Kommentarer till Kokostoscakaka - Sida 2

"Seg chokladkaka med kokostoscatäcke. Himmelskt god och mycket enkelt recept som bakas i långpanna."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   nästa sida
person Svar till Jenny penna Skrivet av Susanne 2016-04-26 01:56
Roligt att du tycker om kakan! Haha, ja precis så är det!
penna Skrivet av Jenny 2016-04-25 14:44
Ett riktigt toppen recept, enkelt och tydligt! väldigt uppskattad kaka att bjuda på. Min egna favorit, enda nackdelen är att den är så god att den tar slut snabbt!
person Svar till Anders Ek penna Skrivet av Susanne 2016-04-19 01:54
Tack för ditt förslag, det vore bra förstås! Trevligt att du tycker om min receptsajt! :)
penna Skrivet av Anders Ek 2016-04-16 00:18
Bra recept. Tydligt.Och gott! Ett förslag är att man får välja ("option"/"select"om man vill ha receptet i långpanna som du skriver, eller om man vill välja en större plåt. 48x34 cm är vanligt. Just det måttet förekommer i många recept för t.ex. kärleksmums. Om man ändå tar sig tiden... Det är ju inte precis så att det brukar bli rester som man måste slänga ;-)
Du har en jättebra site!
person Svar till Tine penna Skrivet av Susanne 2016-02-19 01:53
Tack så mycket! Kul att du tycker om kokostoscakakan!
penna Skrivet av Tine 2016-02-09 13:47
Den är grymt bra denna kaka, dock gräddade jag den lite mindre. Trevlig matblogg du har.

Mvh. Tine
person Svar till Jannica penna Skrivet av Susanne 2016-02-09 01:51
Trevligt att du tycker det! :)
penna Skrivet av Jannica 2016-02-08 16:59
Helt underbar kaka som jag gör ofta, enkla ingredienser och underbart god.
person Svar till therese penna Skrivet av Susanne 2016-02-08 01:49
Jag har inte provat att göra den utan grädde, men kanske fungerar en blandning av smör och mjölk istället för grädde. Roligt att du tycker om kakan!
penna Skrivet av therese 2016-01-08 13:00
Älskar denna kaka, har gjort den jättemånga gånger men just nu har jag ingen grädde hemma? funkar det att göra utan grädde och byta ut mot något annat?
person Svar till Hermella penna Skrivet av Susanne 2016-01-07 01:47
Kul att du tyckte om kokostoscakakan!
penna Skrivet av Hermella 2016-01-06 14:22
Kakan blev jättegod! Dock så ville jag ha själva kakan lite mer kladdig, men annars smakade den toppen!
person Svar till Hanna penna Skrivet av Susanne 2016-01-06 01:46
Tråkigt att kakan sprack, kanske hade du en mindre ugnsform och då blir gräddningstiden längre. Prova grädda lite längre tid nästa gång.
penna Skrivet av Hanna 2016-01-05 19:01
Väldigt konstigt resultat. Efter att ha gräddat kakan och känt efter så den var klar så sprack den när jag skulle hälla på glasyren och det blev bara en sörja av alltihopa. Tråkigt, den är säkert god om man lyckas :-(
person Svar till Alicia penna Skrivet av Susanne 2016-01-05 18:44
Vit sirap ger inte någon kolasmak, men annars så går det att ta den, men smaken blir alltså inte lika god.
penna Skrivet av Alicia 2016-01-05 11:28
Hej! kan man ta vit sirap? tacksam för snabbt svar
person Svar till Kawther penna Skrivet av Susanne 2015-11-19 01:43
Ljus sirap och mörk sirap har tyvärr inte samma smak, det blir nog bättre med någon annan sorts ljus sirap, kanske lönnsirap?
penna Skrivet av Kawther 2015-11-05 15:12
Hej, jag bakade kakan flera gånger, men nu jag har flyttat från Sverige och här jag bor hittar inget ljus sirap, kan jag byta ut ljus mot mörk sirap??
penna Skrivet av Caroline 2015-10-19 23:33
Linda:
Jag gör alltid kakan glutenfri. Använder mig av finax röda. Tycker den blir bättre än då jag använde vetemjöl. Mycket uppskattad även av de som inte äter glutenfritt.
penna Skrivet av Linda 2015-10-07 11:37
Undrar om man kan göra kakan glutenfri? Någon som har testat?
person Svar till Sofie penna Skrivet av Susanne 2015-09-19 01:42
Kul att du tyckte om kakan och min receptsida!
penna Skrivet av Sofie 2015-09-17 20:03
Mycket god kaka!!
Lätt att göra också. Modifierade något lite, tog en dl mindre socker i chokladsmeten och lade till salt i kokosglasyren också.
Tack för jättefin recepthemsida!!
Kram
person Svar till Safana penna Skrivet av Susanne 2015-09-17 01:06
Jag vet faktiskt inte. Det är möjligt att det går att använda rapsolja istället för smör men tror inte det blir lika gott. Tänk även på att det kan vara gott med lite salt i om du inte använder normalsaltat smör. Kul att du gillar receptet! :)
penna Skrivet av Safana 2015-09-14 14:59
Hej!
Bakar alltid denna när jag är hemma i sverige underbart recept! men nu bor jag utomlands och hittar inte färdig sirap. Kan jag göra hemmagjord? Hur?
Kan jag använda rapsolja istället för smör?
person Svar till Oscar penna Skrivet av Susanne 2015-09-14 00:19
Kul! :) Tack för att du skrev!
penna Skrivet av Oscar 2015-09-10 17:08
Helt j-a underbar! Bakar denna när det är min tur att fixa fredagsfika på jobbet!
person Svar till David penna Skrivet av Susanne 2015-09-03 14:13
Trevligt att du tycker det! :)
penna Skrivet av David 2015-08-24 22:58
Godaste jag någonsin ätit.
person Svar till zara penna Skrivet av Susanne 2015-08-17 12:13
Tack, vad roligt att höra! :)
penna Skrivet av zara 2015-08-15 19:16
Tack så hemskt mycket för väldigt fin hemsida
jag är super nöjd.
Mvh
Zara
person Svar till Malin penna Skrivet av Susanne 2015-08-05 18:44
Jag brukar frysa in mina, men jag tror säkert de håller sig minst 1 vecka i rumstemperatur och har du dem i kylskåp håller de sig säkert minst 3 veckor.
penna Skrivet av Malin 2015-08-05 10:17
Ska man förvara kakan i kylskåp, frys eller kan den stå i skafferiet? Självklart i en burk. Och hur är hållbarheten på den i kyl/skafferiet isf? Tacksam för svar! :)
person Svar till Lone penna Skrivet av Susanne 2015-07-21 18:43
Låter gott! Tack för tipsen! :)
penna Skrivet av Lone 2015-07-18 15:15
Bakar kakan med farin eller muscovadosocker...och så lite lakritspulver i smeten... himmelriket!!!
person Svar till Agnes penna Skrivet av Susanne 2015-07-09 18:42
Varsågod, hoppas du gillar den! :)
penna Skrivet av Agnes 2015-07-08 12:46
Tack så mycket för det fina receptet! Har inte hunnit smaka än men luktar förföriskt!
person Svar till Yvonne S. penna Skrivet av Susanne 2015-06-12 18:41
Tack för att du delar med dig! Bra att veta att det blir gott även med mindre socker!
penna Skrivet av Yvonne S. 2015-06-11 13:55
jättegod kaka, men för söt enl. min smak . Tar bara hälften sockermängd.
person Svar till Mathilda penna Skrivet av Susanne 2015-05-16 18:37
Roligt att höra! :) Tack för att du skrev! :)
penna Skrivet av Mathilda 2015-05-15 18:18
Det här det bästa min familij vet. Så fort jag frågar vad jag ska baka skriker sambon "TOOOSCAAAA!!!"

