nyligen för den gamla var så sliten och nu fastnar den nästan aldrig.
penna Skrivet av Annette Unbeck 2009-10-24 15:41
Hej igen! Jag har en bakmaskin som står intryckt i ett förråd efter diverse misslyckade försök Men DINA bröd ser ju kanonfina ut! Jag får väl prova igen efter DINA recept! Men,har DU ingen degkrok som sitter fast i brödet i botten när det är klart??

Mvh
  1