Kommentarer till Kokostoscakaka - Sida 7

"Seg chokladkaka med kokostoscatäcke. Himmelskt god och mycket enkelt recept som bakas i långpanna."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   nästa sida
penna Skrivet av Hemma bäst! 2008-09-05 14:05
Hej. Jag gjorde kakan igår och den blev fantastiskt god. Jag körde med den storleken du nämnde på långpannan och det blev mycket lyckat! Tack för rådet! :)
penna Skrivet av Susanne 2008-09-02 19:25
Efterlysning: Ni som provar kakan: skriv gärna vilka mått er långpanna hade och om det blev bra så kan jag skriva in det i receptet! (Tyvärr var det länge sedan jag gjorde kakan så jag kommer inte ihåg måtten jag hade.)
penna Skrivet av Susanne 2008-09-02 19:21
Svar till "Hemma bäst!": Det var ett tag sedan jag gjorde den men jag gissar att ca 25 x 35 cm långpanna borde fungera bra. Sirapen går säkert bra med toffee sirap. Huvudsaken att den är söt med god smak.
penna Skrivet av Hemma bäst! 2008-09-02 19:10
Hej. Hur lång ska långpannan vara ungefär för långpannor varieras på storleken?!

Och spelar det nån roll om jag byter ut sveriges sirap mot en toffee sirap för jag försökte hitta en vanlig sirap här utomlands och hittade inget?!
penna Skrivet av josefin och ellen 2008-08-30 10:11
Den är godast om man har den i frysen och tar ut den och äter den kall! MUMMA! :D <3333
penna Skrivet av Therese 2008-08-04 21:42
Bland det godaste jag någonsin smakat!
penna Skrivet av Madde!! 2008-08-04 11:03
Nästan för god :)
penna Skrivet av Elin 2008-06-18 13:38
Det går jättebra att frysa dem och plocka fram några när man vill ha dem. Rekommenderas eftersom det annars är lätt att alla försvinner på en gång. :)
penna Skrivet av Jennie 2008-06-17 14:04
Går utmärkt att frysa...
Kakan är underbar!!
penna Skrivet av Ulla 2008-06-12 23:43
Går det att frysa kakan tro?
penna Skrivet av Therese 2008-05-23 00:08
Jag tog bara 5 dl socker i självachokladkaka och det blev jättegott. Det går säkert att minska ner ännu mer. Mycket god kaka.
penna Skrivet av Susanne 2008-05-05 21:56
Svar till Emma: Det går förstås att göra annan sorts glasyr men till den här glasyren så är sirapen en betydande del så jag skulle nog svara ja på den frågan.
penna Skrivet av Emma 2008-05-03 18:43
Är Sirapen nödvändig?
penna Skrivet av Kristoffer 2008-04-05 22:06
Ja, den blev smaskig, men väldigt söt, man kanske skulle kunna minska på sockret i chokladkakan.
penna Skrivet av Linda 2008-04-02 10:11
Mm, de här kakorna ser riktigt goda ut! Blir att handla hem det som saknas idag för att kunna baka dem :)
penna Skrivet av Susanne 2008-03-26 03:29
Svar till fia: Jag skulle nog säga att man måste ha kakao till de här kakorna.
penna Skrivet av fia 2008-03-25 15:43
kan man göra utan kakao? har ingen hemma men kakan låter så god..
penna Skrivet av Linnea 2008-03-12 17:12
Väntar just nu på att kakan ska bli färdig i ugnen! Älskar denna toscakaka, grymt god är den! Jag brukar bara ta 4 dl socker, det blir ändå lika gott, bara att testa sig fram! :)
penna Skrivet av ¨jessica 2008-02-18 08:33
Jag har ett annat recept med 4 ägg,4dl socker,3dl vetemjöl,1tsk salt,2tsk vaniljsocker,5msk kakao,150g smör.. :D
penna Skrivet av Susanne 2007-12-02 02:23
Svar till Majken: Ja det stämmer. Det är mycket socker, men som jag skrev i en tidigare kommentar är det 50% mer än i vanlig sockerkaka. Men man kan säkert minska lite på sockermängden om man vill. Det är dock inget som jag själv har provat, men läs gärna kommentarerna från andra som provat receptet.
penna Skrivet av majken 2007-12-01 23:55
Så himla mkt socker. Kan det verkligen stämma?
penna Skrivet av Susanne 2007-11-24 21:28
Svar till Josefin: Ja det står i beskrivningen.
penna Skrivet av Josefin :P 2007-11-24 19:19
Mums vad goda... Gäller bara att inte tänka på magen och tandtrollen när man äter ;)
Men står det någonstans hur länge kakan ska vara inne första gången??? :S
penna Skrivet av Rebecka 2007-10-14 19:43
Man kan minska kokosen eller ta bort den helt så blir överdraget mer knäckigt. Kakan var jätteuppskattad i min kyrka!
penna Skrivet av Anna 2007-10-06 11:35
Man ehöver inte sätta in kakan en andra gång för att låta glasyren gräddas. In med kakan i frysen istället och det blir minst lika gott.
penna Skrivet av Jennifer 2007-08-12 10:55
Dom e sjuuuukt goda :D
penna Skrivet av Susanne 2007-08-06 15:24
Svar till Lisa: Ja det är sjukt mycket socker i den. Man kan jämföra med sockerkaka som det brukar vara 1 dl socker i per ägg. Detta är alltså 50% mer socker i än sockerkaka. Det går säkert att minska sockermängden lite.
penna Skrivet av Lisa 2007-08-06 13:08
God MEN behövs det verkligen så mycket som 6 dl socker! Den var god men jättesöt.
