Kommentarer till Kyckling med persiljesås - Sida 1

"Mycket god kyckling med persiljesås. Kyckling kokas i en god buljong. Enkelt och gott. Bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Helge 2017-11-07 17:15
Enligt https://www.aftonbladet.se/ så kan man krydda det extra för mer smak.
person Svar till Jag penna Skrivet av Susanne 2014-10-16 23:58
Kycklinglårfilé kan du byta rakt av mot kycklingfilé, tillagningstiden är lite kortare eftersom de bitarna är mindre. Kycklinglår (med ben) går också att byta mot men då blir tillagningstiden lite längre. Dock blir det nog klart på 20 minuter ändå så det fungerar nog utan några ändringar just i detta recept. Du kan ju gärna ta lite mer än 4 st så att det blir 4 portioner.
penna Skrivet av Jag 2014-10-16 15:32
hittade kycklinglår i frysen. Kan man ta det istället för kycklingfile?
person Svar till Catti penna Skrivet av Susanne 2014-06-09 18:18
Trevligt! :)
penna Skrivet av Catti 2014-06-09 11:27
Detta är en 10-poängare i vår familj. Kommer sättas in i pärmen med recept man inte får glömma bort.
penna Skrivet av Therese 2011-03-06 13:40
Detta är verkligen hur gott som helst. Jag har lagat denna rätt många gånger, och bjudit på den några gånger och den har verkligen varit uppskattad. Detta är ett av de bästa recepten jag någonsin testat. Rekommenderar detta till alla. (Jag brukar ha i lite mer vatten än vad receptet säger, 4 dl är för lite för att få ut 6 dl buljong. Men annars är allt perfekt).
penna Skrivet av Frida 2009-09-15 15:37
Det här var verkligen kanongott! Jag älskar husmanskost så det här va en fullträff. Jag tänkte först att det kanske var en tråkig rätt men gav den sen ett försök. Gör det du med, du blir nog inte besviken! Rekomenderas varmt!!!
penna Skrivet av Marre 2009-03-08 17:06
Mycket god och lätt att laga utan konstiga ingredienser.
penna Skrivet av Susanne 2009-03-04 23:27
Svar till Sanna: Bra fråga, det blir lite mer vätska än 4 dl eftersom kycklingen innehåller en del vätska som frigörs när den tillagas. Så ta den buljongen som blir och späd på med mera vatten om det behövs.
penna Skrivet av Sanna 2009-03-04 18:04
Om man ska koka kycklingen i 4 dl vatten/buljong, hur kan man då sedan använda 6 dl av buljong från kycklingen till såsen?
penna Skrivet av Susanne 2008-07-11 02:11
Svar till Linda: Ja det går bra med frysta kycklingfiléer.
penna Skrivet av Linda 2008-06-26 15:03
Kan man använda frysa kycklingfiléer?
penna Skrivet av Marica 2007-07-05 18:35
Det var en god och relativt lätt mat att laga! :)
penna Skrivet av Sofie 2007-03-12 18:55
Mycket mycket gott. En favorit i kyckling kategorin =)
penna Skrivet av Susanne 2006-06-07 02:07
Jenny: Jo den blir genomkokt och du kan vända den om du vill. Nej, vattnet täcker inte hela filéerna, men de blir kokta ändå. Använd helst en stekpanna med lock. (När man steker kycklingfiléer blir de ju klara inuti trots att bara den yttersta delen av kycklingen ligger emot pannan. Samma sak när man kokar.)
penna Skrivet av Jenny 2006-05-29 18:42
Undrar. Blir kyckligen genomkokt genom att bara ligga i en stekpanna med 4 dl vatten? Ska den vändas? Det känns inte som att vattnet täcker hela filén.
penna Skrivet av Madde 2005-10-09 10:31
Låter gott! :)
penna Skrivet av Christina 2005-08-31 10:22
underbart gott...
  1