Kommentarer till Kladdmuffins - Sida 2

"Supergoda kladdmuffins som blir som kladdiga chokladmuffins med detta recept! Enkla att göra med bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   nästa sida
penna Skrivet av Anders 2015-06-28 15:44
Två påpekanden. För det första ska man alltid sikta de torra råvarorna. För det andra ska man undvika att blanda vetemjöl och varmt smör samtidigt, det är det samma som en bottenredning.
På detta vis slipper man få de trista klumpar av vetemjöl, kakao, socker eller vad det nu är.
person Svar till Helena o Anna penna Skrivet av Susanne 2015-06-18 17:24
Trevligt! Kul att ni skrev! :)
penna Skrivet av Helena o Anna 2015-06-16 14:43
Hej vi är två tjejer 14 och 13 år. Vi testade att baka kladdmuffins....och det blev sååååååå gott. Men det blev bara 12 stycken... Men vi är jättenöjda ändå.
person Svar till Natalie penna Skrivet av Susanne 2015-06-10 17:23
Jättebra tips! Det måste jag prova! :)
penna Skrivet av Natalie 2015-06-07 00:24
Hej! Jag gjorde denna kladdmuffins men jag la i Nutella i mitten så att det är inbakat! Jag ska fylla 12 år och brukar baka här med dina recept! Älskar att baka och tycker det är jätte kul! Hela Familjen tyckte att denna muffins var jätte god!
person Svar till Tilde penna Skrivet av Susanne 2015-05-08 17:22
Ja after eight på kan inte bli fel! ;)
penna Skrivet av Tilde 2015-05-07 18:47
Skippade saltet och la på en after eight - perfekt!
person Svar till Karoline penna Skrivet av Susanne 2015-05-03 17:21
Det låter gott! :) Tack för ditt tips!
penna Skrivet av Karoline 2015-05-01 08:41
Tog nog ut dom lite för tidigt då de sjönk ihop väldigt mycket, men gillar när det är extra kladdigt. Hade även i mjölkchoklad och hasselnötschoklad.
person Svar till Fanny penna Skrivet av Susanne 2015-04-15 17:20
Jag håller med! Tack för bra tips! :)
penna Skrivet av Fanny 2015-04-12 12:21
Älskar att baka kladdkaka är ett bra recept eftersom att det räcker med att ha ägg och smör hemma för att göra den. Jag har ett förslag som kan liv upp kladdkakemuffins. Man ska prova att ha i lite smält blockchoklad. Det gör dem knapriga vilket blir mycket gott!!
person Svar till Natalie penna Skrivet av Susanne 2015-04-03 17:19
Det låter som smakens! :)
penna Skrivet av Natalie 2015-04-01 12:51
Nu blir det bara att sitta och frossa dessa framför LotR !!!
penna Skrivet av Natalie 2015-04-01 12:05
Mmmm. Goodness, vad gott! Sitter och äter dessa i skrivande stund. Gudomliga. Mmm. Jag gjorde 4 med chokladbitar i, 4 med mosad banan. Ytterligare 4 med vit choklad. Och 4 vanliga. Gudomliga allihop. Sen innan dom åkte i ugnen var jag ju tvungen att addera chokladknappar på alla. Chokladsvag..

