Kommentarer till Kokostoscakaka - Sida 5

"Seg chokladkaka med kokostoscatäcke. Himmelskt god och mycket enkelt recept som bakas i långpanna."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   nästa sida
penna Skrivet av britt 2011-06-13 21:11
Väldigt gott men alldeles för mycket socker!! Jag minskade ner till hälften i både kakan och glasyren, det blev perfekt tycker jag.
penna Skrivet av mona 2011-05-28 16:14
Om man ska göra i muffins formar, gör man likadant då? Fyller med smet och in i ugnen och sedan fyllningen och in igen? Sväller den mycket?
penna Skrivet av Amanda 2011-04-20 13:59
Görgoda! Jag gjorde i en för liten form med höga kanter, vilket resulterade i en kladdigare kaka som dagen efter gör sig perfekt som bakelese.
person Svar till Linn penna Skrivet av Susanne 2011-04-03 15:44
Tänk på att om du gör halv sats så behöver du en form med hälften så stor yta. Annars stämmer inte ugnstiderna då kakan blir mycket tunnare.
penna Skrivet av Linn 2011-03-26 17:27
Varnar er att INTE göra halv sats! det blev helt misslyckat och knappt ätvänlig! Väldigt synd!
penna Skrivet av k.h 2011-03-10 12:41
GUD SÅ GODA! :)
penna Skrivet av tinna 2011-02-13 18:34
Gotti gotti. Akta första gräddningstiden bara. Om man har en större ugnsform och smeten alltså inte blir så hög, så är 15 min för lång tid!
person Svar till Marianne penna Skrivet av Susanne 2011-02-10 16:26
Ja det går säkert bra.
penna Skrivet av Marianne 2011-02-09 17:20
Hej kan man ersätta vanlig grädde med matlagningsgrädde`?
person Svar till Nathalie penna Skrivet av Susanne 2011-02-02 13:16
Jag vet inte. Det är ju ganska många ägg i kakan så inte helt lätt. Läs mer här: Vad man kan ersätta ägg med
person Svar till Sofia penna Skrivet av Susanne 2011-02-02 13:05
Tack för bra tips! Jag skriver in det i receptet!
penna Skrivet av Sofia 2011-02-01 12:37
Kanongod kaka!
Kan tipsa om att ½ receptet blir 12 st muffins (1 plåt alltså) och att det funkar kanon!
penna Skrivet av Nathalie 2011-01-31 17:00
Skulle det gå att göra den äggfri? Vore verkligen toppen om det skulle kunna vara ett alternativ.
penna Skrivet av Carina 2010-12-14 09:31
måste säga att den är min och alla som fått smaka på den kakan så är den en favorit!!

men jag tillsätter mörkchoklad i botten kakan!!
minnskar 2 dl socker från bottenkakan!
parfekt blir den mycket godare och smaskigare!!

i fyllningen övanpå har jag 3 dl vispgrädde!
och bara 1 dl socker!
1 dl houng sååå blir den parfekt!!!

jag kan bara säga tack för dinna underbara recept!!
sen bryckar jag självklart alltid prova mig fram så jag får min önska uppfylld!!

tack
person Svar till Carina penna Skrivet av Susanne 2010-12-14 04:18
Det borde gå! Du får prova! :)
penna Skrivet av Mirelle 2010-12-07 17:31
Inte så svårt, det är bara att ställa plåten längre upp i ugnen. Är den i mitten och den blir torr så är det pga att den är för nära värmen ;)
penna Skrivet av Carina 2010-11-24 16:10
undrar om man kan lägga i bottenkakan mörkchoklad
i smeten eller om man anvender receptet på fransk
chokladtårta på din sida som jag hitta och sedan lägger på kokossmäten och gräddar det 10 minu??
person Svar till Carina penna Skrivet av Susanne 2010-11-22 12:11
Det är väldigt svårt att veta ifall min kaka blev kladdigare än din, det kan ju vara en synvilla också. ;) Men det är klart det kan skilja eftersom vi kanske inte har exakt lika stora formar och våra ugnar gräddar inte exakt likadant. Så vill du ha kladdigare kaka kan du ta lite kortare tid i ugnen.
penna Skrivet av Carina 2010-11-20 22:06
Jag bara älskar den kakan var sååå jävla gooddd
men undrar varför din på bilden ser mer kladdig ut min var inte så kladdig lite torr på botten fast jag följde receptet!!
varför??
men enddååå såå nöjd!!
penna Skrivet av Linnea 2010-11-01 12:46
En ut av min favoriter! :)
penna Skrivet av Petra 2010-10-31 19:47
Galet god kaka! Blev bjuden på den i helgen och MÅSTE baka den själv.
penna Skrivet av Liv 2010-10-20 09:31
den är himmelsk!! farligt god! och väldigt onyttig :-)
person Svar till Emmi penna Skrivet av Susanne 2010-10-15 00:08
Ja den här kakan är riktigt god! Ja precis du får köpa laktosfritt smör och grädde. Om den du ska bjuda inte är extremt laktosintolerant så kan det gå bra med vanligt smör för det är väldigt lite laktos i smör.
penna Skrivet av Emmi 2010-10-14 20:07
Onödigt god kaka! Jag dreglar bara jag ser den. Om man skulle vilja bjuda en som är laktosintolerant på kakan, är det bara att byta ut smöret o grädden mot laktosfria saker, eller har jag missat nåt? Har inte så stor koll.
person Svar till Agnes penna Skrivet av Susanne 2010-10-14 07:25

Kul att du gillar kakan!!! Jag håller förstås med om att den är riktigt supergod!:)

Både vetemjöl och kakao står med i beskrivningen och även i bildtexten till steg-för-steg-bilderna så jag vet inte hur du missat det.

penna Skrivet av Agnes 2010-10-12 22:26
Den var jättegod! Godaste någonsin! REKOMMENDERAR VERKLIGEN!
Men i receptet är det lite fel, ni har glömt skriva mjöl och kakao när det står att man ska hälla i det!
penna Skrivet av Mmm 2010-09-03 22:30
Denna kakan är bara såå god, om man älskar kladdkaka och kokos ska man verkligen testa denna mättande men ack så goda kaka!!!... =)
penna Skrivet av Carolin 2010-08-30 16:53
Hej.

