Kommentarer till Kladdkaka - Sida 19

"Underbart god kladdkaka, en kladdig chokladtårta som är superenkel att göra med detta recept! Perfekt till fikat med en klick vispad grädde."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   nästa sida
penna Skrivet av Joque 2007-09-05 22:46
Är man fett stonkad är denna kladdkaka svaret på en lite smakbit av holland.. (C;
penna Skrivet av emilia 2007-09-04 14:22
den va god M.mmmmm
penna Skrivet av Lisa 2007-09-04 08:46
Mycket bra kladdkaka!
penna Skrivet av aaron 2007-09-02 14:15
ja älskar kladdkaka
speciellt den här c(=
penna Skrivet av Jag vill inte skriva mitt namn det är därför jag inte har skrivit det jag skriver bara så här det här är värkligen inte mitt nam haha 2007-09-02 10:27
Jag bakade den här kladdkakan och den blev god
penna Skrivet av Kladdmannen 2007-09-01 20:28
Kladdkaka är min favorit, mums vad det e gott. Jag och mina kladd vänner bor i kladdstaden och äter kladdkaka varje dag det e mums.
penna Skrivet av albertina 2007-09-01 15:28
jag bakar nu den bli chill!
penna Skrivet av Mateusz 2007-08-28 21:26
jag lovar er om ni tar 5dl socker blir det mer godare testa !!
penna Skrivet av Johanna 2007-08-28 17:42
Jag håller på och bakar kakan nu, hoppas den blir god och bra ;)
penna Skrivet av Empe 2007-08-27 16:06
toppen !! yey
penna Skrivet av mutti 2007-08-26 10:02
Har inte gjort just denna kaka.Brukar göra en med 200 g choklad i.Den skall bara vara inne i 15 min.Den dallrar när man tar ut den.Det är det som är poängen.Får den sedan kallna i sin form,och förvaras i kyl tills den skall ätas.Gärna tills dagen efter.Då blir det den där önskade konfektkakan.Så snälla ta ut den efter 20 min.
penna Skrivet av Kladd 2007-08-25 20:47
När jag hade den 20 minuter i ugnen var den inte klar när jag tog ut den :( var tvungen att ställa in den 20 till, var nämligen helt flytande i mitten?
penna Skrivet av Jeej 14 2007-08-24 21:14
Provade göra dubbla receptet nyss =) blev lyckat och dubbelt så möcke glädje ! =)
penna Skrivet av Bagarn 2007-08-24 17:37
Då var kakan i ugnen då=) Hoppas den blir så god som jag tror för nu har jag ju höga förväntningar=) Hade inget ströbröd hemma så jag satte lite fiberhavregryn i formen =)
penna Skrivet av Nadia 13 år 2007-08-23 17:53
jag brukar ha typ små rutor som jag stoppar ner i kladkakan precis innan den sak in i ungne ,, det kan var allt ifrån vit till mörk choklad...... Ps. Tokio Hotel äger Ds.
penna Skrivet av Anna 2007-08-22 23:18
och så kan man smälta lite mörk choklad tillsammans med smöret..gärna med nån smak, tex choklad med chilipeppar i... Smaskens! Eller så brukar jag ha i ca ½-1 dl sirap för lite chokladkolasmak... Å eftersom jag aldrig har ströbröd hemme så smörar jag formen å har i kokosflingor... Kul å exprimentera lite å gott blir det!!
penna Skrivet av Chokladmonster 2007-08-18 15:55
Mer kakao i kladdkakan! Jag brukar själv använda ca 6 msk på en sån här sats.. Ett annat tips är att byta ut de 100g margarin mot 1 dl smaklös olja, tex solros- eller rapsolja. Ingen smakskillnad! Nyttigare fetter i olja än i margarin.. :)
penna Skrivet av Anna 2007-08-17 16:42
Massa gott :)
penna Skrivet av ebbilitoo&jossilitoo 2007-08-17 13:59
SÅ HIIIMLA HOT , GRRRRR ;)
penna Skrivet av Madde 2007-08-15 19:33
Hur gott som helst!! mums
penna Skrivet av elin 2007-08-15 15:26
den va god.
penna Skrivet av Mmmalin!! 2007-08-15 15:00
Mmmm!! helt sjukt gott blev det!!
penna Skrivet av helen 2007-08-15 10:27
jättegod kladdkaka! verkligen en utav mina favoriter!!
penna Skrivet av anna 2007-08-14 19:57
Muuuuuuuummmmmsss
penna Skrivet av anna 2007-08-14 18:11
prova att lägga kockos i botten innan ni lägger i smeten! det fastnar inte i botten då och det blir suuupergott!
penna Skrivet av hanna 2007-08-14 13:03
det blir jätte gott om man gör en ljus kladdkaka och har i srliga fruk, som rabarber el. krusbär.
penna Skrivet av Mich-Elle 2007-08-14 12:23
Mmmmm,gud vad gott..Det samakar verkligen super ! För mig blir den som när man köper :D Perfekt alltså inte så där rinnig som den är i mitten på bilden..
penna Skrivet av Ema-Chan 2007-08-14 10:11
Mm, vad gott!
Det är typ första sajten so dyker upp på google search, men kakan är godast =D <3 tack!
penna Skrivet av feilicia 2007-08-13 12:45
mm vad god den är tack för receptet
penna Skrivet av Cassie/heath 2007-08-09 16:44
Tänkte pröva om det gick att bak kladdkaka i ugnen :D haha jag tror att detkommer bli super gtt och jag älskar kladkaka väldigt mycket så det ska bli väldigt spännande :D
// Cassie och Heat
penna Skrivet av freddan 2007-08-09 15:45
mmm... det funkade perfekt! degen var också god!
penna Skrivet av heaton 2007-08-08 00:05
YES! Nu efter typ femte gången fick jag till den. Dessa tips använde jag härifrån:
* använd ingen elvisp, rör ihop allt till en tjock smet istället. jag vispade äggen och sockret för hand typ 10 sek. sen rörde jag ihop alla ingridienser
* Ta lite mindre socker (ca 2.5dl) och 4 msk kakao istället. Blir mycket godare.
Sedan gräddade jag i en pajform av folie, i 185 grader, ca 25 min. Vet inte om det är fel på min ugn lr nåt blev kanon iaf.

