Kommentarer till receptet på Korv stroganoff - Sida 4

Skriv gärna en kommentar till receptet på Korv stroganoff.

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna träd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   nästa sida
   kommentar  Skrivet av  stefan  2009-06-30 06:43
Går bra med, vetemjöl eller mazena
   kommentar  Skrivet av  Yasse  2009-06-18 15:47
Och om inte har idealmjölk vad kan man ta istället ?
   kommentar  Skrivet av  Susanne  2009-06-14 13:04
Svar till Yasse: Ja det kan du göra.
   kommentar  Skrivet av  Yasse  2009-06-13 19:19
Kan man ta nån annan korv om man inte äter griskött ?
   kommentar  Skrivet av  Linnea  2009-06-13 12:57
Min familj ska prova detta med kalkonkorv istället för vi äter ej griskött. Hoppas det blir lyckat!
   kommentar  Skrivet av  Susanne  2009-06-08 23:50
Svar till Jesper: Ju mer kött korven innehåller desto bättre. Den sämsta korven är ju egentligen falukorv eftersom den oftast innehåller mindre än 50% kött. Jag tror inte du ska bry dig om hur mycket fett det är - enligt senaste rönen så är inte fett farligt - utan det är snarare snabba kolhydrater och tillsatser man bör undvika. Kolla på innehållsförteckningen på halvfabrikat du köper så ser du. Sedan köttkvalitén i falukorv är väl inte den högsta, vill man ha högre kvalitet är nog det bästa att inte köpa halvfabrikat alls utan hålla sig till färskt kött i köttdisken så vet man vad man får.
   kommentar  Skrivet av  jesper  2009-06-07 15:51
änligen lyckas jag med detta! har gjort de på fri han men aldrig blivit rikigt bra.
korv väl inte nyttigt, har sett hur man gör falukorv och vill inte berätta vad de innehåller. men jag vet att de nästan innehåller 50 % fett.
   kommentar  Skrivet av  Susanne  2009-05-31 17:11
Svar till Sofia: Ja du kan ha i mera mjöl om du bara vill ha tjockare sås. Annars rekommenderas krossade tomater så blir såsen både nyttigare och matigare.
   kommentar  Skrivet av  Sofia  2009-05-17 12:25
jag tycker att det låter jätte gott, men jag undrar om man kan göra såsen mer rik och tjock på något sätt?
   kommentar  Skrivet av  Oreo  2009-05-13 17:58
Nyttigare? På vilket sätt är vegetarisk korv nyttigare? Vanlig korv innehåller en massa protein, det är inget fel med korv.
   kommentar  Skrivet av  sötnos  2009-04-28 11:57
ha i kycklingkorv istället det blir mycket godare
   kommentar  Skrivet av  berit smooth  2009-03-19 20:06
jag använde köttfärs
   kommentar  Skrivet av  Robban  2009-03-19 18:42
Alla borde använda vegetarisk korv i den här korv stroganoffen. Det blir lika gott, om inte godare (och nyttigare).
   kommentar  Skrivet av  liten kock  2009-03-04 22:50
Föredrar att ha i några burkar krossade tomater, blir lite mer smaksatt om man låter det koka upp på låg värme tillsammans med peppar/salt och lite vitlök!
   kommentar  Skrivet av  David  2009-02-24 12:16
Följde precis recepetet fast körde med vegetarisk korv istället. Blev gott. En maträtt jag inte ätit på ca 8 år. :) fast nu som sojakorv stroganoff!
   kommentar  Skrivet av  SingelPappa  2009-02-10 15:30
Ett tips är att hälla på lite dill nä den börjar bli färdig, ger en helt annan karaktär!!
   kommentar  Skrivet av  Hanna  2009-01-29 16:27
Jag tycker det här är ett kanonrecept på korvstroganoff med tanke på att man nästan alltid har dessa ingredienser hemma. Vill man lyxa till det kan man ju slänga i lite creme fraiche eller grädde, men detta är ett bra vardagsrecept :)
   kommentar  Skrivet av  annapanna  2009-01-27 15:46
korv stroganoff är tomatpuré SENAP och grädde, och inget annat. det här receptet är fel
   kommentar  Skrivet av  hanna  2009-01-16 11:57
Riktigt gott!!!! Alla ingredienserna som ingår i denna rätt har man ju alltid hemma. Creme fraice och grädde är ju inte ofta man har det hemma, inte jag iaf. Så verkligen ett stort + för denna enkla och goda maträtt.
   kommentar  Skrivet av  Tony  2009-01-13 00:54
Jag skulle vilja föreslå tomatpuré istället för användandet av mjöl... Dessutom ger purén mycket smaksam karaktär. Även klassisk Kinesisk Soja är en fantastiskt bra smaksättare. Men var försiktig, Soja innehåller väldigt höga halter av Salt.

För mycket "mjöl-mat" är inte bra för kroppen och är en god bidragande orsak till fetma. Samma gäller även Salt.
förra sidan   1   2   3   4   5   6   nästa sida