På möhippan vi hade i helgen hade brudens ena tärna gjort denna goooooda kladdkaka.
Så till dagens ära...ytterliggare en hippa så har jag nu oxå gjort denna men jag har lagt i 200gr marabou mjölkchoklad. Det blev ännu lyxigare! Man kan lägga i en bit mandelmassa oxå så får man en ännu lyxigare variant. ;)

Lycka till!
penna Skrivet av Christina 2010-07-12 10:27
Denna kaka var SUPER GOD, tack för receptet :)
person Svar till Helén penna Skrivet av Susanne 2010-05-05 16:30
Tack för bra tips om hur man gör kakan glutenfri! Jag har skrivit in det i receptet!
penna Skrivet av Helén 2010-05-05 15:25
Bakade denna kakan igår till tjejgänget och den vart superpoppis. Dottern vart lite sur då den inte var glutenfri, men idag så testade jag på att göra den glutenfri och den blev riktigt riktigt god då också. Bytte bara ut mjölet till glutenfritt och lade till 1 tsk Fiberhusk.
penna Skrivet av Gunilla 2010-04-20 19:23
Vilka kakor!!! Helt suveränt goda! Det räcker inte med en utan det blir gärna flera.
penna Skrivet av sofia 2010-04-18 21:02
Mycket god kaka. Roligt att den är enkel att göra samtidigt som den känns lyxig att bjuda på.
penna Skrivet av stefan 2010-03-31 15:23
hur mycket kokos ska man ha? Vad menas med 1 frp à?
penna Skrivet av Jenny 2010-03-27 10:11
Så himla god! Kommer definitivt att göra om den!
penna Skrivet av Ewa Nilsson 2010-03-16 12:09
Bakade denna kakan till mitt barnbarns dop..Och den blev jätte populär.Alla ville veta recepten.Så den blev jätte go..Så pröva den.
penna Skrivet av helene 2010-02-28 23:52
grymt god kaka saftig.riktig munchies
penna Skrivet av Dida 2010-02-23 21:18
Mmmmm så gooood mums mums
penna Skrivet av Emma, frida, adelina ! 2010-02-09 17:32
MUMS !!! :D :D
penna Skrivet av Erisa 2010-01-30 18:01
Jag tyckte den var för fet. Speciellt toscasmeten som luktade smörigt.
penna Skrivet av M.A 2010-01-30 00:47
Så enkel och sååå god kaka. Det här kommer verkligen bli en favorit <3
penna Skrivet av Stina Svedberg 2010-01-29 15:40
Jättegod kaka som blev uppäten på 3 timmar hos mig. Uppskattas för vuxna och barn, verkligen! godast nybakad men går att frysas, och den är lika god då. Härligt mycket kladd och klet i den och kokosen kompletterar chokladen mycket bra.
penna Skrivet av Susanne 2010-01-28 01:12
Svar till Anna: Tråkigt att det blev lite misslyckat. Konstigt dock att din kaka var mjuk, det har aldrig hänt mig att kakan inte vara tillräckligt hård efter tiden som står i receptet och jag tror inte någon annan skrivit om det tidigare heller. Kanske att du hade en mindre form för då blir kakan tjockare och tar längre tid att grädda? Du får nog precis som du skriver ha kakan några minuter längre i ugnen nästa gång.
penna Skrivet av Anna 2010-01-26 23:23
Tyckte det var svårt att få till toscasmeten på kakan. Smeten var ganska tjock, och kakan var ju kladdig så den gick bara sönder när jag försökte smeta ut den. Ungefär som när man försöker bre en mjuk smörgås med alldeles för hårt smör.... Får nog prova att ha den längre i ugnen nästa gång innan jag häller på smeten. Som det blev nu är bara halva kakan täckt med lite kokosfläckar... :-(
penna Skrivet av Ronja ismail 2010-01-25 16:26
jag har bakat kokostocakakan. den är mycket god. jag vill rekommendera den till alla.
penna Skrivet av Aina 2010-01-20 11:06
Kär kaka har många namn. Mariakaka, riddarkaka eller detta som kokostoscakaka.
penna Skrivet av Susanne 2009-12-03 19:31
Svar till Maria: Ja det tror jag helt klart går eftersom två runda formar med 24 cm i diameter har ungefär lika stor yta som en rektangulär form på 25x35 cm. Om du tar springformar kan du ju spänna fast ett bakplåtspapper i botten. Jag tror faktiskt det lossnar på kanten ändå om du använder teflonform eller smörjer kanten. Lycka till och skriv gärna om du provar hur det blev!
penna Skrivet av Maria 2009-12-02 13:26
Tror ni att man kan göra den här kakan i runda formar? 24 cm i diameter? Och skära som "tårtbitar"? Borde en sådan här sats räcka till två sådana formar då? (Springformar)

/En som inte är nån hejare på bak men gärna provar
penna Skrivet av Susanne 2009-11-29 07:20
Svar till Ikraan: Jag fiick det av en kock i Linköping för ca 6 år sedan.
penna Skrivet av Ikraan 2009-11-28 23:58
äligt talat den är det godaste kakan jag nånsin smakat..men en fråga vart är kakan ifrån?
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   nästa sida