Kommentarer till Kladdkaka - Sida 5

"Underbart god kladdkaka, en kladdig chokladtårta som är superenkel att göra med detta recept! Perfekt till fikat med en klick vispad grädde."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   nästa sida
penna Skrivet av Kladdkaketestare 2010-09-19 22:18
Inte den bästa kladdkaka jag smakat, smeten blir för "hård", bör vara lite lösare. Det gör att kakan inte blir så kladdig. Man kan också ha i lite mer kakao!
penna Skrivet av kladkaka älskare 2010-09-14 12:57
mmmuums ska göra den nu .. :D fast jag får aldrig den mjuk och kladdig den blir bara som en vanlig kaka :D tack för att denna sidan finns :D
penna Skrivet av Tim 2010-09-12 17:13
Kladdkakan får en extra härlig upplevelse ifall man har glass eller grädde med några färska bär på toppen.
penna Skrivet av Annika 2010-09-06 15:33
Kakans kanter ska ju bli hårda, det är så gott! Har en kladdkaka i ugnen nu :)
penna Skrivet av marabouebba 2010-09-04 18:01
Jag tyckte att resultatet blev bra.
person Svar till Mathias penna Skrivet av Kladdkakan 2010-09-02 12:01
den ska vara platt, det är det som är kladdkaka!
penna Skrivet av Mathias 2010-08-30 20:00
Jaha!!!?? och bakpulvret då?! Kagan blidde pladd!
penna Skrivet av Natalie.A 2010-08-28 16:30
Ok, nu är den färdig.
Jätte bra tycker!!
Nu är det bara att slänga i sig! ;D
(^.^) (Jätte gott)
penna Skrivet av Natalie.A 2010-08-28 16:15
Jo, jag vet inte om den är god men den är i ugnen just nu. Bara jag ser bilden vill jag äta den!! :d
penna Skrivet av Undrare 2010-08-28 15:45
Hejsan! Varje gång jag bakar kladdkaka lägger man stor märke till att kakans kanter blir hårda, medan mitten av kakan blir kladdig.
Vad ska jag göra för att kanterna ska bli minst lika bra som mitten av kakan?
Tips eller hjälp?
penna Skrivet av Anudari 2010-08-18 16:46
MMMMMM!! Det blev jättegott ska baka den igen på min föddseldag!!
penna Skrivet av Yazzman 2010-08-18 10:49
Tillsätt gärna espresso (ej pulver eller nån slags nes-variant. Riktigt bryggt med tryckbryggare.) om du får en torr kaka, och tulla lite på gräddningstiden.

Jag brukar även smälta ner några rutor mörk choklad (minst 70%) tillsammans med smöret.
Vet inte varför det smakar mera då, för kakao är väl choklad i sin renaste form, men gott blir det!
penna Skrivet av Arta:) 2010-08-17 17:57
Den va jätte jätte god(=
penna Skrivet av Jessy 2010-08-13 13:59
Det var jätte got!
Jag älskar den!
person Svar till Älskar detta recept! penna Skrivet av Susanne 2010-08-05 14:04

Bregott går bra, lätta vet jag inte hur det blir när det gräddas i ugn. Det beror på att bregott är gjort av smör till skillnad från lätta som är gjort av margarin och har även lägre fetthalt. Tänk på att det är skillnad på smör och margarin. Smör är en naturlig produkt medan margarin är ett kemiskt ihopjox.

Smör smakar dessutom mycket godare än margarin och du slipper också alla konstiga ämnen som t.ex. härdat fett, transfetter m.m. som är långt ifrån hälsosamt. Själv använder jag alltid smör när jag lagar mat och bakar.

100 g smör är ca 7 msk.

