Kommentarer till Kokostoscakaka - Sida 6

"Seg chokladkaka med kokostoscatäcke. Himmelskt god och mycket enkelt recept som bakas i långpanna."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   nästa sida
penna Skrivet av Evelina 2009-11-27 17:13
Jag och min syster gjorde dom här och dom är super goda! Tack för ett bra recept. =)
penna Skrivet av Susanne 2009-11-19 20:46
Svar till Marwa: Ja det går men det blir inte lika gott med vit sirap. Ljus sirap ger en god kolasmak som man inte får från den vita sirapen.
penna Skrivet av Marwa 2009-11-14 16:42
kan man använda vit sirap istället för ljus sirap??
penna Skrivet av Michaela 2009-11-12 13:08
Jag gjorde dessa till min sons 2 års dag och det blev succé! Alla som jag bjudit älskar den =) Också är det underbart med långpannerecept, så enkelt och blir så mycket på en gång! Mvh
penna Skrivet av viktoria 2009-11-10 17:26
anmäld post Posten är anmäld och väntar på att godkännas eller tas bort.
penna Skrivet av Susanne 2009-11-04 14:17
Svar till Paula: Chokladbottnen ska bli lite seg och något segare i kanterna men inte så hård som du beskriver. Hade du kanske en form med större mått än de som står i receptet? I så fall så blir det kortare tid i ugnen och/eller sänk ugnsvärmen något när du gräddar chokladbottnen. Jag använder en vass köttkniv när jag skär upp dem.
penna Skrivet av Paula 2009-11-04 14:06
Jättegod absolut!
Men...ska den verkligen bli sååå hård, behövde ju ha en vinkelslip till att dela upp kakorna....eller vad gör jag för fel, den blev dessutom ganska bränd i kanterna.... :(
penna Skrivet av fia 2009-10-11 21:27
åh så sjukt goda!
penna Skrivet av Madde 2009-10-09 11:17
Dom blir jätte goda:) Nu behöver man inte gå till ett fik för goda kakor:P
penna Skrivet av Susanne 2009-09-22 01:15
Svar till Jag: Den ska vara lite kladdig, som en kladdkaka, du ser hur den ser ut på bild 8.
penna Skrivet av Jag 2009-09-19 17:59
Hur ska kakan se ut efter att den varit i ugnen en gång..? fortfarande lite kladdig eller stel?
penna Skrivet av volvo 2009-08-17 19:57
goda helt enkelt!!
penna Skrivet av saba 2009-08-07 21:49
denna kaka är sååååååååååå underbar!brukar göra den ofta,speciellt när jag ska ut på picknick.
helt makalös,det tycker alla i min familj(stora familj)tack för det här receptet.
penna Skrivet av carro 2009-08-04 10:41
denna kakan kan man äta när den är fryst, den blir lite seg och är jättegod då =)
penna Skrivet av Rose-Marie 2009-07-28 13:07
De här var ljuvliga och jag fick bara positiva reaktioner när jag bjöd på dem. Tack så mycket!
penna Skrivet av miso 2009-07-19 11:53
riktigt god kaka, fick bara positiv respons efter jag bjudit på dem...inget man borde äta ofta men efter ett träningspass kan man absolut unna sig en bit ;)
penna Skrivet av anonym 2009-07-17 17:41
tyckte inte denna kakan var så lätt att göra faktiskt!
penna Skrivet av Susanne 2009-06-26 20:04
Svar till anonym: Ja det ska helst vara grädde för att glasyren ska bli kolaaktig i smaken men jag tror nog att man skulle kunna ta mjölk istället, kanske ta lite mindre mjölk och mera smör istället motsvarande mängd.
penna Skrivet av anonyym 2009-06-26 16:42
måste man ha grädde ???????
penna Skrivet av Fru X 2009-06-25 22:26
Tack! Precis så sliskig o söt o energirik som det behövs för att orka stå på skullen o ösa hö!
penna Skrivet av Susanne 2009-06-06 22:00
Svar till saba: Ja du kan ta mindre socker om du vill. Det finns en del tidigare kommentarer från andra som gjort det med lyckat resultat.
penna Skrivet av saba 2009-06-06 11:24
väldigt god,lite för söt bara.kan man på ngt sätt minska på sockret?
penna Skrivet av saba 2009-06-05 14:46
låter gott.ska baka den i morgon.
penna Skrivet av ida 2009-06-02 17:13
kokos tosca är en mycket god kaka, jag bakar den väldigt ofta för den är så himmla god.
penna Skrivet av Kinn 2009-06-02 15:16
Supergod! Helt underbar!
penna Skrivet av Hashan 2009-05-14 16:33
MMMMMMMMMMMMMM .... super duper god , rekomenderas såklaaaaart :D , ska göra den igen på söndag efter som på måndag ska jag till lägerskola och vissa skulle baka nåt , och min kommer defenift bli godast :D ;)Taaack såå mkt för receptet :D
penna Skrivet av Emma 2009-05-12 17:39
Det är fint att skära dem i trekanter också. blir inte lika maffiga då..Min farmor har alltid
gjort så..
penna Skrivet av vicklin 2009-04-09 12:45
supergod kaka! rekomenderas absolut, gör den gärna tillsammans, då är det X-tra kul ;)
penna Skrivet av emma & madde 2009-03-28 19:33
enkel att göra, och ett sjukt bra resultat! :D
VI ÄGDE !!!! den blev godast!
penna Skrivet av hatixhe 2009-03-20 18:50
den är jättegood verkligen
penna Skrivet av Nina 2009-03-19 09:17
Väldigt enkla att göra och fy fabian vad underbart goda de blev. Bakade dessa till brorsans födelsedag och flera av hans kompisar blev så förtjusta i dem att de ville ha receptet! Rekommenderas varmt!
penna Skrivet av Evelina 2009-03-15 15:36
Jag tror jag aldrig fatt sa mycket berom som for dessa kakor!