Man bör nog vispa äggen med halva mängden socker annars går det inte att vispa den fluffig. :O)
penna Skrivet av Alexandra 2007-07-04 20:16
Jag rekommenderar alla som älskar Kladdkaka, att göra denna med kokos på. Mums, Love It!
penna Skrivet av Susanne 2007-06-21 01:23
Svar till Johanna: Ja, vispa äggen så det blir vitt och poröst.
penna Skrivet av Johanna 2007-06-20 17:10
Ska man vispa ägg och socker vitt o poröst? Eller ska det bara röras om?
penna Skrivet av Emma 2007-06-19 11:29
Dessa var bara såååå underbara :D haha, rekomenderar dem!!
penna Skrivet av theresia 2007-05-10 14:08
min man och mina vänner gillar kokostoscakaka. idag jag ska baka igen
penna Skrivet av Susanne 2007-05-03 00:16
Svar till Li: Ja det finns ju olika storlekar på långpannor. Men en ugnsform som är ca 30 x 40 cm blir nog bra. Jag kommer inte ihåg exakt vad jag hade för form när jag gjorde kakan. Det borde jag ha skrivit ner men tyvärr. Så frågan är inte dum alls. Jag provade att googla på receptet för att se om någon annan skrivit det, men alla recept jag hittade är en exakt kopia av mitt komiskt nog... :-) Folk kopierar friskt kan man säga.
penna Skrivet av anniina 2007-04-13 15:01
Mina arbetskamrater älskar denna kaka! Ska baka den till dem imorgon igen!
penna Skrivet av Elisabeth 2007-04-11 12:27
Äntligen har jag funnit receptet! Den här kakan är ju så underbart god. Tänker man på sin vikt så baka den bara varannan månad och ät. Men njut då utan dåligt samvete! Jag tänker ta lite mindre socker och sen ska jag frossa. Idag.
penna Skrivet av li 2007-03-31 16:20
dum fråga kanske...hur många cm är en långpanna..?
penna Skrivet av Sandra 2007-03-25 23:53
Alltså det här var nästan för sötsliskigt till och med för mig - och det säger en del kan jag tala om :-) Dubbel sats vanlig kladdkaka med en toksöt gegga ovanpå... Men är man godissugen så går det ju!
penna Skrivet av sofia 2007-03-20 12:14
under gymnasietiden på risbergska sålde mattanterna dennna kaka och den var himmelsk, vilken tur att jag har hittat receptet! ;)
penna Skrivet av Cissi 2007-03-15 12:20
ljuuuuuvligt...
penna Skrivet av Denize 2007-03-01 10:38
Sirap heter syrup. Det är möjligt att det går att ersätta med honung men då försvinner ju också lite av den smak sirap har.
penna Skrivet av lina 2007-02-28 15:44
nagon son vet vad sirap heter pa engelska..? kan man ersatta den med ngt annat? vet inte om det finns har :/
penna Skrivet av Susanne 2007-02-11 15:35
Svar till Sissi: Det gäller att ha bra ljus och lägga upp saker snyggt. Bakgrundsfärg som tar fram matens/bakverkens färg. Olika serveringstillbehör som t.ex. hallon, tomater, sallad, färsk örter etc gör också mycket till både utseende och smakupplevelse.
penna Skrivet av Jim 2007-02-10 10:41
Den är supergod med kokos och blev väldigt populär när dottern sålde fika för sin idrottsförening...men gillar själv att experimentera med recept så jag undrar om någon har provat att byta ut kokos mot hackad mandel? Samma mängd då...dvs 200g skållad och hackad mandel.
penna Skrivet av sissi 2007-02-08 16:03
hej jag undrar varför det alltid ser så gott ut på alla bilder men när man har bakat den så ser det inte lika god ut!! VARFÖR!!!
penna Skrivet av Susanne 2007-01-24 22:20
Svar till Amanda: Nej den är inte torr. Den är lagom kladdig tycker jag. Gör den enligt receptet är min rekommendation.
penna Skrivet av Amanda 2007-01-24 17:19
1.) Jag bara undrar om dne här kakan är kladdig? Vill inte baka den om den är torr.
2.) Om man vill att den ska bli kladdig, hur länge måste man ha inne den då?
penna Skrivet av nilla 2007-01-24 09:50
Ja tycker den är toppen !
penna Skrivet av nilla 2007-01-24 09:50
jag håller med emelie ! varför baka kakan när den ej passar ! de är ingen som tvingar någon att baka den !
penna Skrivet av emelie 2007-01-13 18:19
Jag förstår inte er riktigt. Antingen akar man en kaka och njuter av hur god den är. Eller så struntar i att laga den och köper en morot istället om det nu ska vara så. Man får unna sig lite godsaker ibland. de är inte bara vad man äter utan mest hur mkt man rör på sig.
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   nästa sida