penna Skrivet av Samuel 2010-08-05 13:42
Jag brukar göra med samma recept men jag blandar allt i samma bunke som jag smälte smöret i. Resultatet blir oftast bra om man gillar lite extra "kladd".
penna Skrivet av Älskar detta recept! 2010-08-04 23:33
hejsan, jag bara älskar detta recept på kladdkaka :D skulle vilja baka den igen men har tyvärr slut på margarin. är det okej om man tar helt vanlig smörgås smör som Lätta t.ex.? I sånna fall hur många matskedar är 100 g smör?
penna Skrivet av Daniel 2010-07-22 12:48
Jag föredrar att använda 3 stora rågade matskedar kakao och grädda i 16 minuter (175 grader, över och undervärme).
Gjort det här receptet många gånger och lyckats fastslå min favorit!
penna Skrivet av gäst 2010-07-14 17:54
Hej igen det var jag som skrev den innan!
Om ni vill så ska ni böanda grädde och ha bredvid ena sidan grädde ena vaniljsås!
Och så den blir extra god ta Frukt Coctail!
Och gör runt! Smaskens!
Ska göra det!
Kakan är inte klar men spelar roll?
Den får vara där lite extra!
Vaniljsås och grädde?
Faktsit blanda dem!
gud ska pröva i en liten skål ska se hur det blir ses!
Eller så lägger jag vaniljsås över grädden och Kladdkakan!
Har gjort nästan alla era recept!
Igår som sagt, Choklad mousse! Tog slut på 1 sek!
Vi har gäster idag det är därför jag gör detta!
Jag ska gå ner 5 kilo jag äter inte bara familjen vänner och gäster ses!
penna Skrivet av gäst 2010-07-14 17:49
Hej jag gjorde denna utsökta Kladdkaka den var outhärdigt god!
Den blev inte så kladdig men det spelar ingen roll det är bra om den är god och om familjen och gästerna tycker om den!
Jag är 11 år och fyller år 12 i Agusti! Hoppas alla gör på detta recept för älskar den!
Hoppsan!
Glömde nästan bort den!
Den är just nu i ugnen bara 5 min kvar!
P.s Florsocker över den!
Och om mna vill så tar man också vaniljsås vid sidan om men kom ihåg blanda den lite till så den blir mer krämigare och kramgoare så man njuter!
Ska göra det! ses
penna Skrivet av Julia 2010-07-05 12:18
herregud, den är helt underbar!
penna Skrivet av Viola 2010-06-30 16:19
De va de godaste jag har ätit :)
penna Skrivet av villinteskrivanamnet 2010-06-05 16:18
Guud så good :)<3<3
penna Skrivet av Marie-luoise 2010-06-03 16:51
Det här var ju gätte gott jag var till och med tvungen att skriva ner receptet =)
penna Skrivet av Karolina 2010-05-16 20:50
Vill man ha en ännu godare och kladdigare kladdkaka så kan man ha i 100g smält choklad i smeten. Jag brukar ha i Marabou mjölkchoklad eller den med Daim-smak, men det går alldeles utmärkt att ta blockchoklad. Riktigt lyxigt blir det med mörk choklad.
För att kakan inte ska bli för söt så halverar jag sockermängden.
penna Skrivet av Hakån 2010-05-15 13:44
OMG , den är såååå gudomlig :) KONKURS
penna Skrivet av Kladden 2010-05-14 12:35
Jag smörjer alltid formen, även om det är teflon. Till kladdkaka strör jag ströbröd och kastar på ett tunt lager med kokosflingor. Tycker att det förhöjer smakupplevelsen!
penna Skrivet av xd 2010-05-03 16:32
super
person Svar till dedu :p penna Skrivet av Emil W 2010-05-01 17:54
Det är bara att ta dubbla av allting.
penna Skrivet av dedu :p 2010-05-01 17:43
om man vill göra kladdkakan dubbelt så stor eller hur jag ska säga det, ska man bara dubbla alla ingredienser så det blir dubbelt av portionerna? :)
penna Skrivet av Anonym 2010-04-28 19:34
Tänker just baka dem
Hoppas dem blir Goda


MMMM
penna Skrivet av Emilia 2010-04-25 20:28
Jätte god! Men den blev alldeles knölig när jag tog ut den ur ugnen.
person Svar till Henok penna Skrivet av Susanne 2010-04-19 01:20
Ja det går bra och den blir nästan lika god utan vaniljsocker!
person Svar till :) penna Skrivet av Susanne 2010-04-18 03:35
Nej, den blir godare om du gräddar den i ugnen.
penna Skrivet av Anonym? 2010-04-15 20:53
smeten var ganska fast, inte särskilt rinnig och behövde bres ut i formen
penna Skrivet av :) 2010-04-13 15:33
blir kladdkakan lika god om man gräddar den i mikron?
person Svar till meiose penna Skrivet av Susanne 2010-04-12 23:30
Ja jag tror någon annan skrivit en kommentar tidigare om de tagit olja istället och det gick bra. Ta 1 dl olja.
penna Skrivet av meiose 2010-04-12 19:08
kan man lägga olja istället för smör ?

svara så fort som möjligt ღ
penna Skrivet av Johanna 2010-04-10 20:22
Enkelt å lätt å jätte gott...
penna Skrivet av doris 2010-04-10 17:55
enkel, snabbakad. 18 min enligt min ugn
penna Skrivet av Bacon 2010-04-10 15:45
Nu ger vi oss i kast med detta recept, önska oss lycka till :)
penna Skrivet av zainab 2010-04-08 14:41
as bra recept asså:D
penna Skrivet av Padden 2010-04-07 22:11
God, men torr om man har den inne full tid.
penna Skrivet av ANONYM 2010-04-03 19:24
AHH... GUD VAD GOTT!:D
penna Skrivet av FRÅGA 2010-04-03 15:15
SKA MAN INTE HA BAKPULVER ? OCH VARFÖR DÅ ?

:-)
penna Skrivet av anonym! 2010-03-30 13:22
Tjena! :D jag blev såå snåål på kladdkaka, så nu börjar jag baka!! :D kommer senare och kommentera om de blev gott! :D
penna Skrivet av bella 2010-03-28 16:12
den ser jättegod ut! vi har varmluftsugn så hur mycket ska jag sätta på ugnen så kladdkakan inte blir för kladdig eller för torr?
penna Skrivet av <3 2010-03-27 19:48
oj de va heeeeeeeeeeeeeeeelt underbart! namnamnamnamnamnamnamnam <33
penna Skrivet av Henok 2010-03-25 07:51
Går det att baka en kladdkaka utan vaniljsocker??
Eller blir den god då?
penna Skrivet av D.A. 2010-03-22 20:06
den blev jättebra o god.
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   nästa sida