Först kokar man enkelt ihop den goda kokoskolasmeten som sedan får stelna och därefter skärs i bitar och doppas i choklad. Det här är ett enkelt recept på godis som blir som Bounty (fast godare) med kokoskolafyllning doppad i choklad. Bountybitar är kokosgodis som även passar bra som julgodis.
Tid: 60 min + tid att stelna
ca 50 st
Näringsvärde per bit (16 g): 83 kalorier, 4 g kolhydrater, 7 g fett, 1 g protein
Hej jag ok en har bakat sånna här i vår skola då vi vuxenelever då dom blev bra ok goda då vi hade lite vitt choklad riglande uppe på då
✏️Skrivet av Sammy
Undrar om man kan gör detta recept med veganska produkter?
✏️Skrivet av Anne-Marie
Gjorde dessa ikväll och dom var fantastiskt goda :) Gjorde som Malin tipsade om och tryckte ihop dom lite mer och använde gaffel vid doppningen . Gick kanonbra och kommer göra dessa fler gånger :)
✏️Skrivet av Malin
Gott! Tack för receptet!
Pressa till bitarna lite innan jag doppade dem i chokladen så lossnade inte kokos. Använde gaffel så chokladen kunde rinna av lite bättre. Och 200g räckte knappt. 3 bitar som blev utan choklad:)
✏️Skrivet av Mona
Kanske dem smaker god men mina kunde jag inte delar ändå smeten var i 4 timmer i kylen, kokosflingor lossnade i såsen, chokladen räckte bara till hälften sen gav jag upp.