Kommentarer till Kladdkaka - Sida 16

"Underbart god kladdkaka, en kladdig chokladtårta som är superenkel att göra med detta recept! Perfekt till fikat med en klick vispad grädde."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   nästa sida
penna Skrivet av Jesefinda 2008-03-03 20:53
Jätte god kaka! vi bakar den just nu! Hoppas alla andra gillar den lika mycket som vi! pusssåkraaam
penna Skrivet av Petrus Lärljunge 2008-03-02 19:23
Nej, det är enkelt att göra. Inga som helst problem om man inte har tummen mitt i hand! hihi!
penna Skrivet av EWA 2008-03-01 20:58
HELT UNDERBART GOTT
penna Skrivet av Nergoo 2008-02-29 20:25
Mmmmmmmmmmmm gott :P
penna Skrivet av Anonym 2008-02-29 12:46
Hej! Jag skulle vilja göra detta receptet. Men innan så har jag en fråga. Är det komplicerat?
penna Skrivet av Susanne 2008-02-28 00:26
Svar till Lenni: Den smakar lite mindre vanilj, annars ingen större skillnad.
penna Skrivet av Lenni 2008-02-27 20:39
vad händer om man inte har vaniljsocker?
penna Skrivet av anynym 2008-02-25 15:17
kladdkakan var verkligen god och kladdig.. mums:)
penna Skrivet av Susanne 2008-02-25 01:48
Svar till korv: Inte i det här receptet. Men det finns andra recept på kladdkaka då man har i blockchoklad. Men det går säkert bra att ha i choklad även i detta recept. Om du orkar läsa alla kommentarer så finns det nog några som skrivit om att de gjort det.
penna Skrivet av Karin 2008-02-24 21:43
Kanonrecept på kladdkaka, den blir verkligen "kladdig"
penna Skrivet av korv 2008-02-24 17:22
Gottttti men ska man inte ha blockchoklad?
penna Skrivet av Debra 8 år 2008-02-22 16:43
Kladdkaka är det aldrig fel på, men jag lyckads inte
penna Skrivet av Viktor 2008-02-21 15:44
Bästa receptet på kladdkaka! :) Går även bra att byta ut kakaon mot oboypulver :P
penna Skrivet av emmi 2008-02-19 22:40
japps sen min pojkvän hitta receptet på kladdkaka så har han nog gått upp ett antal kilo. han e nog överlycklig att de finns. tack för ett bra recept.
men ja har döpt om den till skipi kladd... hahah
penna Skrivet av Tove 12år 2008-02-18 14:40
hej allihopa, jag rekomenderar denna den är jätte god enligt alla andra och jag håller på att baka den till mina föräldrar det e första gången jag bakar en kladdkaka och vet inte hur den kommer bli men jag hoppas dom gillar den, jag skriver det igen jag rekomenderar denna till er alla som ska ha fest, eller nåt annat speciellt tillfälle eller bara vill ha det mysigt med familjen, mvh Tove
penna Skrivet av Vicky 2008-02-17 17:30
Den är jätte god, jag bjöd på folk en dag och jag slutade med att göra 4 kladdkakor på 2-3 dagar..!
Jag recomenderar verkligen denna,
mumms..!
penna Skrivet av Martin 2008-02-17 11:22
2,5dl socker och 5 matskedar kakao istället ger mer chokladsmak till kakan och den mörkare nyans.
penna Skrivet av Sofi 2008-02-14 20:09
Om man vill kan man baka kakan utan ägg kan man istället använda två msk Noegg* + 2 msk vatten - det blir jättebra t ex vid allergi. Med mjölkfritt margarin blir kakan helt vegansk utan att någon kan ana det!

*grymt bra äggsubstitut som finns på lifebutiken i Linköping.
penna Skrivet av Susanne 2008-02-13 21:22
Svar till Christine: Kladdkaka innehåller massor av socker och är en riktig kaloribomb så om du vill baka utan socker med sötningsmedel istället för att den ska bli nyttigare eller för diabetiker så skulle jag nog rekommendera att göra något annat recept. Vill man undvika socker så är ett tips at välja en efterätt där frukt och bär ingår så att man får det söta så mycket som möjligt naturligt. Annars för att svara din fråga så har jag inte provat att göra kladdkaka med sötningmedel men om man söker på google på kladdkaka och sötningsmedel så verkar det finnas recept på det också.
penna Skrivet av Christine 2008-02-12 19:22
Hej, vet du om man kan baka kladdkakan utan socker?
Mvh Christine
penna Skrivet av Susanne 2008-02-12 18:41
Svar till Helga: Du kan säkert tillsätta lite ljus blockchoklad om du vill men ersätt inte kakaon bara för den innehåller mycket mer choklad än ljus choklad. Ljus choklad är ju choklad blandad med mjölk och socker ungefär.
penna Skrivet av Helga 2008-02-11 15:32
Jag har prövat denna flera gånger nu, men jag undrar kan man göra den med ljus blockchoklad?
Tack för detta goooda recept
penna Skrivet av Susanne 2008-02-06 22:16

Svar till Ann-mari: Prova kortare tid i ugnen.

