Kommentarer till Kycklingsoppa

"Recept på en god äkta kycklingsoppa på hel kyckling som får koka länge och ger en fantastisk smak. Bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Viktoria
Hej igen! Nu har jag gjort denna goda soppa flera gånger och drabbats av samma problem varje gång. Nämligen att kycklingen helt faller sönder när jag ska lyfta ur den inför rensningen och jag får lägga tid och kraft på att få bort alla småben, broskbitar, skinn m.m. Har du något tips på vad du använder för att lyfta upp kycklingen? Någon speciell teknik eller verktyg? /mvh
penna Skrivet av Mirre
Har lagat denna soppa ett par gånger nu, och den har blivit en klar favoriträtt. Enkel att göra och riktigt god. Nyttig med!

Blir ganska mycket soppa för en person so ibland när jag värmer upp en portion har jag i lite curry för att variera. Vilket funkar bra.

Har en fråga dock, har lite selleri hemma, både rot och själk och tänkte ha i ena eller båda. Men hur mycket skulle du rekommendera så att selleri smaken inte tar över?
penna Skrivet av Viktoria
Nu har jag fått chansen att göra om denna soppa och den blev lika god igen! Den här gången lade jag pepparkornen och lagerbladet i flytande tesilar (från IKEA), eftersom jag inte vill äta upp dem. Det fungerade jättebra, men istället fick jag ett lårben som lyckades slinka med ner i en portion.... 😉 Lite lurigt med den sönderfallande kycklingen alltså, men soppan är helt klart värt det!
penna Skrivet av sevada
Otroligt god soppa. Min dotter älskar den. Hon brukar säga: pappa hoppas jag blir sjuk snart så du kan laga den goda kycklingsoppan igen.
Väldigt enkel.
besökare Svar till Viktoria penna Skrivet av Susanne
Jag tror det går väldigt bra att frysa kycklingsoppan och den håller sig då minst 6 månader i frysen. Kul att du tycker om min receptsajt! :)
penna Skrivet av Viktoria
Fantastiskt god soppa, även om mina smaklökar krävde mer salt och kryddor samt en klick smör för att vara nöjda. Den här ska jag definitivt göra nästa gång hel kyckling blir billigt igen! Kan man frysa soppan och i så fall, hur länge? Tack för en otroligt bra hemsida, så inspirerande och pedagogisk!
besökare Svar till Mirre penna Skrivet av Susanne
Jo kycklingsoppan bör fungera bra till matlåda, bara du har en matlåda som håller tätt! :)
penna Skrivet av Mirre
Kan inte se på mobilen ifall den funkar som matlåda eller inte. Men ja tror du den går bra i matlådor? Den verkar ju inte ha nåt i sig som kan bli knasigt.
Annars så har jag letat efter ett recept på kycklingsoppa med hel kyckling som ser bra ut. Vilket denna gör så blir till att testa!
penna Skrivet av Johan
Mycket välskrivet! Väldigt gott och superenkelt att göra! Tack för receptet!! :)
penna Skrivet av morgan nero
Mycket god det var inte sista gången jag lagar den soppan.
Det var en supertydlig beskrivning.
  1