Kommentarer till receptet på Korv stroganoff - Sida 1

Skriv gärna en kommentar till receptet på Korv stroganoff.

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1   2   3   nästa sida
   kommentar  Skrivet av  Cathis  2017-01-09 22:08
Bytte falukorven mot tjock grillkorv- blev minst lika gott 😊
   kommentar  Skrivet av  Juha Koh Samui.  2017-01-05 14:09
Fick en falukorv från en svensk, första sedan 2006.
Skall göra med cocosnotmjolk som vanligt.
Thailand tips, anvand cocosnotmjolk istället för gradde.
   kommentar  Skrivet av  Magnus  2016-05-15 11:20
Jag använder aldrig krossade tomater utan tar lite mera tomatpure. Ska använda gräddmjölk idag så får se om jag måste reda den
   kommentar  Skrivet av  Per  2016-04-14 16:25
Körde detta med Jokkmokks falu och lite vitlök...världsklass
   kommentar  Skrivet av  Emil Andersson  2015-11-23 14:47
Testa detta idag fast med krossade tomater chilli istället, blev mycket gott! :)
   kommentar  Skrivet av  Peo  2015-10-16 17:39
Jag gjorde en dubbel omgång. Blev perfekt! :-)
   kommentar  Skrivet av  Andersson  2015-06-03 14:26
Gjorde detta idag, men med 300g stark chorizo och 100g vitlökspolare (en rätt så tjock korv med smak av vitlök som säljs här i Bollnäs, Gävleborgs Län). Resultatet vart underbart. Tack för detta (och många andra recept!)
 svar  Svar till  Agnes    kommentar  Skrivet av  Susanne  2015-04-22 01:18
Tack för bra tips!
 svar  Svar till  Mums    kommentar  Skrivet av  Susanne  2015-04-22 01:18
Ja det går säkert bra!
 svar  Svar till  Dacke    kommentar  Skrivet av  Susanne  2015-04-22 01:17
Tack! :) Roligt att du tycker om receptet! :)
   kommentar  Skrivet av  Mums  2015-04-19 13:38
Kan man använda sojamjölk istället för grädde?
   kommentar  Skrivet av  Dacke  2015-01-31 17:31
Enkelt och jättegott! Du är så duktig på att beskriva och förklara (för oss som har tummen mitt i näven.)
 svar  Svar till  Martin    kommentar  Skrivet av  Susanne  2013-10-08 18:06
Det låter gott! :)
   kommentar  Skrivet av  Martin  2013-09-28 00:37
med dijon senap och (mycket) hackad persilja i = mums
   kommentar  Skrivet av  Agnes  2013-09-25 14:59
Går även utmärkt att byta falukorven mot sojakorv! Mmmhmm!
 svar  Svar till  Andreas    kommentar  Skrivet av  Susanne  2013-08-29 20:22
Roligt att höra! :) Ja korv stroganoff passar ju bra att göra mycket av på en gång. Om man tröttnar och inte vill äta för många dagar i rad så går det även bra att frysa in. :)
   kommentar  Skrivet av  Andreas  2013-08-29 17:07
Supergott! Jag gjorde en stor batch och har nu ätit varje dag tre dar i rad!

Tack/

Andreas
   kommentar  Skrivet av  ella  2013-04-09 14:38
Perfekt:)
 svar  Svar till  Pierre    kommentar  Skrivet av  Susanne  2013-03-07 02:48
Perfekt! :)
   kommentar  Skrivet av  Pierre  2013-02-16 19:48
blev grymt gott, precis vad jag hade i tankarna innan tillagning! tack så mkt!
 svar  Svar till  broder tuck    kommentar  Skrivet av  Susanne  2012-12-01 18:25
Tack för bra tips! Det låter gott om man gillar chili vilket jag gör! :)
   kommentar  Skrivet av  broder tuck  2012-11-13 11:30
Ett tips är att lägga till Creme fraicé Paprika Chili, då jäklar blir det sting! :D
   kommentar  Skrivet av  Jacob  2012-04-16 19:35
Gött mos. Billigt och gott för fattig student
   kommentar  Skrivet av  Cilla  2012-02-29 16:46
Kanon lätt recept,blev kanon gott!!
   kommentar  Skrivet av  Virren  2012-02-04 15:21
Gott!!
 svar  Svar till  toffe    kommentar  Skrivet av  Susanne  2012-01-16 07:37
Tack för tipsen!
 svar  Svar till  toffe    kommentar  Skrivet av  Susanne  2012-01-16 07:36
Jo det stämmer men om man tar mjölk eller vatten så kan man reda med mjöl för att få en tjockare konsistens.
 svar  Svar till  susnet    kommentar  Skrivet av  toffe  2012-01-06 19:58
det beror på för grädde och creme freshe gör satt "såsen" blir fastare och mindre lös (sammanfattning, det gör satt såsen blir mindre rinnig och fastare det gör inte mjölk för den är bara rinnig och ger ingen bra konsistens)

ps. jag är bara 13 år
   kommentar  Skrivet av  toffe  2012-01-06 19:53
Jag brukar bara skära falukorven och löken ha i det i pannan, steka det tills löken blir gyllenbrun (ungefär) och sedan ha i creme freshe
och passerade tomater (en hel burk som man sedan fyller med lite vatten skakar om och har i)och låt puttra i 5 min det blir väldigt gott men bara ha i svartpeppar och salt och inte något annat (funkar bra med pasta och ris).

