Kommentarer till Basilikakyckling med tagliatelle

"Enkelt recept med kycklingklubbor. Basilika och olivolja ger god smak tillsammans med tagliatelle."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord:  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Daniel
mmmm... enkelt och gott!
penna Skrivet av Daniel
Det var ett svar till Rebecca alltså... något sent svar från mig kanske... =)

Jag antar att det inte ska vara 4 msk basilika i, trots att det är uppskrivet två gånger.
Skrivet av Rebecca 2007-08-30 13:58

Aja, nu är kycklingen i ugnen... får se om jag lyckas och hur det smakar =)
penna Skrivet av Susanne
Svar till Daniel: ja precis, det som står i receptet.
penna Skrivet av Daniel
Nej, inte 4 msk. 4 tsk.
penna Skrivet av Richard
Mums, godaste jag ätit på länge!
penna Skrivet av Susanne
Svar till Rebecca: Jo det ska vara så som det står i receptet. Det är både basilika på kycklingen OCH till pastan.
penna Skrivet av Rebecca
Jag antar att det inte ska vara 4 msk basilika i, trots att det är uppskrivet två gånger.
penna Skrivet av Hannah
Jättegod och lättlagad maträtt! Kan verkligen rekommenderas!
penna Skrivet av lilla_söta_kocken
jag hoppas att den här basilikakycklingen e god:P
den verkar god i alla fall.
penna Skrivet av Susanne
Torkad.
penna Skrivet av my
torkad eller färsk basilika?
  1