Jag hade inte inne chokladkakan i ugnen sa lange dock, och fick da en helt underbar kladdkak-kansla.
De ar HELT enormt goda! Och speciellt goda ar de om man varmer de lite i ugnen...
penna Skrivet av Mahshid Ostad 2009-03-08 14:15
Super gott o enkelt att baka..Tackar så mycket
penna Skrivet av Susanne 2009-02-28 00:06
Svar till Zahra: Ljus sirap har en kola/karamellsmak som vit sirap saknar. Vit sirap är mer bara söt. Därför blir det inte samma sak, det blir sött och gott men det blir inte samma kolasmak. Så svaret är ja, det går men det blir inte samma smak.
penna Skrivet av Zahra 2009-02-24 12:15
kan man anända vit sirap /baksirap istället för ljus sirap?
penna Skrivet av Mums! 2009-02-22 13:36
verkligen en god kaka! man blir nästan beroende!! alla som inte testat borde göra det!
penna Skrivet av Madde 2009-01-16 22:43
Hade denna på dotterns dop och det var flera som frågade efter receptet. Super god kaka som tar slut VÄLDIGT snabbt!!!
penna Skrivet av Malin 2009-01-14 16:14
Gud vilken god kaka, den här ska jag göra igen :)
penna Skrivet av Chokladfantast 2008-12-16 17:31
Jag bakade denna härlighet till en fest och den gick hem hos stora som barn! Finns ingen ljus sirap där jag bor så jag använde pankakssirap och bytte ut grädden mot mjölk och det gick alldeles utmärkt det med!

TACK för receptet.
penna Skrivet av Susanne 2008-11-19 00:53
Svar till Fredrik: Nej, kakan behöver inte svalna. Men om den svalnar lite så gör inte det något. Bred på glasyren, du behöver inte stressa, stoppa sedan tillbaka i ugnen. Så ta det bara lugnt! ;)
penna Skrivet av Fredrik 2008-11-16 14:02
Godaste kakan jag vet! hur får man ut kokossmeten bra? Ska man låta kakan svalna innan man brer på kokossmeten? och sedan stoppa in den igen. Jag har skyndade mig att bre på smeten efter jag tog ut den i ugnen och stoppade in kakan igen så fort jag kunde, behöver man inte göra så? Svara fort den som kan, jag är riktigt taggad på att baka den igen =)
penna Skrivet av L-chan 2008-11-06 20:40
Wah, den var väldigt god! :D Hela familjen gillade den (särskilt pappa), ska ta med några bitar till skolan för att bjuda kompisarna ;)
penna Skrivet av Charlotte 2008-11-06 18:52
Den här kakan är supergod men lite för söt för mig!! Ta bort en tredjedel av sockret i både kaka och topping=lika gott!
penna Skrivet av nadja 2008-11-05 19:36
hur god som helst o enkel att göra..
penna Skrivet av Eva 2008-11-03 12:01
Jag hjälper min mamma med bakning till en begravnig i veckan.Jag tror att hon o dom andra gästerna kommer att bli nöjda.Den här kakan var lätt att göra o GOD! Jag tackar o bugar för ett bra recept. Ps Nu ska jag söka vidare efter goda skorpor till vardag o fest.
penna Skrivet av Twilighter 2008-10-02 19:58
Denna kakan är verkligen super god! Alla tyckte om den :)
penna Skrivet av Susanne 2008-09-30 22:07
Svar till spisrosen: Tack för din kommentar! 25x35 cm som det står i receptet är dock inte någon liten långpanna, det är en långpanna som är nästan lika bred som min ugn som är normalstor, med yttermått 60 cm. Men eftersom ugnar är olika breda så brukar jag försöka uttrycka mig i centimeter. Jag gjorde den här kakan förra veckan med en långpanna med angivna måtten och den blev perfekt tyckte jag. Det tog så lång tid i ugnen som det står i receptet. Men har man en lite större långpanna än angivna mått så går det säkert bra det också! Det är nog bättre att ta en lite större långpanna än mindre om man måste välja.
penna Skrivet av Spisrosen 2008-09-30 18:49
Jag rekommenderar den större långpannan (den som tillhör ugnen). Med en liten (som receptet anger) så blir kakan för tjock och kräver nästan dubbel tid i ugnen för att bli klar. Fast det varierar säker från ugn till ugn förstås.
penna Skrivet av Susanne 2008-09-17 01:03
Receptet är nu uppdaterat! Sockret har minskat från 6 till 5 dl och några andra mått har ändrats för att bli mer jämna. Jag gjorde kakan igår och bjöd på den och de hade en minst sagt strykande åtgång! ;) Snart kommer jag även lägga upp nya bilder och steg-för-steg-bilder samt förtydliga instruktionstexten.
penna Skrivet av Susanne 2008-09-09 19:45
Svar till "Hemma bäst!": Tack för att du skrev tillbaka! Jag har nu lagt in måtten i receptet!
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   nästa sida