Kommentarer till Basilikakyckling med tagliatelle - Sida 1

"Enkelt recept med kycklingklubbor. Basilika och olivolja ger god smak tillsammans med tagliatelle."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Daniel 2008-03-19 18:49
mmmm... enkelt och gott!
penna Skrivet av Daniel 2008-03-19 17:58
Det var ett svar till Rebecca alltså... något sent svar från mig kanske... =)

Jag antar att det inte ska vara 4 msk basilika i, trots att det är uppskrivet två gånger.
Skrivet av Rebecca 2007-08-30 13:58

Aja, nu är kycklingen i ugnen... får se om jag lyckas och hur det smakar =)
penna Skrivet av Susanne 2008-03-19 03:01
Svar till Daniel: ja precis, det som står i receptet.
penna Skrivet av Daniel 2008-03-18 16:54
Nej, inte 4 msk. 4 tsk.
penna Skrivet av Richard 2008-02-14 19:25
Mums, godaste jag ätit på länge!
penna Skrivet av Susanne 2007-08-31 00:50
Svar till Rebecca: Jo det ska vara så som det står i receptet. Det är både basilika på kycklingen OCH till pastan.
penna Skrivet av Rebecca 2007-08-30 13:58
Jag antar att det inte ska vara 4 msk basilika i, trots att det är uppskrivet två gånger.
penna Skrivet av Hannah 2007-05-15 16:39
Jättegod och lättlagad maträtt! Kan verkligen rekommenderas!
penna Skrivet av lilla_söta_kocken 2007-04-13 19:42
jag hoppas att den här basilikakycklingen e god:P
den verkar god i alla fall.
penna Skrivet av Susanne 2006-08-14 16:54
Torkad.
penna Skrivet av my 2006-08-14 16:16
torkad eller färsk basilika?
  1