Kommentarer till Kiwiyoghurtglass - Sida 1

"Kiwiyoghurtglass - mycket god glass med kiwi och turkisk yoghurt. Enkel att göra."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Susanne 2017-02-22 15:36
Nu är receptet på kiwiyoghurtglassen uppdaterat med nya bilder steg för steg och sockermängden är nu 2 msk, tycker det räcker (var tidigare 4 msk) och jag tycker receptet är lagom till 2 portioner.
person Svar till Pytt penna Skrivet av Susanne 2011-08-22 15:33
Kul att du tyckte om receptet på kiwiyoghurtglassen! Ja ju mer och ordentligt man rör om under infrysningen desto krämigare och mindre isig blir glassen!
penna Skrivet av Pytt 2011-08-11 18:01
Supergott! Jag har ingen glassmaskin, så rörde istället om en gång i timmen och tycker konsistensen blev jättebra. Det fryser ju såklart snabbast i kanterna, så rekommenderar att verkligen röra om ordentligt och skrapa loss det som stelnat på sidorna och i botten, samt att trycka sönder de bitar som stelnat med en sked eller gaffel.
person Svar till Iza penna Skrivet av Susanne 2010-06-27 17:10
1. Proteinpulver har jag aldrig köpt så det har jag inget recept på. 2. Ta naturell yoghurt istället för grädde. 3. Sockermängden kan minskas så mycket man vill. Sockret kan också helt eller delvis ersättas med bär! Blanda ner blåbär och/eller hallon som du kan mosa om du vill. Det är både gott och nyttigt. 4. Sätt igång glassmaskinen med rotorbladet som roterar under tiden du häller i glass-smeten. Rotorbladet måste hela tiden rotera så du får inte stoppa maskinen under tiden.
penna Skrivet av Iza 2010-06-23 09:53
Snälla, jag söker recept till glassmaskin som är gjord på proteinpulver dvs smalare och mindre socker i. Har någon ett recept på:
1. Proteinpulverglass
2. Mindre fet glass
3. Mindre socker (mindre kolhydrater)
4. VARFÖR fryser det fast på min isplatta istället för att bli glass?

Snart ger jag upp och lämar tillbaka maskinen.

Please help me!
penna Skrivet av Susanne 2009-07-29 11:39
Svar till anonym: Ta ungefär lika mycket vanligt strösocker, kanske något mer eftersom fruktsocker är sötare än socker. Jag tror att 4-5 msk strösocker blir bra.
penna Skrivet av anonym 2009-07-29 11:13
hur mycket vanligt socker ska man ta om man byter ut emot det?
penna Skrivet av Susanne 2008-07-04 13:07
Svar till alda: Ja det bör gå bra.
penna Skrivet av Susanne 2008-07-04 13:06
Svar till anonym: Du måste inte använda glassmaskin men om du gör det så blir den godare eftersom glassmaskinen rör om glass-smeten under infrysningen vilket gör att iskristallerna blir små vilket ger en mjukare och godare glass. Du kan om du använder glassmaskin äta upp glassen direkt efter att glassmaskinen är klar eller också fryser du in glassen om du vill äta den senare. Du behöver då inte röra om i glassen.
penna Skrivet av anonym 2008-07-02 12:52
Ska man köra glassen i en glassmaskin först
penna Skrivet av alda 2008-06-25 00:34
kan man byta ut kiwin mot annan frukt tex jordgubbar elr mango
  1