Svar till Klaus Linqvist: Vet inte, men det lär vara högt. Vill man gå ner i vikt rekommenderas andra recept.

penna Skrivet av Klaus Linqvist 2008-02-06 18:28
vilket är kaloriinnehållet per 100 g?
penna Skrivet av Ann-mari 2008-02-06 15:54
Har bakat denna otroligt goda kaka, flera gånger nu, men jag undrar hur får man den kladdig?
penna Skrivet av Susanne 2008-02-05 00:05
Svar till anonym: Man kan göra kladdkaka med mörk blockchoklad istället för kakao.
penna Skrivet av anonym 2008-02-04 22:05
kan man göra kladdkakan utan kako och istället tar man något annat i?
penna Skrivet av Jen 2008-02-03 23:04
e väl visst KLADDKAKA! INGEN CHOKLADKAKA! den e kladdig.
penna Skrivet av Fanny 2008-02-03 13:00
Jag bakade den igår. Det var en god CHOKLADKAKA, dock inte KLADDKAKA.
penna Skrivet av Susanne 2008-02-02 16:58
Svar till Amanda: En form med diameter mellan 20-26 cm skulle jag rekommendera. Ju större diameter desto tunnare kladdkaka och då blir den mindre kladdig, men det kan man kompensera med kortare tid i ugnen.
penna Skrivet av bagarn 2008-02-01 11:09
fy tusan vad gött !!:D
penna Skrivet av Amanda 2008-01-31 13:48
Vet nån hur stor formen ska vara?
penna Skrivet av Iris 2008-01-29 15:01
Jättegod! Det var första gången jag bakat kladdkaka som jag alltid älskade som barn och den blev hur bra som helst! Tack!
penna Skrivet av Webmaster 2008-01-25 01:09
Svar till Bea: Ja, det kan bero på att du använde en för stor form. Då gräddas ju kakan snabbare.
penna Skrivet av roor 2008-01-24 20:16
ska baka den nu få se hur den smakar säkert god:D
penna Skrivet av 15åringmedgottkökssinne 2008-01-24 09:31
Svar till 'Bea' - Det kan vara det du nämnde, för när jag använder den så blir den hur kladdig och god som helst. Du kanske har haft förlite margarin? - hur som helst Tack för ett väldans gott recept. Blev godkänt av både släkt och grannar!
penna Skrivet av Bea 2008-01-23 21:53
Tyvärr så blev denna kaka väldigt torr trots att jag bara hade den inne i 18 min. Skulle bjuda på denna kaka på lillans första födelsedag, men det blev en besvikelse... Kan det bero på att jag använde en pajform som kanske är bredare än vad som var meningen?
penna Skrivet av Tilda 2008-01-22 14:34
Mycket god kaka smakade smaskens! TAck
penna Skrivet av Sanna 2008-01-20 23:24
Är nog jätte god, enligt tidigare kommentarer så tänker prova göra en. Tack för receptet.
penna Skrivet av Karl 2008-01-20 12:38
Enkel och god, tack
penna Skrivet av frida 2008-01-16 14:57
den godaste kladdkakan, har jämfört med mina vänner och deras recept är inte lika god som denna
penna Skrivet av clara 2008-01-15 17:07
jätte god är den jag rekomenderar
penna Skrivet av tina 2008-01-15 16:32
hej den var god sak gör en till nu hej då
penna Skrivet av lollo & hanna 2008-01-14 14:00
den blev jätte god :') ska göra de igen nu xD
penna Skrivet av marina 2008-01-12 17:27
jättegod!!!!!!!!! :):)
penna Skrivet av mia 2008-01-12 11:39
Jättegod kladdkaka!!!
penna Skrivet av Annika 2008-01-09 19:59
;) kladdkaka är det bästa
penna Skrivet av Dajana 2008-01-09 17:25
mums älskar denna kaka.jag gillar inte när det e så kladdig så den får stå lite extra inne i ugnen.när man e klar mä den så kan man smälta lite smör och hälla i lite mjölk och sen sist men inte minst chocklad o när det smält så blir eet en god chockladsås att ha på kakan.då blir den extra gooo!
penna Skrivet av Susanne 2008-01-08 18:28
Svar till: :) Det får man göra som man vill med.
penna Skrivet av :) 2008-01-07 13:36
Ska man smörja och bröa formen också?
förra sidan   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   nästa sida