Mumsens:-D
person Svar till Erica penna Skrivet av Susanne 2015-03-25 17:14
Tack! Roligt att du uppskattar mina bilder steg för steg och att du tycker det är kul att baka! :) Tack för att du skrev! :)
penna Skrivet av Erica 2015-03-22 00:56
Väldigt bra sajt! Jag har Asperger, tycker det underlättar när man ser tydlig beskrivning med bilder. Har fått upp intresset för att baka nu!
Alla recept jag testat här har gett lyckade resultat. :)
person Svar till Terese penna Skrivet av Susanne 2015-03-20 17:13
Så bra! :) Kul att du skrev! :)
penna Skrivet av Terese 2015-03-17 18:16
Supergoda!
Min man ville ha med fika till jobbet, så snabbt och lätt slängde jag ihop lite kladdkakemuffins :)
Så nu har dom fika inatt ;)
person Svar till Malin penna Skrivet av Susanne 2015-03-14 17:12
Det låter jättegott! Tack för tipset! :)
penna Skrivet av Malin 2015-03-12 09:35
Hej! Super duper goda! Jag testade att ha i vit choklad och salta jordnötter i några- Ett mycket gott tips!
person Svar till selma penna Skrivet av Susanne 2015-02-07 19:46
Kul att höra! :)
penna Skrivet av selma 2015-02-07 12:22
Hej de blev
Jätte gott !!!!!
person Svar till Henning penna Skrivet av Susanne 2015-01-28 01:25
Generellt så beror det på vilken smet det är. Om det är bakpulver i smeten så bör den komma in i ugnen så fort som möjligt, särskilt om man har i något varmt i smeten som smält smör som inte svalnat eftersom det sätter igång bakpulvrets effekt så att säga. Bakar man med jäst så går det bra, en kvarts extra jästid brukar inte skada. Bakar man med jäst så bör det generellt även gå bra att frysa ogräddat.
person Svar till Rebecca penna Skrivet av Susanne 2015-01-28 01:18
Bra att veta att det blev ganska gott ändå! :) (Margarin är dock inte nyttigt om du frågar mig. Googla gärna på margarin och läs på och fundera på om du verkligen vill äta det.) Roligt att höra att du gillar receptet! :)
person Svar till susnet penna Skrivet av Rebecca 2015-01-28 01:13
Det blev ganska gott ändå, men du har helt rätt att smör är godare och nyttigare men jag hade inget smör hemma och ville så gärna baka nåt och jag älskar detta receptet. Annars använder jag smör eller margarin hela tiden :)
person Svar till Rebecca penna Skrivet av Susanne 2015-01-28 00:50
Ja jag tror man kan det men det blir nog inte lika gott. Varför vill du byta ut smöret mot rapsolja? Smör är inte onyttigt, är gott och har bra bakegenskaper. Men annars ta samma mängd olja, det är ungefär samma volym/vikt. 1 dl är ungefär 90 g. Kolla annars måttomvandlaren för exakt omvandling. Skriv gärna hur det blev om du provar! :)
penna Skrivet av Rebecca 2015-01-27 17:01
Hej, kan man byta ut smöret mot rapsolja, om man kan isåfall hur mycket? Tacksam för svar :)
penna Skrivet av Henning 2014-12-13 23:08
Hej, undrar om man kan göra dubbel smet och låta hälften av den vänta medan den första omgången gräddas i ugnen? Hur fungerar sådant generellt, behöver smetar, bullar och liknande gräddas på en gång? De kanske till och med kan frysas in ogräddade? Det är ju energieffektivt att passa på när ugnen är uppvärmd.
person Svar till Henning penna Skrivet av Susanne 2014-11-22 13:25
Varken salt eller smör är onyttigt så det kan du äta med gott samvete! :). Det har kommit ny forskning, undvik däremot margarin. Däremot är det bra att minska på socker och vetemjöl om man vill vara hälsosam, men då kanske man inte ska göra just kladdmuffins. ;) Roligt att höra att du gillar dem! :)
penna Skrivet av Henning 2014-11-22 01:16
Supergoda! Kunde inte låta bli att göra en sats till att frysa in. Uteslöt dock saltet, minskade något på sockret samt bytte ut smöret mot rapsolja för hälsans skull.
person Svar till Leilani penna Skrivet av Susanne 2014-10-17 17:50
Ta kortare tid i ugnen så blir de kladdigare. Tänk också på att inte ta för mycket vetemjöl. Gräv inte med decilitermåttet i mjölpåsen så att det packas för då blir det för mycket mjöl. Det gäller alla recept.
penna Skrivet av Leilani 2014-10-17 15:42
Dom blir jätte goda fast inte kladdiga
penna Skrivet av Götigöt 2014-10-03 18:26
Dom var suuuuuper goda! Och lätta att göra! Dom blev så goda att jag ska fixa en sats till kvällen ^^; Kladdiga och goda, fast man får ju inte låta dom bara stå, då försvinner dom ju c8

