Kommentarer till Kryddkaka - Sida 1

"Kryddkaka är en mycket god mjuk kaka med en smakkombination av kaffe, sirap, kanel, nejlikor och russin."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av peter 2013-01-09 22:56
jag undrar angående gräddning i ugn, ska man ha både över o undervärme på? Har misslyckats med två kakor senaste veckan, pga värmen och de har stått i mitten av ugnen (har ett eget recept på mjuk pepparkaka).
person Svar till Metoka penna Skrivet av Susanne 2011-12-15 17:08
Nej det spelar ingen roll. Det gäller alla recept med mjuka kakor - avlång form eller sockerkaksform med hål i mitten spelar ingen roll!
penna Skrivet av Metoka 2011-11-20 18:57
Påverkar det gräddningen om man tar en annan form än en sockerkaksform med hål i mitten - till exempel en avlång form som dem man bakar formbröd i?
  1