Tips som jag kan avfärda:
* 1dl vatten. Blir bara torrare. (smeten ska va tjock när den åker in i ugnen)
* Fler ägg. Blir också bara torrare, inte saftigare som nån annan påstod.
* 2dl socker. Det blir lite för lite. Det är sockret som gör kakan kladdig när det smälter.
Men 2,5dl räcker gott o väl.
penna Skrivet av Besviken 2007-08-06 16:56
den blir aldrig bra =(
penna Skrivet av Sanna=) ..//personalen , tips 2007-08-02 14:42
Snälla du bara måste pröva den här omotståndliga kladdkakan! Den är så himla saftig och god..Men nu ska jag inte bara frästa er utan jag har ett tips till dig som ska baka denne kaka.Den lyder så här: Häll gärna strösocker på toppen när du ska äta den och var gärna försiktig när du ska dela bitar för kladdkakan kan lätt brytas ..Tillsätt gärna glass och jordgubbar efteråt.. AA ,och det var mitt tips, det ses nästa gång //Sanna ,personalen Ps:Mmm Du måste prova den!! byebye
penna Skrivet av Jessica 2007-08-01 15:55
Hur länge ska kladdkakan vara i ugnen om man dubblar satsen? (för att den fortfarande skall vara kladdig och go!!)
Många kladdkakor blir det denna regniga sommar..!:)
penna Skrivet av =) 2007-07-30 10:39
det är den godaste kladdkaka jag någon sin ätit!!!
=) (=
penna Skrivet av Holly Piper 2007-07-29 13:08
Jag e verkligen förtjust i denna kaka..Om jag gör en måste jag alltid göra en till för det räckr aldrig "suck" När jag tänker för dubbla måttet så blir jag osäker...Nån som har en tips?
penna Skrivet av gottebävern 2007-07-27 19:10
pröva att ta lite mindre socker och lite mer kakao! Blir ännu godare
penna Skrivet av :) 2007-07-26 14:35
tog slut på en dag.. goaste kladdkakan jag har ätit!!
penna Skrivet av Gabe-O 2007-07-26 14:34
Håller med dig asdasad.. !
Den blir helt sunkig..

Tack för tipset Therése ska testa det :)
penna Skrivet av asdasad 2007-07-24 01:59
Måste bara säga att tipset om att hälla i 1dl vatten går bort direkt, provade det och det blev en sörja i mitten och krutorrt i kanterna.
penna Skrivet av Therése 2007-07-18 22:06
Jag tar alltid ut min kladdkaka efter 15-20 min o har alltid ett extra ägg i. Då blir den klockrent kladdig!:)
penna Skrivet av Blondie 2007-07-17 11:38
I övriga recept jag sett på kladdkaka ska ingredienserna inte vispas utan bara röras samman. Kanske kakan blir kladdigare då??
penna Skrivet av Linda 2007-07-17 11:06
Varför blir inte de inte kladdiga inuti? har jag den för lång tid i ugnen?
Måste man ha form med löstagbar kant?
penna Skrivet av anna 2007-07-16 20:38
hej jag älskar klad kaka
penna Skrivet av Kladdkaks älskare 2007-07-16 19:12
Själva receptet var bra, men tiden i ungen var för lång. Jag gräddade den i 15 min och den blev mycket bra.
penna Skrivet av Lisa 2007-07-16 17:14
Jag har bakat kakan flera gånger och gjort som i receptet och den blir SUPER god och kladdig (:
penna Skrivet av mange 2007-07-11 02:19
Ida: Du har den i ugnen för länge. Jag gjorde den igår fast använde bara ca 2dl socker, hade inne den i ca 16 minuter på 175 grader.
Gräddade den i en glasform och det blev kanon.
penna Skrivet av Ida 2007-07-10 18:35
jag följer receptet exakt!men den blir inte det minsta kladdig
penna Skrivet av Älskar kladdis 2007-07-10 13:17
Min mormor sa att de var den godaste kladdkaka hon NÅGONSIN har ätit och hon är gammal och Jag håller med DE HÄR ÄR SÅ HIIIMLA GOTT !!!
förra sidan   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   nästa sida