Oslagbart i längder.... bästa som finns.
person Svar till Sara penna Skrivet av Susanne 2015-03-31 17:19
Jo bottendelen ska bli som en kladdkaka. Tänk på att om du använder en större form än angiven i receptet så bör gräddningstiden kortas. Sedan är det precis som Erika skrev att ugnar kan skilja sig lite. De ugnsinställningar som gäller på alla recept om jag inte skrivit något annat är över- och undervärme.
person Svar till Sara penna Skrivet av Erika 2015-03-30 11:31
Förmodligen för att du gräddade den för länge. Alla ugnar är olika så man får anpassa efter sin egen ugn.
person Svar till Hemlig penna Skrivet av Susanne 2015-01-26 23:42
Ja det kan man generellt göra i alla recept men det blir inte lika gott som smör och dessutom är margarin i alla dess former en ohälsosam skräpprodukt som jag inte vill rekommendera någon att äta. (Googla gärna på margarin och läs på och bilda dig en egen uppfattning.)
penna Skrivet av Hemlig 2015-01-25 18:58
Hej! Kan man använda milda margarin??
penna Skrivet av Sara 2014-12-11 11:16
Jag trodde att bottendelen skulle bli seg som kladdkaka? Jag följde receptet exakt med temperatur och tid i ugnen men får en torr mjuk chokladkaka med en visserligen god toscatopping på som tyvärr inte riktigt livar upp den tråkiga botten. Förstår ingenting. Vad gick fel? Varför blir den inte seg?
person Svar till Marwa penna Skrivet av Susanne 2014-10-23 13:50
Man kan ta mindre socker, det finns de som provat det (går att läsa bland kommentarerna) och det blev bra. Det du kan tänka på är att det kan hända att det låter mer än vad det är eftersom det blir ganska många kakor. Jämför du med en kladdkaka så är det som en dubbel sats av en kladdkaka. Men om man inte gillar jättesött så kan man absolut minska på sockret!
penna Skrivet av Marwa 2014-10-22 15:57
Hej
Blir det inte för mycket socker på kakan?
Kan man bara ha t.ex 3 dl socker ??
person Svar till Hillevi penna Skrivet av Susanne 2014-10-21 21:49
Roligt att höra att du gillar kakan och min receptsajt!
penna Skrivet av Hillevi 2014-10-19 20:20
Supergod kaka! Jag bakade den till min sons dop och den gick åt! Tack för en superbra receptsite, har precis hittat hit.
penna Skrivet av Lil 2014-09-10 18:04
En vinnarkaka!! Vi kallar den även Ryttmästarkaka.
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   nästa sida