// Götigöt
person Svar till Jenny penna Skrivet av Susanne 2014-09-07 21:39
Tråkigt att höra! Gjorde du fler muffins än 16 st? Ju mindre smet i formarna desto kortare gräddningstid. Hade du över- och undervärme i ugnen och 200°C? Tänk också på att inte ta för mycket vetemjöl. Undvik att gräva med decilitermått i mjölpåsen för då packas mjölet och man tar för mycket. Jag har gjort det här receptet många gånger och de har blivit kladdiga varje gång och om du läser alla kommentarer så verkar ju fler än jag tycka så, därför hoppas och tror jag inte det är något fel på receptet utan att du gjort något annorlunda. Skriv gärna igen och berätta vad du tror!
penna Skrivet av Jenny 2014-09-07 15:55
Mina blev inte alls kladdiga. Blev som muffins. Stod bara 8 min i ugnen. Morr
person Svar till Sonja penna Skrivet av Susanne 2014-08-28 00:20
Kul att höra att ni gillar receptet! :)
penna Skrivet av Sonja 2014-08-23 20:43
Tusen tack för detta recept. Jag och min dotter på 2,5år gjorde dessa muffins idag. Så lätt och sååååå goda blev de. Hon vill göra dessa muffins imorgon också...mamma de va yumme gott.
person Svar till Lithea penna Skrivet av Susanne 2014-08-20 22:27
Tack för bra tips! :)
penna Skrivet av Lithea 2014-08-19 19:27
Jag har gjort en sats med muffins och jag tipsar att det var jätte gott både med mint i och utan mint! Det var jätte gott jättebra resept!
person Svar till amanda 14år penna Skrivet av Susanne 2014-08-14 01:54
Roligt att höra! Tack för att du skrev! :)
penna Skrivet av amanda 14år 2014-08-12 22:08
Jag har precis bakat 3 sattser av muffinsarna tycker det var jätte gott!

ska nu bjuda min familj på nybakta muffins XD
person Svar till ncha penna Skrivet av Susanne 2014-07-22 16:26
Det låter som du tagit för mycket vetemjöl och/eller gräddat för länge i ugnen. De sjunker ihop så de blir lite platta. När du mäter upp vetemjöl undvik att gräva med decilitermått i mjölpåsen eftersom mjölet då packas och du tar för mycket. Häll gärna upp det i litermått eller väg det. Om du ändå vill använda decilitermått så ska mjölet vara löst i (ej packat) och utan råge. Det gäller alla recept.
penna Skrivet av ncha 2014-07-19 11:42
jag gjorde som det stog på recepten men den blev inte så dom blev platta och hårda
penna Skrivet av Elin 2014-04-14 11:38
Mm vad god.
Det är svårt att bara göra 16 muffins när det är så goda.
person Svar till susnet penna Skrivet av Kristoffer Olsson 2014-04-03 23:19
Jag vet inte vad jag har gjort men jag såg efter att de stod 200 grader, jag satte ugnen på 250 grader och muffinsarna vart brända, men dom gick fortfarande att käka med ett kallt glas mjölk och lite HJORTRON PÅ DE SERRU mmmmmmm..... Hjortron är bra
person Svar till Kristoffer Olsson penna Skrivet av Susanne 2014-04-03 23:07
Jag vet inte vad du fått 250°C ifrån, det står 200°C i mitt recept.
penna Skrivet av Kristoffer Olsson 2014-04-03 21:41
Jag bakade dom i 10 minuter, ändå vart dom brända, använd INTE 250 GRADER sätt på 225 och låt dom stå i 11-12 minuter.
penna Skrivet av ISabelle 2014-03-07 12:42
Har bakat dessa ett flertal gånger. Alltid lika goda! Mitt favoritrecept från fler år tillbaka.

Gräddningstiden kan skilja mellan olika ugnar. Det är bättre att dom får stå lite för länge än för kort tid för annars finns risken att dom inte lossnar från pappret. Kan därför rekommendera 11-12 minuter i ugnen :D
person Svar till Matilda penna Skrivet av Susanne 2014-02-16 03:23
Kul och tack för bra tips!
penna Skrivet av Matilda 2014-02-15 16:49
Hej. Jag och mamma prövade och dem blev super fina! Jag la faktiskt i choklad bitar :) vill mixtra till det lite:) Pröva jätte gärna då med icas bak chocklad och lägg i 1bit i botten!
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   nästa sida