hoppas ni följer mina råd!
   kommentar  Skrivet av  Rickard  2011-08-30 20:32
jag brukar ha passerade tomater och senap,majs och vitpeppar :D
   kommentar  Skrivet av  Joakim  2011-08-25 12:03
Ett annat tips för att få en lite mustigare variant är att köra tillsätta 1,5 msk soya, 1,5 dl hackad smörgåsgurka + 1 msk dijonsenap (som du bör köra i på slutet. Senap blir besk om den kokar länge).
   kommentar  Skrivet av  Amelie  2011-08-23 19:18
Jag gör det alltid med grädde och ketchup. Och paprika, mais eller maismix (Mais, ärter, paprika). Gott!!
 svar  Svar till  Natalia Julia Czermak    kommentar  Skrivet av  Susanne  2011-05-09 02:30
Ja visst.
   kommentar  Skrivet av  Natalia Julia Czermak  2011-05-06 18:56
Hej hej kan man göra korv/stroganoff med vanlig korv och inte falu korv????
snälla ett svar just nu elr lite senare :P :)
   kommentar  Skrivet av  hbtogu01  2011-03-23 23:13
I ICA Kvantums reklamtidning denna vecka hade de recept på just korv stroganoff. De föreslog att blanda i en burk kidneybönor. Lite annorlunda men blev väldigt bra! Åsså nyttigt med bönor!
   kommentar  Skrivet av  Pytt  2011-03-16 19:22
Jag använde creme fraiche med smak av paprika och chili. Jättegott, lite extra sting till en mumsig klassiker. :)
   kommentar  Skrivet av  John Benjamin  2011-02-05 11:53
Jag bruka slänga in en strimlad grön paprika sista 1 - 2 minuter. Färgen ser fint ut i såsen och liten "crunch" är också bra.
 svar  Svar till  Sandra    kommentar  Skrivet av  Susanne  2010-11-27 14:24
Ja det kan du göra! Tycker man såsen blir för tunn så kan man reda av den med lite vetemjöl utblandat i vatten.
   kommentar  Skrivet av  Sandra  2010-11-27 14:15
Kan man byta ut grädden mot mjölk?
   kommentar  Skrivet av  Micke  2010-11-15 17:36
Jag brukar även ha i några tsk skånsk senap som en smakförstärkare!
väntar på riset, stroggen är klar, snart dags att käka! :D
   kommentar  Skrivet av  Henning  2010-08-31 10:12
hej. man kan även slänga i lite paprika krydda. senast så använda jag inga krossade tomater. utan bara puré. Mäkta gott :D
   kommentar  Skrivet av  Alex  2010-04-11 13:10
Det blir mycket gott med kyckling falukorv ochså,men jag tar ochså lite cayenpeppar i och lite socker pyttelite.. rekomenderas...
   kommentar  Skrivet av  Mark  2010-01-29 19:03
Använder sojakorv istället för falunkorv, Heinz istället för tomatpure och tillsätter lite chilipepper och ganska lite thai sweet chili sås. Hackat persilja strös över vid serveringen.
   kommentar  Skrivet av  Tirra  2010-01-19 17:21
Jag håller på med korv stroganoffen just nu, hoppas att det blir gott. Väldigt enkelt recept! Tack.
   kommentar  Skrivet av  Jimmy  2010-01-19 08:29
Fråga till Max, kanske nån annan kan svara också.

Vad för vin passar bäst, rött eller vitt om man häller i en skvätt vin?
   kommentar  Skrivet av  Susanne  2010-01-07 16:54
Receptet är nu uppdaterat med nya bilder och ketchupen i receptet har ersatts med krossade tomater. Det blir både nyttigare och godare!
   kommentar  Skrivet av  Caroline  2010-01-06 17:25
Har precis ätit en underbart god korv stroganoff. Tack för ett bra recept!!
   kommentar  Skrivet av  Max  2009-12-05 18:19
De som jag kör vilket är helt ok är när man steker korven och löken, innan man kör på med grädden(eller mjöl och mjölk) kör i en matsked dijonsenap och en skvätt vin. Det blir fin, fina grejjer!
   kommentar  Skrivet av  Johan  2009-11-15 20:31
Jag pröver redan det nu, och kan varmt rekommendera brittas tillägg.
   kommentar  Skrivet av  Susanne  2009-10-29 02:18
Svar till britta: Det låter jättegott! Jag ska prova det!
  1   2   3   nästa sida